TeleCam 6.3.2

Soo se masini lomitusi e manaomia le i ai o masini faapitoa ua faʻapipiʻiina i le polokalama, ua taʻua o se avetaavale. A aunoa ma lea, o le masini o le a le aoga lelei. O loʻo talanoaina i le tusiga auala e faʻapipiʻi ai avetaavale mo le lomitusi Epson L800.

Metotia Faʻatulagaina mo le Epson L800 Printer

E i ai auala eseese e faʻapipiʻi ai le polokalama: e mafai ona e sii mai le faʻapipiʻi mai le 'upega tafaʻilagi faʻapitoa a le kamupani, faʻaaoga faʻapitoa faʻapitoa mo lenei, pe faʻapipiʻi e faʻaaoga mea faigaluega OS. O nei mea uma o le a faʻamatala auiliili mulimuli ane.

Metotia 1: Upega o le Epson

O le a talafeagai le amataina o le sailiga mai le 'upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa, o le mea lea:

  1. Alu i le itulau o le itulau.
  2. Kiliki i le pito i luga o le aitema mea "Avetaavale ma le Lagolago".
  3. Suʻe le tusitusi manaʻomia i le tusia lea o lona igoa i totonu o le 'input input' ma le faʻaulu "Saili",

    poʻo le filifilia o se faʻataʻitaʻiga mai le lisi o lisi "Tusi lomitusi ma Multifunction".

  4. Kiliki i le igoa o le ata o loʻo e sailia.
  5. I luga o le itulau e amataina, faʻalautele le lisi o le pa'ū. "Avetaavale, Meafaigaluega", faʻamaonia le faʻasologa ma le laʻititi o le OS lea e faʻapipiʻi ai le polokalama, ma kiliki "Download".

O le avetaavale avetaʻavale o le a sii mai i se PC i totonu o le archi archive. I le faʻaaogaina o le teu faamaumauga, aveese mai le tusi mai le tusi i soʻo se faʻamatalaga talafeagai mo oe. A maeʻa lena, alu i totonu ma tatala le faila faila, lea e taʻua "L800_x64_674HomeExportAsia_s" poʻo "L800_x86_674HomeExportAsia_s", e fuafua i le loloto o le Windows.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona maua faila mai se archives ZIP

  1. I le tatalaina o le faamalama, o le a faʻaalia le faʻapipiʻiina o le polokalama.
  2. A maeʻa, ona tatalaina lea o se faamalama fou e te manaʻomia ai le filifilia o le masini faʻalelei le igoa ma kiliki "Lelei". E fautuaina foi e tuu se siaki. "Faʻaaoga e le faʻaaogaina"pe afai o le Epson L800 na o le pau lea o le lomitusi o le a fesootai i le PC.
  3. Filifili le gagana OS mai le lisi.
  4. Faitau le maliega laisene ma talia ona tuutuuga i le kilikiina o le ki talafeagai.
  5. Faatali seʻi oʻo i le faʻatulagaina o faila uma.
  6. O se faʻamatalaga e faʻaalia e faʻamaonia ai oe ua faʻapipiʻi le polokalama. Kiliki "Lelei"e tapunia ai le faʻapipiʻi.

A maeʻa nei laasaga, toe amata lau komepiuta ina ia amata ona galue le polokalama i le masini lomitusi polokalama.

Metotia 2: Polokalame Polokalama a Epson

I le auala muamua, na faʻaaoga ai le faʻapipiʻi aloaia e faʻapipiʻi le polokalama o le lolomiina o le Epson L800, ae o le kamupanī e fuafua e faʻaaoga se polokalama faʻapitoa e foia ai le galuega, lea o le a otometi lava ona fuafuaina le ata o lau masini ma faʻapipiʻi le polokalama talafeagai. Ua taʻua o le Epson Software Updater.

