Faʻatuina le PowerPoint

Le faʻatinoina o faʻatonuga uma i le polokalama WebMoney, e tatau ona i ai sau faʻamaonia aloaia. E mafai ai ona e fatuina ni pusa paʻu, ave i tua ma faʻafeiloaʻi tupe ma faia isi gaioiga. Mo le tele o avanoa, e tatau ona i ai sau tusi faʻamaonia. O nei mea uma e faia vave ma vave. Tau lava ina sauni e faʻamatalaga faʻamatalaga e le faalauaiteleina e uiga ia oe lava - faamatalaga o le tusifolau, code identification ma sili atu.

Faʻafefea ona maua se pepa aloaia aloaʻia pe patino a le WebMoney

Aʻo leʻi faʻatalanoaina taualumaga mo le mauaina o nei ituaiga o tusi faamaonia, ia tatou lisiina ni avanoa latou te maua. O lea la, o se tusi aloaia aloaia e mafai ai e oe ona faia taga nei:

  • toe faʻatumu soʻo se pusa i luga o le faletupe;
  • aveese tupe e ala i le faaseeina o faletupe, faaliliuina atu o tupe po o luga o se pepa o Initaneti ua tuuina atu faapitoa;
  • faʻaaoga le Faʻamatalaga Telefoni feaveaʻi o le WebMoney Transfer e faʻaaoga ai le faʻaaogaina o tupe (tusa lava pe i ai se siʻosiʻomaga puupuu);
  • faaaoga tupe WMX (Bitcoin);
  • faʻaaoga uiga lilo o le Faʻasalalauga Faʻamatalaga ma sili atu.

Mo le tusi faamaonia a le tagata lava ia, o ona tagata e iai avanoa nei:

  • faʻaogaina atoatoa o le polokalama WebMoney Merchant;
  • le faʻaaogaina o se faʻaunegatupe faʻatau mo le tuʻuina atu ma le mauaina o nonogatupe;
  • faʻaaogaina le Capitaller auaunaga e faigaluega i masini e maualalo le tau;
  • faʻaaogaina le auaunaga Megastock mo fefaʻatauaiga;
  • maua le avanoa e avea ai ma tagata faigaluega o WebMoney - ia auai i le galuega a le Nofoaga Faʻamaumauga ma avea ma tagata faufautua;
  • faʻaaogā atoatoa o le faʻatulagaina - faʻasili tagi i soʻo se aofaiga.

I nisi faʻamatalaga atili e uiga i avanoa e maua e tusi taʻitasi, faitau i le lesona e uiga i le faʻaaogaina o le WebMoney system, i le vaega e uiga i tusi faamaonia.

Lesona: Faʻafefea ona faʻaaoga WebMoney

Ia mafaufau nei i le auala atoa e maua ai tusi aloaʻia ma faʻasinomaga taʻitasi i lea laasaga.

Laasaga 1: Maua o se tusi faamaonia

Ina ia maua se tusi aloaʻia aloaia, e tatau ona e faʻamaonia lau faʻasalalau tusifolau ma auina atu se kopi silasila o le tusifolau. Ua faia lenei mea e pei ona taua i lalo:

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi a le Nofoaga Faʻamaumauga ma teu ai iina. E faia lenei mea i le auala tutusa e pei o le Kiper Standard. A uma lena, o le a e vaʻai i faʻamatalaga uma e maua e uiga ia oe lava. Kiliki i luga o le penitala moli i tafatafa o le "Tusifolau faʻamatalaga"O lea o le a ave oe i le itulau mo le suia o nei faʻamaumauga.
  2. Faʻamanino faʻamaumauga uma e manaʻomia ile itulau e sosoo ai. O le faʻamaumauga o le tagata lava ia ua vaevaeina i ni poloka se lua. A uma ona faʻamalamalamaina le faʻamatalaga i poloka taʻitasi, kiliki "Faʻaauau le faʻamatalaga o faamatalaga".
  3. I le taimi lava e tasi, e taua tele i tafatafa ane o fanua taʻitasi o loʻo i ai se vaitusi i tafatafa o le faʻamaumauga "aua le faaali"Ona o lenei mea, o le a le iloa e isi tagata le faamaumauga na e tusia. A maeʻa ona e ulu atu i faamatalaga uma e manaʻomia, o le a umi se taimi mo tagata faigaluega WebMoney e siaki ai. faʻamatalaga, ona toe foʻi lea i luga o le upega tafaʻilagi o le Nofoaga Tutotonu mo faʻamaonia ma kiliki i luga o le pepa "Tikiala pepa fou"i lalo o le"Auina atu o pepa i le 'auʻaunaga".
  4. Aumai nei se kopi o le itulau muamua o le tusifolau. E tāua tele le manino o le faasologa ma numera. Ma le isi, e tatau ona e faʻatali mo se faʻamaoniga. Afai o le siaki siaki ua manuia, o le a otometi ona e mauaina se tusi pasi aloaia.


