Faʻasala le keyboard i le Windows 7

Pe a galulue ma le MS Word e tatau ona sui le tusitusiga, e le o tagata uma e iloa le auala e faia ai lenei mea. Ina ia foia lelei lenei faafitauli, e tatau i se tasi ona vaʻai i le tusitusiga e le o se seti o mataitusi, ae o se mea. E mafai ona faia ni manipasi eseese i luga o le mea faitino, e aofia ai le suiga i tafatafa o le axis i soʻo se auala saʻo poʻo le faʻamalosi.

O le autu o le fesuiaiga o tusitusiga ua matou talanoaina muamua, i le lava tusiga e tasi ou te fia talanoa e uiga i le auala e faia ai se faʻata foliga o le tusitusiga i totonu o le Upu. O le galuega, e ui lava e foliga mai e sili atu le faigata, e fofoina i le auala lava e tasi ma nisi kopi kiliki o kuki.

Lesona: E faʻafefea ona suia ia upu i le Upu

Faʻamau faʻaulu i totonu o le matāʻupu o tusitusiga

1. Fausiaina se matai tusi. Le faia lenei i le lisi "Faaofi" i se vaega "Upu" filifili se mea "Pusa o Upu".

2. Kopi le tusiga e te manaʻo e faʻaata (FMT + C) ma faapipii i totonu o le atigipusa (FMTL + V). Afai e leʻi lolomiina le tusiga, faʻaoga sao i totonu o le atigipusa.

3. Fai taga e tatau ai i luga o le tusitusiga i totonu o le fanua o loʻo i ai - suia le font, size, lanu ma isi mea taua.

Lesona: Auala e sui ai le vai papatiso i le Upu

Faʻamataʻu tusi

E mafai ona faʻataʻitaʻiina ni upu i ni itu se lua - i luga o le laina i luga (pito i luga ma lalo) ma tafatafa (agavale i le taumatau). I tulaga uma e lua, e mafai ona faia lenei mea e faʻaaoga ai le mea faigaluega. "Faatulaga"lea e aliali mai i luga o le avanoa vave i le meli pe'ā uma ona faʻaopoopo se foliga.

1. Kiliki faʻalua faʻailoga le faʻailoga e tatala ai le lisi. "Faatulaga".

2. I se vaega "Toto" kiliki le faamau "Liliu" ma filifili mea "Matalavale i le agavale i le taumatau" (faʻavasega faʻataʻitaʻi) poʻo "Toe i lalo luga" (faʻaaliga ata).

3. O totonu o totonu o le atigipusa o le a faʻataʻitaʻiina.

Faʻamalamalama manino le faʻailoga, ia faia lenei mea, mulimuli i laasaga nei:

  • Filifili-saʻo i totonu o le fanua ma kiliki le ki. "Konekarate";
  • I totonu o le lisi o loʻo faʻavaivai, filifili se filifiliga. "Leai se itu".

E mafai foi ona faia ma le lima ia ata toe iloilo. Ina ia faia lenei mea, faigofie lava ona vavave pito pito i luga ma pito i lalo o le faʻatulagaga o le fanua. O lona uiga, e tatau ona e kiliki i le pito i luga i le pito i luga ma toso i lalo, tuu i lalo o le pito i lalo. O le foliga o le fanua o le tusitusiga, o le a le o le fuai o le ai lalo.

O lenei ua e iloa le auala e faʻafeiloaʻi ai upu i le Upu.