Talosaga Download Page

  1. Mulimuli i le fesoʻotaʻiga i luga e alu i le itulau o le downloading program.
  2. Faasolo le faamau "Download"lea o loʻo i lalo o le lisi o lomiga lagolagoina o Windows.
  3. Alu i le faila o le faila i le tusi faʻamaufaʻailoga lea na sii mai ai le faʻapipiʻi, ma taʻavale. Afai e aliali mai se savali i luga o le lau o loʻo ole atu mo se faʻatagaga e tatala ai le mea ua filifilia, lolomi "Ioe".
  4. I le taimi muamua o le faʻapipiʻiina, e tatau ona e malilie i tuutuuga laisene. Ina ia faia lenei mea, siaki le pusa i tafatafa o "Maliliega" ma kiliki "Lelei". Faamolemole ia matau o le tusiga laisene e mafai ona maimoaina i se isi faaliliuga, e faʻaaoga ai le lisi pa'ū e suia ai le gagana "Gagana".
  5. O lenei mea o le a faʻapipiʻi ai le Epson Software Updater, mulimuli ane o le a otometi ona tatalaina. I le taimi lava e maeʻa ai, o le a amata le mataʻituina o le faʻaogaina o le lolomiina o le lolomiina o le kamupanī. Afai o loʻo e faʻaaogaina na o se lomitusi Epson L800, o le a otometi lava ona iloa; afai e tele, e mafai ona e filifilia le mea e te manaʻomia mai le lisi o le matūʻaiga talafeagai.
  6. I le faailoaina o le lomitusi, o le polokalama o le a ofoina atu e faapipii le masini komepiuta. Mātau o luga o le laulau pito i luga o loʻo i ai polokalama e fautuaina e faʻapipiʻi, ma i lalo ifo le isi polokalama faʻaopoopo. O luga ma o le avetaʻavale e tatau ona i ai, o lea siaki pusa i autafa o mea taitasi ma kiliki le ki "Faʻamau le mea".
  7. O sauniuniga mo le faʻatulagaina o le a amata, i le taimi e ono foliga mai ai se faamalama masani e talosagaina se faʻatagaga e taʻalo ai ni faiga faʻapitoa. E pei o le taimi mulimuli, kiliki "Ioe".
  8. Talia le aiaiga o laisene e ala i le siakiina o le pusa lata ane "Maliliega" ma kiliki "Lelei".
  9. Afai ua na o le tasi le avetaavale lolomiina e te faʻapipiʻiina, faʻapipiʻi lea o le a amataina le faʻatulagaga, ae atonu na talosagaina oe e faʻafesoʻotaʻi saʻo le firmware o le masini. I lenei tulaga, o le ae vaaia se faamalama ma lona faʻamatalaga. A maea ona faitau, kiliki "Amata".
  10. O le faʻapipiʻiina o faila faila uma e amata. I le taimi o lenei taotoga, aua le momotu le masini mai le komepiuta pe tape foi.
  11. A maea le faʻapipiʻi, kiliki le ki. "Faauma".

O le a ave oe i le mataala autu o le polokalama Epson Software Updater, lea o le a tatalaina ai se faamalama i se faʻamatalaga e uiga i le faʻatulagaina lelei o le polokalama atoa ua filifilia i le polokalama. Faasolo le faamau "Lelei"e tapuni i lalo ma toe amata le komepiuta.

Metotia 3: Polokalama mai tagata e atinaʻe faʻatasi

O se isi mea i le Epson Software Updater atonu o ni talosaga mo le faʻaleleia faʻaleleia o faʻataʻitaʻiga na faia e le aufaʻatasi. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e faʻapipiʻi le komepiuta e le gata mo le lomitusi Epson L800, ae mo soʻo se isi lava meafaigaluega e fesootai i le komepiuta. E tele talosaga o lenei ituaiga, ma o le mea sili ona lelei e mafai ona maua i le kiliki i luga o le sootaga i lalo.

Faitau atili: Polokalama mo le faʻatulagaina o avetaʻavale i Windows

O le tusiga o loʻo maua ai le tele o talosaga, ae mo le tele o tagata faaaoga, o le DriverPack Solution o se mea e sili ona le fiafia. O sea lauiloa na ia mauaina ona o le tele o faamaumauga, lea o loʻo i ai le tele o avetaavale mo meafaigaluega. E maitauina foi e mafai ona maua ni masini komepiuta, o le lagolagosua na lafoaia na faia e le kamupanī lava ia. E mafai ona e faitauina le tusi lesona i luga o le faʻaaogaina o lenei talosaga e ala i le kiliki i luga o le sootaga i lalo.

