Suia le fesuiaiga o Microsoft Excel


Vkontakte o le sosaiete faʻapisinisi sili ona lauiloa i Rusia ma i isi atunuu o le lalolagi. O tausaga taʻitasi e faʻateleina ai gafatia o lenei fesoʻotaʻiga faʻasalalau, ae o le tele lava o mea manaia e leʻi faʻaofiina ae o le a le toe faʻaopopo. O le tulaga lea e aoga ai le VkOpt add-on mo le Mozilla Firefox browser.

VkOpt o se laupepa lauiloa i Mozilla Firefox, o se seti o tusitusiga e faʻamoemoe e faʻalauteleina le gafatia o le Vkontakte social network. O lenei faʻaopoopoga e aofia ai le tele o latou, ma e le fuafua e le au atinaʻe lenei mea.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi VkOpt mo Mozilla Firefox?

Mulimuli i le fesoʻotaʻiga i le pito o le tusiga i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le faʻapupula. O le polokalama o le a otometi lava ona iloa lau sailiga ma ofoina atu e sii sau VkOpt faapitoa mo Firefox.

O le a amataina e le masini le download VkOpt, a maeʻa e tatau ona e ioe e faʻapipiʻi.

A maeʻa ni nai taimi, e faʻapipiʻi VkOpt mo Mozilla Firefox.

Faʻafefea ona faʻaaoga VkOpt?

Alu i le 'upega tafaʻilagi Vkontakte ma, pe'ā tatau ai, ia e ulufale i le' upega tafaʻilagi.

A e alu muamua i le 'upega tafaʻilagi o Vkontakte VkOpt o le a faʻaalia se faamalama faʻafeiloaʻi lea o le a logoina ai e tatau ona faia le tiketi o le faʻaopoopoga naʻo mai le upega tafaʻilagi aloaia a le faʻapupulaina, i se faaopoopoga, pe a talafeagai, e mafai ona e suia le gagana o le faʻaopoopoga.

VkOpt e tele naua foliga. Seʻio tatou tilotilo i mea sili ona manaia:

1. Sue musika. Naʻo le kiliki i le taumatau o le ata faʻalogo i luga o le download download, ma o lau suʻesuʻega o le a vave amata ona sii mai le ala filifilia. Faamolemole ia maitauina, a e faʻapipiʻi le pusi o le kiona i luga o se ala, o le a faʻaalia le faʻaopoopoga o le tele ma le laʻititi, lea o le a mafai ai ona siiina naʻo laina o le manaʻoga manaʻomia i le komepiuta.

2. Aveese uma auala. Masalo o se galuega e le tele tagata e le faaaogaina. O le upega tafaʻilagi e maua ai le gafatia e faʻamalo na o playlist, ae tatou te le o talanoa e uiga i le lisi atoa o auala ua faaopoopo i le "My Audio Recordings". Faatasi ai ma VkOpt o lenei faafitauli o le a le toe i ai.

3. Sii le vitio. Ua i ai i tagata faaaoga le gafatia e lafoina ata vitio i se komepiuta, aʻo mafai ona e filifilia le lelei o le vitio, ona o le tele o le faila mulimuli e faalagolago tonu i ai.

4. Faʻamamaina pou. Tatala le vaega o "O Aʻu Galuega" ma kiliki i le "Actions" button. I le lisi autu e aliali mai, e mafai ona e faʻamalo uma imeli e oʻo mai i le taimi e tasi, o tagata uma e alu ese atu, faʻapea foʻi ma maua fuainumera faʻasino tusi.

5. Fufulu le puipui. O le faamamaina o puipui e faia i luga o le mataupu faavae e tasi e pei o savali patino. Tatala uma faʻamaumauga i luga o le puipui, kiliki i le "Faʻatonu" ma le faʻaaliga faʻaalia, filifili "Paʻu le manino".

6. Fafo le faasalalauina. Mo se taimi umi i luga o le site vkontakte faasalalauga faʻasalalau. E le mafai, e le mafai ona faʻamaonia le faʻapolopolo i VkOpt, ae i soo se taimi e mafai ona e faʻaaogaina. Ina ia faia lenei mea, i le tulimanu pito i lalo, filifili le vaega "VkOpt". I le faamalama o loʻo tatala, alu i le "Faʻamatalaga" taʻaloga ma faʻagaoioi le komivalo latalata i le mea "Aveese le Faasalalauga".

7. Suia i le va o ata ma le uili o le kiore. O le a foliga mai o se galuega faigofie, ae o le faafaigofieina o le matamataina o ata i Vkontakte e ala i se masini. Aʻo vaʻavaʻai atu i le isi upusii, ia liliu le uili e alu i isi ata.

8. Suia o leo. Afai e te mauaina feʻau o loʻo oʻo mai ma isi faʻamatalaga, e te faʻalogo i se faailo leo lelei. Afai o le leo masani ua maeʻa, e mafai ona e sii sau oe i soo se taimi. Ina ia faia lenei mea, ia na o le tatalaina o le VkOpt settings ma alu i le "Sounds" tab.

Ua matou lisiina uma itu o VkOpt. O lenei faʻaopoopoga o se meafaigaluega taua tele mo Vkontakte, lea o le a matua faʻalauteleina ai gafatia o lenei auaunaga lautele.

Faʻaola VkOpt mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia