Tusi se logo lapotopoto i Photoshop

E masani lava ona i ai se tulaga, pe a maua le aʻa-aia tatau, e leai se auala e mafai ai ona filifili le meafaigaluega talafeagai mo le faʻatinoga o le faʻatinoga. I lenei tulaga, e le faigofie, ae sili atu le aoga o fofo, o se tasi o ia polokalama o le Root Genius, e mafai ona fesoasoani.

Root Genius o se mea lelei lelei mo le mauaina o le Superuser aia tatau, e talafeagai i luga o le tele o mea tau Android. Pau le mea e mafai ona puipuia ai lona faʻaaogaina o le gagana faʻaferetania Saina. Ae peitai, i le faʻaaogaina o faʻamatalaga auiliili nei, o le faʻaaogaina o le polokalama e le tatau ona faʻalavelave ai.

Faʻalogo! O le mauaina o aʻa-aia i luga o le masini ma lo latou faʻaaogaina e aʻafia ai ni tulaga lamatia! E faʻaaogaina e le tagata faʻaoga nei togafiti i ona lava tulaga lamatia ma faʻalavelave. O le faʻafoega o le 'upega tafaʻilagi mo taunuʻuga le lelei o le noataga e le tali atu!

Tikiake polokalame

E pei lava o le talosaga lava ia, o le ofisa aloaia a le tagata e faia mea e le oi ai se faʻavasegaina. I lenei itu, atonu e iai ni faigata e le gata i le faʻaaogaina o le Root Genius, ae faʻapea foi i le faʻatupeina o le polokalama i luga o se komepiuta. Mo le siiina mai matou te faia laasaga nei.

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia.
  2. Faʻasalalau i le pito i lalo ma saili le nofoaga ma le ata o le mataʻituina ma le tusiga o loʻo i ai i totonu o faʻamaumauga "PC". Kiliki i luga o lenei sootaga.
  3. A uma le kilikiina o le fesoʻotaʻiga talu ai, ona tatala ai lea o se itulau i se mea tatou te manaʻomia ai se poliki lanumoana ma se ata mataʻituina i se liʻo.
  4. O le kilikiina o lenei button o le a amata ai le downloadina o le Root Genius installer.

Faʻatulagaga

A uma ona e siiina le faila faila, faʻafetaui ma fai laasaga i lalo.

  1. O le faamalama muamua ina ua uma ona tatala le inisiua ei ai se siaki (1). O le siaki o loʻo tuʻuina atu i ai o se faʻamaoniga o maliega ma le maliega o laisene.
  2. O le filifiliga o le auala o le a faʻaaogaina ai le Root Genius polokalama e faia i le kilikiina o faʻamatalaga (2). Tatou te filifilia le ala ma taomi le polio lanu moana lapopoa (3).
  3. O loʻo tatou faʻatali mo sina taimi. O le faʻatulagaga faʻapipiʻi faʻatasi ma se faʻaaliga faʻalauiloa.
  4. I le faʻamalama e faʻamaonia ai le maeʻa o le faʻapipiʻiina, e tatau ona e aveese ia pusa e lua (1) - o le a taofia ai le faʻapipiʻiina o le taulaiga faaopoopo. Ona lolomi lea o le faamau (2).
  5. Ua maeʻa le faʻatulagaina o le polokalama, o Root Genius o le a vave amataina ma o le a faʻaalia le faamalama o polokalama autu i luma oi matou.

Maua aia tatau

Ina ua uma le lafoaia o Ruth Genius, aʻo lei amataina le faasologa mo le mauaina o aʻa, e tatau ona e sosooina le masini i le port USB. E manaʻomia e faʻaaogaina le masini i luga o le UBS i le taimi muamua, ma o loʻo faʻatūina avetaavale ADB i luga o le komepiuta. O le auala e faʻatino ai nei manipasi o loʻo faʻamatalaina i le tusiga:

Lesona: Faʻatulagaina o avetaavale mo le firmware firmware

  1. Faasolo le faamau lanu moana (1) ma faʻafesoʻotaʻi le masini sauni i le USB.
  2. O le a amata ona iloa le masini i le polokalama, lea e alu ai sina taimi ma o loʻo faʻatasi ma le faaaliga animation (2).

    I le faagasologa, e mafai ona uunaia oe e faʻaopoopo nisi vaega. Matou te faamaonia e ala i le kilikiina o le ki "Faʻamau" i latou taʻitasi.

  3. A maeʻa ona faʻamaonia lelei le masini, o le polokalama o le a faʻaalia lona ata i le Latina (1), faʻapea foʻi le ata o le masini (2). E le gata i lea, o le mea o loʻo tupu i luga o le lau o le smartphone / tablet e mafai ona vaaia i le Root Genius window.
  4. E mafai ona e alu i le faagasologa o le mauaina o aʻa-aia tatau. Ina ia faia lenei mea, filifili le lisi "Laupega".
  5. Ma faatalitali mo sina taimi.

  6. O se faamalama e aliali mai ma se faamau e tasi ma pusa siaki e lua. Galki i pusa-siaki e tatau ona aveese, a leai, pe a uma ona faasee, ae le o le tele o talosaga a Saina o le a faʻaalia i totonu o le masini, e faʻaalu malie.
  7. O le faagasologa o le maua mai o aʻa-aia tatau e tuʻuina mai faatasi ma se faʻamatalaga o le faʻalauiloa o le alualu i luma i le pasene. E mafai e le masini ona toe faʻaleleia faʻafuaseʻi.

    O loʻo tatou faʻatali mo le mutaʻaga o le faʻaaogaina e le polokalame.

  8. A maeʻa le mauaina o le aʻa, o le faamalama e aliali mai ma se tusi e faʻamaonia ai le manuia o le taotoga.
  9. Ua maua aia tatau. Ave ese le masini mai le USB-port ma tapuni le polokalama.

O lea, o aia a le Superuser e maua mai i le polokalama Root Genius. Faʻalaulemu, e aunoa ma se faʻaoga, o laasaga o loʻo i luga mo le tele o masini e oʻo atu i le manuia!