E faʻapefea ona faia se faʻaogaina o ata i lau komepiuta

I se tasi aso, o le a oʻo mai le taimi e matamata ai ata pueina i taimi o mafanafana, Aso malolo Fou, aso fanau o se uō lelei poʻo se faʻataʻitaʻiga ata ma solofanua, o le a le mafua ai lagona masani. O nei ata o le a le sili atu nai lo na o faila lea e nofo ai avanoa i luga o lau puʻupuʻu. E na o le tilotilo atu ia i latou i se auala fou, mo se faataitaiga, e ala i le fatuina o se fatuga o ata, e mafai ona e toe faaolaola na lagona.

Photo Collage Tools

E tele auala e fatuina ai se fatuga. E mafai foi ona avea ma se fasi plywood, ma tuu ai ata i luga o se faasologa, lolomi i luga o se lomitusi. Ae i lenei tulaga o le a matou talanoa e uiga i polokalama faʻapitoa, e amata mai i failautusi faʻataʻitaʻiga ma faʻauʻu i auaunaga i le initaneti.

Tagaʻi foʻi: Suʻesuʻe i luga o le initaneti Matou te faia se faʻaogaina o ata i luga o le initaneti

Metotia 1: Photoshop

O le mea sili ona mamana mai le Adobe Systems, na fatuina e galue ma elemene elemene, e mafai ona taʻua o se tasi o tagata lauiloa ma tomai faapitoa o lona ituaiga. Le tele o lona faʻatinoga e le manaʻomia ai se faʻamaoniga. Mafai e manatua ai le tagata lauiloa Liquify ("Paleni"), faʻafetai i le mea e faʻavavega faʻapitoa ai nifo, faʻasalaina lauulu, susu ma foliga e fetuunai.

Photoshop e tuʻuina atu ai galuega loloto i luga ole laulau - e mafai ona e kopiina, fetuunai le manino, le ituaiga o faʻasalaga ma atofa igoa. E i ai avanoa e le gata mo le toe faʻaaogaina o ata ma le tele o mea faʻapitoa faʻapitoa. O le mea lea, faatasi ai ma le tuufaatasiga o ata eseese i se tasi pese, o le a mautinoa lava o ia e taulimaina. Ae, pei o isi polokalame Adobe, e le taugofie le polokalama.

Lesona: Fausia se faʻasologa i Photoshop

Metotia 2: Faʻasologa o ata

Tuu atu le photoshop e sili atu ona mausali ma tomai, ae o lenei mea e manino lava e le na o le pau lea o le meafaigaluega aoga mo le fatuina o kolisi. Mo se taimi umi ei ai polokalame faapitoa mo lenei mea. Ave i lalo ifo le talosaga Photo Collage, lea e aofia ai le sili atu ma le 300 faʻataʻitaʻiga faʻasolosolo ma e sili mo le mamanu o kata faʻafeiloaʻi, valaaulia, tusi ata ma le mamanu o nofoaga. Na o le toe foi mai o le, o le taimi saoloto e na o le 10 aso e na o le Ina ia fatuina se galuega faigofie, e tatau ona e:

  1. Sue le polokalama ma alu i "Fausiaina o se fusiga fou".
  2. Filifili ituaiga o galuega.
  3. Faʻamatala se mamanu, mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o mea mataʻutia ma faʻasalalau "Lisi".
  4. Faʻasinomaga le faatulagaga o itulau ma kiliki "Fai".
  5. Faʻata ata i le 'upega tafaʻilagi.
  6. Lavea le poloketi.

Metotia 3: Faʻasalalauga Faʻapipiʻi

E sili atu ona faigofie, ae sili foʻi le fiafia o le oloa a le AMS Software, o se tagata faʻapupula Rusia, o ia lea ua ausia taunuuga taua i lenei itu. O a latou gaioiga e tuuto atu i le fatuina o tusi talosaga mo ata ma ata vitio, faʻapea foi i le fausaga o mamanu ma lomitusi. O le aoga o le Faʻalāpotopotoga Faʻatasi, o mea nei e mafai ona faʻamafaʻaloina: faatulaga o le vaaiga, faʻaopoopoina o igoa, o aʻafiaga ma filiga, faʻapea foʻi ma se vaega ma tausuaga ma apisa. Ma i le lafoaia o le tagata faaaoga 30 free free. Le fatuina o se galuega faatino e te manaʻomia:

  1. Faʻamoemoe le polokalama, filifili le laupepa "Fou".
  2. Faʻatulaga laina taʻitasi ma kiliki "Fausia se galuega faatino".
  3. Faaopopo ata i le vaega o galuega ma faʻaaoga faʻapipiʻi "Ata" ma "Faagasologa", e mafai ona e faʻataʻitaʻi i aʻafiaga.
  4. Alu i le tab "File" ma filifili se mea "Faasaoina".

Metotia 4: CollageIt

Ua fai mai le tagata e fausia le Pearl Mountain e faapea o CollageIt ua mamanuina e vave faia ni kolisi. I ni nai laasaga, e mafai e se tagata faaaoga soo se tulaga ona fatufatu se tuufaatasiga e mafai ona ufiufi i le lua selau ata. O loʻo i ai le muaʻi vaʻaia, suiga o le auto-shuffle ma suiga i tua. Faʻafaigofie, ioe, ae leai se totogi. O mea uma lava e fetaui lelei - o tupe e naʻo le faʻapolofesa faʻapitoa.

Lesona: Fausia se ata o ata i le polokalame CollageIt

Metotia 5: Meafaigaluega Microsoft

Ma le mea mulimuli, Ofisa, lea, e mautinoa lava, ua faʻapipiʻi i komepiuta taʻitasi. I lenei tulaga, e mafai ona e faʻatumu ata i le both Word page ma le Power Point slide. Ae sili atu ona talafeagai mo lenei mea le tusi a le Publisher. E masani lava, e tatau ona e lafoaia vailaau teuteu, ae o se seti o elemene elemene (fonuka, o laupepa ma aafiaga) o le a lava lea. O le algorithm lautele o gaioiga i le taimi e fatuina ai se faʻatalanoaga i le Publisher e faigofie:

  1. Alu i le lisi "Taiala Lisi" ma filifili fetuutuunaiga o laufanua.
  2. I le lisi "Faaofi" kiliki icon "Ata tusi".
  3. Faaopopo ata ma tuu i latou i se auala e le saʻo. O isi taga uma lava e taʻitasi.

I le faʻamuamua, e mafai ona umi le lisi, ae o nei metotia e lava lea e foia ai le faafitauli o loʻo i luga. O se mea faigaluega talafeagai iinei o le a mauaina e na tagata e faʻaaogaina ai le saoasaoa ma le faigofie i le taimi o le fatuina o kolisi, ma i latou e sili atu le taua o galuega faʻatino i lenei pisinisi.