I nisi tulaga, tagata faigaluega WebMoney e manaʻomia oe e tuʻuina atu kopi o isi itulau o le tusifolau ma se tusi faamaonia o le tuʻuina atu o le TIN. I soo se tulaga, mai lea taimi i lea taimi alu i lau WebMoney Keeper ma le upega tafaʻilagi o le Nofoaga mo le faʻamaonia. O iina e mafai ona e faʻatali mo faʻamatalaga o le faagasologa o le mauaina o se tusi faamaonia.

Ua maua e Tagatanuʻu o le Rusia le avanoa e maua ai se tusi aloaʻia aloaia e faʻaaoga ai le upega tafaʻilagi o tautua a le setete. Ina ia faia lenei mea, fai mea nei:

  1. I luga o le upega tafaʻilagi a le setete o loʻo tuʻuina atu ai faʻamatalaga manaʻomia ma maua se faʻamaumauga. Faʻailoga i le upega tafaʻilagi WebMoney Certification Centre. O iina e tatau ona e faatali mo se ofo e maua ai se tusi aloaia aloaia. Kiliki "Ulufale i le gosuslugi.ru".
  2. Faʻailoga i luga o le upega tafaʻilagi o auaunaga a le malo pe afai e te leʻi faia muamua muamua. Kiliki "Le tuʻuina atu"O lea e te malilie ai o le WebMoney polokalama o le a mafai ona maua lau faʻamatalaga i gosuslugi.ru.
  3. Mulimuli i faatonuga a le tusipasi tusi faamaonia.

Laasaga 2: Maua se tusifolau patino

  1. I luga o le upega tafaʻilagi a le Nofoaga Tutotonu, kiliki i luga o le pepa "patinoth "po o le"Maua se tusifolau patino".
  2. A maeʻa lena, o le a ave oe i se itulau ma sui o le WebMoney system, o ai e mafai ona tuʻuina atu se tusi faamaonia. Faatasi ai ma se tasi oi latou o le ae feiloai faʻapitoa. Filifili le mea e te fiafia i ai (vaʻai i le tau ma le 'aʻai o loʻo nofo ai lenei tagata) ma kiliki le pepa "maua se tusi faamaonia"lata ane ia te ia.
  3. I luga o le isi itulau, download le pepa a le tagata talosaga talosaga - na o le kiliki i luga o le tusiga talafeagai. Ona lolomi lea, faatumu i lou lava lima. Kiliki "Toe foʻi atu i le komiti e puleaina ma totogi le talosaga".
  4. E faʻaopopo i le itulau o le Faʻamaumauga o Faʻamaumauga, o le a oʻo mai i luga pito i luga le tolu. Kiliki "totogi le talosaga"ma totogi i le Standard Keeper.
  5. A maeʻa lena mea, tau lava ina valaʻau le tagata suʻesuʻe ma faia se feiloaʻiga ma ia. E tatau ona e ave le uluaʻi tusifolau ma le kopi na faʻataʻitaʻiina, le faʻamatalaga (sii mai i le pito i luma ao leʻi i ai).

E pei ona mafai ona e vaʻai, ia maua se tusi aloaʻia ma patino e faigofie tele. E moni, o le lona lua o le a tatau ona totogi. O le mea masani, o le tau o le tuʻuina atu o se tusi faamaonia a le tagata lava ia - e le silia le $ 30 (WMZ). Ma e mamao lava mai mataupu uma, e talafeagai le mauaina.