Puipuia o foliga ma se upega tafaila i le Windows 10

DUTRAffic - faʻafitauli faʻapitoa mo le faʻaalia o faʻamaumauga i luga o le faʻaaogaina o punaoa fesoʻotaiga. Faʻataʻitaʻiina ia tau o fefaʻatauaiga, lea e mafai ona faʻatulagaina e tusa ai ma le tagata e tuʻuina atu auaunaga tuʻufaʻatasia. Tuʻu atu faʻasologa o siata ma faʻamau. O le tele o vaega o le lipoti e faʻaalia ai le faʻaalia o le taimi o le faʻaaogaina o fesoʻotaʻiga i le lalolagi, fesoʻotaʻiga ma faʻatautaia fonotaga.

Faatautaia vasega

I le vaega tutusa, e mafai ona e maua lipoti i luga o le faʻaaogaina o fefaʻatauaʻiga o fesoʻotaiga i le lalolagi. I le lisi "Tautua", o le laulau e faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina o faʻamaumauga ma a latou tau e tusa ai ma le Initaneti. I le faʻaopoopoga, faʻaalia le taimi o le faʻaogaina o le fesoʻotaʻiga, le maualuga ma le saoasaoa o le saoasaoa. Afai e te filifilia sauniga o loʻo i ai, ona latou faʻaalia lea ma tulaga taua lautele i le pito i luga. O taimi taʻitasi e iai se fesoʻotaʻiga, lea o loʻo iloa i le uluaʻi koluma.

Aoina mai o faʻamatalaga i le umi o le fesoʻotaʻiga

Fuaiupu "Siata o taimi" e maua ai se avanoa e iloa ai le umi o le faʻaaogaina o fefaʻatauaiga i le Initaneti. Ole taimi ole taimi ole a faʻaalia mo aso taʻitasi, ona faʻaputuina lea o nei tulaga faatauaina ma faʻaalia i se laina mo le masina. E faapena foi, o se manoa na faia ma le tausaga. O loʻo i ai i le kalafi ni koluma faʻasologa e suia ai le lanu i se taimi tutusa. Afai ei ai ni fesoʻotaʻiga, e mafai ona e fesuiai i le va oi latou pe'ā tatau.

Faʻatulaga le faʻaalia o le saoasaoa ma le voluma

Taofi "Faʻatonu" e mafai ai ona e filifilia ia tulaga manaomia o nei vaega e lua. Faʻasologa "Aunoa" Fuafua le vaega manaʻomia, tutoʻatasi i luga o le aofaʻi o faʻamatalaga o loʻo faʻatauina.

Faʻaalia ata faʻatautaia i luga o le komepiuta

E tatau ona fai mai o fuainumera o faʻaaogaina o alalaupapa fesoʻotaʻiga o loʻo faʻaalia i le faiga faʻataʻitaʻi. O le aoina o faʻamatalaga o loʻo i totonu o se faamalama eseese ma faʻaalia ai le faʻafouina o le faʻasologa i se laina lua. E le gata i lea, o le a e vaʻavaʻai i le faʻaaogaina o feoaiga, le taimi nei ma le saoasaoa o le televave, faapea foi le taimi o fesootaiga.

Ina ia faʻapipiʻi nei mea, e faʻaaogaina suiga o suiga, lea e mafai ai ona e faaopoopo / aveese numera eseese.

Faʻaalia ata sili ona lelei

O le DUTraffic e faʻataga ai oe e faʻaopoopo elemene o faʻamaumauga e vaʻai ai i se lipoti auiliili. I totonu o faatulagaga, e tatau ai ona maitau tulaga faatapulaa o le fiafia mo a latou galuega faatino i le faamalama talafeagai.

Mo le vaai i lenei faʻamatalaga, na o le togiina o le faʻasologa o le api. Ma, faʻafetai i faʻamatalaga tuʻufaʻatasia, o le ae maua se aotelega o vaega eseese, e aofia ai: tau feʻaveaʻi, faʻasalalau ma le faʻafeiloaʻiga, umi o taimi, ma isi.

Faʻasaʻo mea

Faʻataʻatiaina o le DUTraffic design ma mamanu faʻailoga. E mafai ona e suia le font, lanu o elemene eseese o le kalafi, faʻapea foi ma le filifilia o se autu. O le atigilisi e filifilia mai le lisi pa'ū poʻo le faʻatinoina e ala i faʻaoga faʻapipiʻi.

Faʻamatalaga Faʻamatalaga

I le avea ai o se galuega faʻaopoopo i le polokalama o loʻo tuʻuina atu ai faʻamatalaga. I totonu o laina faatapulaa e mafai ona e faʻaogaina, ona faʻaaogaina lea o le faʻaogaina o le siosiomaga o taʻiala taitasi. Tagata faaaoga e le mananao e maua ni faailo leo e mafai ona filifili se isi filifiliga - ituaiga o faʻamatalaga.

Mama

  • Tele filifiliga filifilia;
  • Faʻaalia le tau o le faʻaaogaina o le Initaneti i le taimi tonu;
  • Tuʻu fua;
  • Faʻatau Rusia.

Faʻafitauli

  • O le oloa e le o lagolagoina e le atinaʻe.

O le masini komepiuta e fesiligia e maua ai le tele o faailoilo ma taufaʻatau mo le tuufaatasia o lipoti auiliili o le faʻaaogaina o auala. O fetuunaiga fetuutuunai e mafai ai e oe ona faʻatulagaina uma le polokalama mo talosaga a tagata, ma le gaosia o le autu i luga o le komepiuta ma e ala i le ata o le fata o le a faigofie ai le puleaina o faʻamatalaga.

Tatalo le DUTRAffic mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

BitMeter II Bwmeter TrafficMonitor NetWorx

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le DUTraffic o se polokalama e vaʻaia le feoai i luga ole Initaneti. Faʻavae i luga o lenei faʻamatalaga, tuʻuina atu auʻiliʻiliga auʻiliʻili i luga o fesoʻotaʻiga fesoʻotaiga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: SafHouse
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.5.36