Windows 10 store apps e le fesoʻotaʻi i le Initaneti

O se tasi o faafitauli ua sili ona taatele talu mai le faafouina lata mai o le Windows 10 o le leai o se avanoa i luga o le Initaneti mai tusi talosaga i totonu o le upega tafaʻilagi a Windows 10, e aofia ai le masini a Microsoft Edge. O le mea sese ma lana tulafono e ono foliga ese i le eseesega o talosaga, ae o le tino e tumau pea - e te le maua le avanoa i le fesootaiga, ua talosagaina oe e siaki lau fesoʻotaiga i le Initaneti, e ui o le Initaneti o loʻo galue i isi masini ma polokalame masani a le palama.

O lenei faʻamatalaga faʻamatalaina pe faʻapefea ona foia se faafitauli faapena i le Windows 10 (lea e masani lava o se pusa, ae le o se mea sese matuia) ma faia ni tusi mai le faleoloa "vaai" avanoa i fesoʻotaiga.

Auala e faʻaleleia ai le Initaneti mo le Windows 10 talosaga

E tele auala e faʻaleleia ai le faafitauli, lea, e faʻamasinoina e iloiloga, galuega mo le tele o tagata e faʻaaogaina pe a oʻo mai i se pusa Windows 10, ae leʻo le faʻafitauli i faʻailoga o le telefoni poʻo se mea sili atu ona ogaoga.

O le auala muamua o le faʻatagaina lea o le protov6 IPv6 i le fesoʻotaʻiga, ia fai lenei mea, mulimuli i nei laasaga faigofie.

  1. Faasolo i luga o le Win + R (Win - se ki ma le logo Windows) i luga o le komepiuta, ulufale ncpa.cpl ma lolomi Ulufale.
  2. O se lisi o fesoʻotaʻiga e amata ai. Faʻasani-saʻo i luga o lau Initaneti (mo tagata eseese e faʻaogaina lenei fesoʻotaʻiga, ou te faʻamoemoe ia e iloa le mea e te faʻaaoga e faʻaoga ai i le Initaneti) ma filifili "Āiga".
  3. I meatotino, i totonu o le "Network" vaega, ia mafai ai le IP IP 6 (TCP / IPv6), pe a le atoatoa.
  4. Kiliki Ok e faʻaaoga ai tulaga.
  5. O lenei laasaga e filifili, ae i le mea tonu lava, ia momotu le fesoʻotaʻiga ma toe fesoʻotai i le fesoʻotaiga.

Siaki pe ua uma ona foia le faafitauli. Afai e te faʻaogaina le PPPoE poʻo le PPTP / L2TP, faʻaopopo i le suia o laina mo lenei fesoʻotaʻiga, faʻatagaina le maliega ma se fesoʻotaʻiga i le lotoifale (Ethernet).

Afai e le fesoasoani pe ua maeʻa foi le maliega, taumafai le metotia lona lua: suia le tuatusi tumaʻoti i tagata lautele (pe a faʻapea ua i ai nei lau Faʻasalalauga Faalilolilo mo le fesoʻotaʻiga mafai).

O le auala lona tolu, e faʻaaoga ai le Ofisa Resitala, e aofia ai laasaga nei:

  1. Taomi Win Win, ulufale faʻatonutonu ma lolomi Ulufale.
  2. I le faatonu resitala, alu i
    HKEY_LOCAL_MACHINE  SYSTEM  CurrentControlSet  Services  Tcpip6  Parameters
  3. Siaki pe o le igoa i le itu taumatau o le faatonu resitala o le Tagata e le atoatoa. Afai e maua lea mea, kiliki i luga-saʻo ma tape.
  4. Toe amata le komipiuta (na o le toe faia, e le tapunia ma toe faʻaali).

A maeʻa ona toe faʻaleleia, toe siaki pe ua maeʻa le faafitauli.

Afai e leai se tasi o auala e fesoasoani, faitau le tusi eseese. Windows 10 Initaneti e le aoga, o nisi o metotia o loʻo faʻamatalaina i totonu atonu e aoga pe fautuaina se faʻamaonia i lou tulaga.