Faʻafefea ona faʻasaʻo le WebRTC i Mozilla Firefox


O le mea autu e te manaʻomia e tuʻuina atu ai i le tagata e galue faʻatasi ma le Mozilla Firefox browser - sili atu le saogalemu. Tagata e faʻaogaina e le gata i le saogalemu i le taimi o le faimalaga i luga o le initaneti, ae le o le igoa, e tusa lava pe faʻaaoga VPN, e masani ona fiafia i le auala e faʻagata ai WebRTC i Mozilla Firefox. O le a matou nonofo i lenei mataupu i le aso.

WebRTC o se tekinolosi faʻapitoa lea e faʻafefe vaitafe i le va o tagata suʻesuʻe e faʻaaoga ai le tekinolosi P2P. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina o lenei tekinolosi, e mafai ona e faia fesoʻotaiga leo ma fesootaiga i le va o ni masini se lua pe sili atu.

O le faʻalavelave i lenei tekonolosi e faapea e tusa lava pe faʻaaogaina le TOR poʻo le VPN, WebRTC e iloa lau tuatusi IP moni. E le gata i lea, o tekinolosi e le gata ina iloa, ae e mafai foi ona auina atu lenei faamatalaga i isi vaega.

E faʻapefea ona taofia WebRTC?

O le tekinolosi WebRTC ua faʻaaogaina ona o le le manuia i le Mozilla Firefox browser. Ina ia mafai ona faʻamalosi, e tatau ona e alu i le lisi o mea e natia. Ina ia faia lenei mea i le pusa tuatusi o Firefox, kiliki i le sootaga lenei:

e uiga i: config

O le a faʻaalia e le pupuni se faamalama lapataiga lea e te manaʻomia e faʻamaonia ai lou faʻamoemoe e tatala ai le faʻamatalaga natia e ala i le kiliki i luga o le ki. "Ou te folafola atu o le a ou faaeteete!".

Telefoni le ala uʻamea saili Ctrl + F. Ulufale i totonu le parakalafa nei:

media.peerconnection.enabled

O le a faʻaali le pusa i le pusa i le tau "moni". Suia le taua o lenei parakalafa i "sese"e ala lea i le faaluaina o le kiliki i luga o le faamaumatau i le itu tauagavale.

Kuni le lisi i faʻamaufaʻailoga natia.

Mai lenei taimi i luga, WebRTC tekinolosi ua le atoatoa i lau sailiga. Afai e te faʻafuaseʻi ona toe faʻafouina, o le ae manaomia le toe tatalaina o le natia o Firefox ma seti le tau i le "moni".