Lesona: Faʻapipiʻi avetaavale e faʻaaoga ai le AvetaavalePack Solution

Metotia 4: Saili mo le avetaavale ile ID

Afai e te le manaʻo e faʻapipiʻi isi masini komepiuta i luga o lau komepiuta, ona mafai lea ona e sii mai le faʻatonutonuina o le avetaavale e faʻaaogaina le faʻamatalaga o le lomitusi Epson L800 e maua ai. O lona uiga o loʻo i lalo:

LPTENUM EPSONL800D28D
USBPRINT EPSONL800D28D
PPDT PRINTER EPSON

I le iloa o le numera o le meafaigaluega, e tatau ona e ulufale i totonu o le laina sailia o le auaunaga, pe o le DevID poo GetDrivers. Leomi le ki "Saili"Iʻuga o le a e vaʻaia ai le faʻataʻitaʻiga o avetaavale avanoa mo soʻo se faʻauiga. E tumau pea e sii mai le manaʻoga i luga o le PC, ona faʻauma ai lea o lona faʻatulagaga. O le faʻatulagaina o le a tutusa ma le faʻaalia i le auala muamua.

Mai le lelei o lenei metotia, ou te manaʻo e faʻasalalau i se tasi vaega: oe faʻapipiʻi saʻo le faʻapipiʻi i lau PC, o lona uiga e mafai ona faʻaaoga i le lumanai e aunoa ma le faʻafesoʻotaʻi i le Initaneti. O le mafuaʻaga lea ua fautuaina ai e teu se faʻamaumauga i luga o se moli vevela po o se isi lava taavale. E mafai ona e faitau atili e uiga i itu uma o lenei metotia i le tusiga i luga o le saite.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le avetaavale, iloa le ID faʻanumera

Metotia 5: Faʻatulagaga masani OS

E mafai ona faʻapipiʻi le avetaʻavale e faʻaaogaina meafaigaluega a le Windows. O faʻataʻitaʻiga uma e faia i le eletise. "Meafaigaluega ma Lolomitusi"lea o loʻo i totonu "Lisi Pulea". Ina ia faʻaogaina lenei metotia, fai mea nei:

  1. Tatala i luga "Lisi Pulea". E mafai ona faia lenei mea i le lisi. "Amata"e ala i le filifilia mai le lisi o polokalama uma mai le lisi "Auaunaga" le mea e tasi.
  2. Filifili "Meafaigaluega ma Lolomitusi".

    Afai e faʻavasega le faʻaaliga o elemene uma, mulimuli i le fesoʻotaʻiga "Vaʻai masini ma masini lomitusi".

  3. Faasolo le faamau "Faaopoopo le lomitusi".
  4. O le a faʻaalia se faamalama fou lea o le a faʻaalia ai le faagasologa o le suʻeina o le komipiuta mo le i ai o masini e fesoʻotaʻi atu i ai. A maua le Epson L800, e tatau ona e filifilia ma kiliki "Lisi", ona sosoo ai lea ma faatonuga faigofie, faʻatoʻa faʻapipiʻi le polokalama. Afai e le maua Epson L800, mulimuli i le sootaga "O le lomitusi manaʻomia e le o lisiina".
  5. E tatau ona e setiina le faasologa o le masini i le lima, ona filifili lea o le aitema talafeagai mai le fautuaga ma kiliki "Lisi".
  6. Filifili mai le lisi "Faaaoga le taulaga oi ai nei" le taulaga lea e fesoʻotaʻi ai lou lomitusi pe o le a faʻafesoʻotaʻi i le lumanaʻi. E mafai foi ona e fatuina oe lava e ala i le filifili o mea talafeagai. A maeʻa uma kiliki "Lisi".
  7. O lenei e tatau ona e faʻamatalaina tagata gaosimea (1) lau lomitusi ma lona faataitaiga (2). Afai o nisi mafuaaga e misi ai Epson L800, kiliki le ki. "Faʻafouina faʻafouga"e faaopoopo i la latou lisi. A maeʻa nei mea uma, kiliki "Lisi".

E totoe na o le ulufale i le igoa o le lomitusi fou ma le lolomiina "Lisi", ma amataina ai le faagasologa o le faʻapipiʻiina o le avetaʻavale talafeagai. I le lumanaʻi, e manaʻomia ona toe toe faʻafoʻi le komepiuta ina ia mafai ai e le polokalama ona amata galue saʻo ma le masini.

Faaiuga

I le taimi nei, o le iloa o le lima filifiliga mo le sailia ma le siiina o se avetaavale lolomi Epson L800, e mafai ona e faʻapipiʻiina le masini komepiuta e aunoa ma le fesoasoani a tagata atamamai. I le faaiuga, ou te fia matauina o metotia muamua ma le lua o mea e ave i ai le faamuamua, talu ai o lona uiga o le faapipiiina o polokalama aloaia mai le upega tafaʻilagi a le tagata gaosi oloa.