CDBurnerXP 4.5.8.6795


A e galue ma ata ma susunuina CD / DVD, e taua le tausia o se meafaigaluega lelei o le a matua taulimaina uma galuega. CDBurnerXP o se polokalama faigofie, ae mamana lea e mafai ai e oe ona galue faʻatasi ma ata ma tusi ai faʻamatalaga i se siaki mata.

CDBurnerXP o se mea faigaluega e iloa e le tele o tagata faʻaoga. O le mea moni, o loʻo maua ai le tele o avanoa mo le fufulu puʻupuʻu ma galulue faʻatasi ai ma ata, ae tufatufaina atu e aunoa ma se totogi.

Lesona: Faʻapefea ona susunuina se faila i le CD i le CDBurnerXP

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: Isi polokalame mo le fufulu puʻe

Fuʻu faʻamaumauga o faʻamaumauga

O se faamalama faigofie o le polokalama o le a faamautinoa ai le lelei o le galue ma le pueina o le siakiina o faamatalaga. Ma e mafai ona e tusi i le CD soʻo se faila e manaʻomia i lau komepiuta. O lenei vaega o loʻo faʻatupulaʻia ai foʻi ata ISO.

Fatuga vitio DVD

Na o ni nai kiliki e mafai ai ona e susunuina se ata tifaga i le disk, ina ia mafai ai ona taina i luga o soo se mea e lagolagoina.

Faamaumau CD Audio

Faatasi ai ma le fesoasoani a se meafaigaluega CDBurnerXP eseese, e mafai ona e faʻalogologo lelei i le puʻeina o le leo e ala i le faʻatulagaina o faʻamaufaʻailoga e pei o le faatulagaina o paʻu i le va o alaga, maua o upu, ma isi.

Fufulu le ata ISO i le siaki eletise

Faapea ua i ai sau ata ISO i lau komepiuta e te manaʻo e tamoe. O le mea moni, e mafai ona faʻatautaia e ala i le faʻaaogaina o se masini komepiuta, lea e mafai ona faia, mo se faʻataʻitaʻiga, i le polokalama UltraISO. Ae afai e te manaʻomia le tusiina o se ata i se pu, o lea i lenei tulaga CDBurnerXP o le filifiliga sili lea.

Kopi faʻamatalaga

Afai ei ai ni taʻavale se lua, ona e maua lea o le filifiliga e kopi ai disc. Faʻatasi ai, e mafai ona e faia se kopi atoa e ala i le faʻafeiloaʻi uma o faʻamatalaga mai le tasi taʻavale (punavai) i le isi (tagata e taliaina).

Faʻamamaina se pu

Afai e te manaʻo e faʻamalo le faʻamaumauga o loʻo faamaumauina mai i lau CD-RW poʻo le DVD-RW, ua tuʻuina atu se vaega o le polokalama mo lenei mataupu. O iinei o le ae maua ai se filifiliga o ni solo se lua: i se tasi tulaga, o le soloia o le a vave ona tupu, ma i le isi, o le a maeʻa maeʻaeʻaeʻa le faʻaaogaina, faʻaitiitia ai le lamatiaga o le toe faʻaleleia o faʻamatalaga.

Faʻapitoa:

1. Faʻamatalaga faʻavalea ma le atamai i le lagolago mo le gagana Rusia;

2. O galuega uma e manaʻomia mo le tusia o faʻamatalaga i se 'ie;

3. Faʻasoa faʻamaʻi lelei.

Faʻafitauli:

1. E leʻi iloa.

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: O isi polokalame e fatu ai se ata puʻe

Afai e te manaʻomia se mea faigofie, ae i le taimi lava e tasi o meafaigaluega aoga mo le faʻamaumauga o faʻamatalaga i luga o se CD poʻo le DVD, ia mautinoa e gauai atu i le CDBurnerXP - o se tasi o togafitiga aupito sili ona lelei ma atoatoa.

Faʻalogo CDBurnerXP mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Small CD Writer E faʻapefea ona tusi se faila i le 'ie Faʻafefea ona fatuina se ata ISO o le Windows 7 Faʻafefea ona susunuina / kopi / solo ese se CD mai CDBurnerXP

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
CDBurnerXP o se polokalama saoloto mo le pueina ma le kopiina o CD, DVD, Blu-ray, HD-DVD disks. E mafai ona faʻaaoga e fatuina ata ISO ma tusi ai i le avega.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Canneverbe Limited
Tau: Faʻatau
Toa: 6 MB
Gagana: Rusia
Version: 4.5.8.6795