Faʻafefea ona liua FB2 i le PDF file online

O le taaloga lauiloa e le gata i le tulaga faʻapitoa o poloka, mea faitino ma le biomes. E faʻaaogaina e tagata faʻapitoa le faia o a latou lava faʻataʻitaʻiga ma faʻamaumauga. E faia lenei mea i le fesoasoani o polokalama faʻapitoa. I lenei tusiga o le a tatou tilotilo atu i MCreator, lea e lelei mo le fatuina o lau lava tusiga poo le mea faitino.

Filifiliga tele o mea faigaluega

I le faamalama autu o loo i ai ni tafaʻi, e taʻitasi ma nafa ma gaoioiga taʻitasi. I le pito i luga e aofia ai vaega, mo se faʻataʻitaʻiga, siiina oe lava musika i le tagata o tausia poʻo le faia o se poloka. I lalo nei o isi meafaigaluega e tatau ona faʻapipiʻiina eseese, tele o polokalama e maua e le tagata lava ia.

Tusitusi

Sei o tatou tilotilo i le meafaigaluega muamua - o le na faia le telefoni. I totonu, e mafai e tagata faʻapitoa ona fatuina poloka faigofie e faʻaaoga ai galuega o loʻo faʻatinoina i le polokalama. O loʻo iai se faʻamatalaga o meafaitino poʻo ni lanu i luga o se faʻavae faapitoa, ma o loʻo faʻafoeina e le tagata faʻataʻitaʻi le faatulagaga o elemene taʻitasi i le poloka.

O le faʻaaogaina o se faatonu faigofie e aumai se poloka poʻo se isi lava mea mai le sasa. O loʻo i ai se faʻavae faigofie o meafaigaluega faigofie o le a oʻo mai i le taimi o galuega. O le ata i luga o le pika level, ma o le poloka poloka ua fetuunai i le lisi mai luga mai le pito i luga.

Faʻalogo lelei i le lanu lanu. O loʻo tuʻuina atu i ni faʻaaliga, o loʻo avanoa le galuega i totonu oi latou taʻitasi, e manaʻomia ona sui i le va o nusipepa. E mafai ona e filifili soʻo se lanu, paolo, ma faʻamaonia e maua le faʻamatalaga tutusa i le taaloga lava ia.

Faaopoopo le animation

Ua faʻalauiloaina e le au atinaʻe le faʻatinoga o le fatuina o ni ata faigofie faigofie e faʻaaoga ai poloka na fatuina pe utaina i le polokalama. O ata taʻitasi o se ata na vaʻaia e tatau ona tuʻuina i taimi uma i le taimi faʻatulagaina. O lenei tulaga e le faigofie, ae ua lava tele le fatuina o se animation mo ni nai sekone.

Faʻamatalaga fausaga

O iinei na le faʻaopoopoina ai e le au fatuga o MCRE mea uma e manaia ma aoga. E mafai e le tagata faʻaaoga ona filifili le ituaiga o ofutau ma lona lanu e faʻaaoga ai soʻo se paleti. Masalo i faʻamatalaga i le lumanaʻi o le a tatou vaaia se faʻaopoopoga o lenei vaega.

Galulue ma le faʻamatalaga punaoa

O loʻo i ai i le polokalama se faʻataʻitaʻiga e fausia-e mafai ai e oe ona galue faʻatasi ma le faʻamatalaga autu o nisi faila taʻaloga. Naʻo oe e manaʻomia le mauaina o le pepa manaʻomia, tatala i le MCREOR ma faʻaeʻe nisi laina. A maeʻa lena, o le a faʻaolaina suiga. Faamolemole ia matau o le polokalama e faʻaaogaina lona lava faʻataʻitaʻiga o le taʻaloga, lea o loʻo faʻalauiloaina e faʻaaoga ai le faʻamalama tutusa.

Mama

  • Le polokalame e saoloto;
  • Malamalama lelei ma matagofie;
  • Faigofie ona aʻoaʻo.

Faʻafitauli

  • Le leai o le gagana Rusia;
  • O loʻo i ai galuega le mautonu i nisi o komepiuta;
  • O le seti faʻatulagaina e laʻititi tele.

O le iloiloga lenei. E foliga mai e feteenaʻi, aua o se mea matagofie matagofie o se polokalame e maua ai se vaega itiiti o meafaigaluega aoga ma galuega e oo lava i se tagata e leai se poto masani e mamao lava mai taimi uma. O lenei sui e le talafeagai mo le gaosiga o le lalolagi poʻo le fatuina o mea fou fou.

Download MCreator mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Polokalama mo le faia o mod for Minecraft Telefoni feaveaʻi WiNToBootic Calrendar

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
MCreator o se polokalama aloaʻia saoloto e fausia ai ni mea fou fou, poloka ma mea faitino mo le taʻaloga lauiloa a Minecraft. E le gata i lea, e mafai e lenei masini komepiuta ona fegalegaleai ma isi meafaigaluega.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Pylo
Tau: Faʻatau
Toa: 55 MB
Gagana: Igilisi
Version: 1.7.6