Convert FLAC i le MP3


Laptop, e pei o komipiuta, e manaʻomia avetaavale mo le mautu ma le saʻo o le faʻaogaina o masini faʻapipiʻi. O aso nei matou te fia faailoa atu oe i metotia o le sailia ma le siiina mai o lenei masini mo lau masini Samsung R425.

Faʻapipiʻi avetaavale mo le Samsung R425

E fa auala autu e suʻe ma faʻapipiʻi ai le polokalama, lea e talafeagai mo le masini o loʻo tatou mafaufauina. Tatou amata i le mea sili ona saogalemu.

Metotia 1: Upega tafailagi aloaia

I le avea ai o se tulafono, o tagata gaosiga i luga o latou nofoaga o loʻo tuʻuina atu ai le masini komepiuta e talafeagai mo le galuega o masini, e aofia ai ma faʻasalaga mai le faʻamalolo. O lenei faʻamatalaga e moni mo Samsung.

Faʻamatalaga faʻapitoa a Samsung

  1. Saili ma kiliki le sootaga "Lagolago" i le lisi autu.
  2. I luga o le itulau suʻesuʻe, ulufale le igoa faʻalelei, i la matou mataupu Samsung R425, ona kiliki lea o le ki ma le ata o se tioata tetele.
  3. Faatasi ai ma oe maua, e tatau ona e filifili "NP-R425".

    Ia mataala! O le NP-R425D o se isi masini, ma o avetaavale mai le a le galue i le NP-R425!

  4. O le itulau lagolago mo le komepiuta faʻapipiʻi ua faʻatauina. Faʻatau i lalo sina mea ma maua le poloka. "Manatu". O lo oi ai avetaavale mo vaega uma o le komepiuta. O le mea e leaga ai, e leai se faʻapipiʻi taatele i mea uma e manaʻomia, faʻapea foʻi ma mea faʻapipiʻi o vaega ua tuʻuina atu, aua o avetaavale uma e tatau ona faʻapipiʻiina ese - ia faia lenei mea, kiliki le sootaga "Manatu" faʻafeagai ma le igoa o le aitema.
  5. O faila avetaʻavale e teuina i totonu o le fale teu oloa, e masani lava i le format ZIP, o lea e tatau ai ona faʻapipiʻiina aʻo lei faʻatulaga.

    Vaʻai foi: Faʻasaʻo faila i WinRAR

  6. A maeʻa le tapenaina, saili le faila i le extension extension .exe i le faila - o le avetaavale lea. Faalua-lua i ai. Pepa.
  7. Mulimuli i faʻasalalauga faʻapipiʻi faatonuga e faʻapipiʻi le avetaʻavale. I le faaiuga o le gasologa aua neʻi galo e toe toe faʻaoga le komepiuta. I le auala lava lea e tasi e tatau ona e faʻaaoga uma isi avetaavale.

I lenei iloiloga o lenei metotia e mafai ona mafaufau atoatoa.

Metotia 2: Faʻatonuina o avetaavale tʻatolu

O le masini o loʻo tatou mafaufauina ua leva ona le toe faʻaaogaina, ma o se taunuuga o lea ua le toe lagolagoina e le aoga faʻapitoa mo le faʻafouina o le polokalama mai le Samsung. Ae ui i lea, o loʻo i ai faʻataʻitaʻiga lona tolu o le a feagai ma le galuega e sili atu le leaga nai lo polokalame faʻapitoa, ma o se aotelega o tali sili ona lauiloa ma aoga o lenei vasega o loʻo tuʻuina mai i le sootaga i lalo.

Faitau atili: Polokalame mo le faʻatonutonuina o avetaavale

I le tuufaatasiga o uiga ma mea e mafai ona ofoina atu, o le fofo aupito sili ona lelei i le va o oloa ua taʻua, o le Snappy Driver Installer, o loʻo i ai le tele o faʻamaumauga o avetaavale ma gaioiga lelei.

Faʻasaʻo le Polokalame o le Avetaavale i Snappy

  1. O le polokalame e feaveaʻi, o lea e le manaʻomia ai ona e faʻapipiʻiina i luga o lau komepiuta - na o le faʻaaogaina o se tasi o faila faila.
  2. A maeʻa ona amata, o le a ofoina atu e le talosaga le faʻaogaina o pusa faʻapipiʻi atoa poʻo fesoʻotaʻiga, pe naʻo faʻamaufaʻailoga. I mataupu muamua e lua, o le a e manaʻomia se tele o avanoa avanoa i luga o lau 'eleʻele mālūlū, faʻapea foʻi ma se faʻamausaliina fesoʻotaʻiga i le Initaneti. Mo la tatou galuega i aso nei, o le a lava lea e maua ai faʻamatalaga faʻamatalaga: e taulai atu ia i latou, o le a mafai e le polokalama ona sii ma faʻapipiʻi avetaavale mo masini o le komepiuta e fesiligia.
  3. O le alualu i luma o le alualu i luma e mafai ona mataituina i le faamalama autu o talosaga.
  4. A maeʻa le download, o le Snappy Driver Installer o le a fuafua vaega o le komepiuta ma saunia ia avetaavale e avanoa mo i latou. Faʻalogo lelei i manatu o loʻo faʻamaonia e pei "E maua se faʻamatalaga (sili atu ona talafeagai)".

    Ina ia faʻafouina le avetaavale, filifili le mea e manaʻo i ai e ala i le siakiina o le pusa siaki i tafatafa o le mea ua filifilia, ma kiliki le ki "Faʻamau" i le itu tauagavale o le faamalama.

    Faʻalogo! O vaega filifilia ua sii mai i luga o le Initaneti, o lea ia mautinoa o loʻo fesoʻotaʻi ma faʻaoga le fesoʻotaʻiga i le 'upega tafailagi!

  5. O le faʻatulagaga e faia i le taimi faʻapitoa. Pau lava le mea e manaʻomia mai ia te oe o le tapunia lea o le polokalama ma toe amata le komepiuta.

O lenei metotia e faigofie ma tuusaʻo, ae i lenei auala atonu e le mafai ona faʻapipiʻi avetaavale mo nisi mea faʻapitoa.

Metotia 3: ID ID

O vaega uma e fausia-ma totonu o PC ma le komepiuta o loʻo i ai se faʻailoga faʻamaonia e tulaga ese mo masini taʻitasi. O lenei faʻamatagofiega e faʻatautaia ai le sailiga mo avetaavale ma faʻaumatia mea sese sese. Ua i ai i la matou 'upega tafaʻilagi faʻamatalaga pe faʻapefea ona iloa ma faʻaaoga le ID i le sailiga o masini, ia mautinoa ia faitau.

Faitau atili: O loʻo matou sailia ni taʻavale e le ID ID

Metotia 4: Meafaigaluega o Meafaigaluega

I le fofo o la tatou galuega i aso nei, e mafai ona fesoasoani ma "Pule Sili"fausiaina i totonu o le faiga faʻaoga. Ae ui i lea, o lenei metotia o le mea pito sili ona aoga o mea uma na tuʻuina mai, talu ai o loʻo maua e le meafaigaluega ma na o na avetaavale masani e faʻavaeina e le o taimi uma e maua ai le atoatoaga o le galuega. Faatonuga mo le faʻafouina o avetaavale e ala i "Pule Sili" E mafai ona e maua le sootaga i lalo.

Lesona: Faʻaleleia o avetaʻavale i meafaigaluega a le Windows

Faaiuga

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le sailia ma le tuʻuina atu o avetaavale mo le Samsung R425 o se mea faigofie, ae e tatau ona e gauai atu i le igoa tonu o le mamanu.