Tatala MDS faila


O tagata taʻitasi uma mai lea taimi i lea taimi e feagai ma le manaʻoga e fesiitai faʻamatalaga mai le tasi iPhone i le isi. Matou te faʻamatalaina pe faʻapefea ona faia lenei mea.

I le avea ai o se tulafono, e ala i le fesiitaiga o faʻamatalaga, o tagata faaaoga e uiga i le faʻapipiʻiina o kopi kopi i luga o se atamai fou, poʻo le galulue faatasi ma faila taʻitasi. O mataupu uma e lua ma o le a talanoaina auiliili i lalo.

Faʻaliliuina uma faamatalaga mai le iPhone i le iPhone

Ma, e lua lau telefoni feaveaʻi mai Apple: tasi o loʻo i ai faʻamatalaga, ma le lona lua e tatau ona sii mai. I se tulaga faapena, o se mea talafeagai le faʻaaogaina o le galuega faʻapitoa, lea e mafai ai ona e faʻafesoʻotaʻia uma faʻamatalaga mai le tasi telefoni i le isi. Ae muamua e te manaʻomia le faia o se faʻamaumauga. E mafai ona faia lenei mea e ala i se komepiuta e faʻaaoga ai iTunes, poʻo le faʻaogaina o le cloud iCloud.

Faitau atili: Faʻafefea ona toe faʻaleleia se iPhone

E le gata i lea, o le auala e faʻapipiʻi ai se faʻamaumauga o le a faʻalagolago pe e te faʻapipiʻiina e ala ile ITunes poʻo le iCloud cloud service.

Metotia 1: iCloud

Faʻafetai i le tulaʻi mai o le auaunaga a Aiclaud, o le tele o tagata e faʻaogaina e le manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi o se telefoni i se komepiuta, talu ai o se kopi kopi e mafai ona teuina i iTunes, ae i le ao.

  1. Ina ia faʻapipiʻi se faʻamaumauga mai iCloud, e tatau ona e faʻamaʻaʻa atoatoa le atamai mai mea o loʻo i ai ma faʻamaumauga. O le mea lea, afai o le telefoni lona lua ua i ai soʻo se faʻamaumauga, tape.

    Faitau atili: Faʻafefea ona faʻatinoina se Seti atoa atoa

  2. Ma le isi, o le pasia o le seti muamua o le telefoni, o le ae vaʻai i le vaega "Polokalama ma Faʻamaumauga". O iinei e tatau ona e filifilia le aitema "Toe faʻafoʻi mai le kopi iCloud".
  3. Ma le isi, o le a manaʻomia e le polokalama oe e teu i totonu e ala i le ulufale atu i faʻamatalaga ID ID Apple. A maeʻa ona e ulu i totonu, filifili lau kopi na faia muamua. O lenei faiga o le a amataina ai le faagasologa o le faʻapipiʻiina o se faʻamaumauga i le masini, o le umi o le a faʻalagolago i le aofaʻi o faʻamaumauga tusitusia. Ae, i le avea ai o se tulafono, e tatau ona faatali e le silia le 20 minute.

Metotia 2: iTunes

E sili atu ona faigofie le faʻapipiʻiina o se faʻamaumauga i luga o masini e ala i Ityuns, talu ai e te le manaʻomia le faʻamalo muamua o faʻamatalaga.

  1. Afai o loʻo e galue ma se telefoni fou, faʻalauiloa ma alu atu i le seti muamua i le vaega "Polokalama ma Faʻamaumauga". Lenei e tatau ona e filifilia le meataitasi "Toe faafoi mai iTunes kopi".
  2. Faʻataʻoto Faʻailoga i le komepiuta ma faʻafesoʻotaʻi le telefoni i le komepiuta. O le taimi lava e iloa ai le masini, e aliali mai se faamalama i luga o le lauulu e faʻamalosi ai oe e toe faʻaleleia faʻamaumauga mai le faʻamaumauga. Afai e manaʻomia, filifili le kopi manaʻomia ma amata le faʻagasologa o le faʻatulagaga.
  3. Afai ei ai le telefoni i le telefoni, e te le manaʻomia le muaʻi faʻamamaina - e mafai vave ona e toe faʻaleleia. Ae muamua, pe afai ua e faʻaaogaina le galuega puipui "Saili le iPhone", faʻaauau. Ina ia faia lenei mea, tatala le telefoni, filifili le igoa o lau tala, ona e alu lea i le vaega iCloud.
  4. Tatala le vaega "Saili le iPhone". Lenei e tatau ona e faʻamaonia lenei uiga. Ina ia faʻamaonia, o le a manaʻomia e le polokalama oe ulufale i se faʻamaoni mai le ID Apple.
  5. Faʻafesoʻotaʻi lau telefoni i le faʻaaogaina o se USB USB e faʻafetaui ai i lau komepiuta. O le a faʻaalia le faʻamaonia i le pito i luga o le faamalama, lea e te manaʻomia e te filifilia.
  6. Ia mautinoa o loʻo tatala le faʻailoga ile itu tauagavale. "Iloiloga". I le kiliki i luga o le ki. Toe faʻafoʻi mai Kopi.
  7. Afai e tatau ai, filifili le kopi e manaʻomia i le lisi pa'ū.
  8. Afai na e faʻatagaina muamua le faʻamalamaina o faʻamaumauga, ona faʻaopoopo atili ai lea o le avanoa i le kopi, faʻamaonia le upu faila.
  9. Le faagasologa o le toe faʻaleleia. Aua le motusia le telefoni mai le komepiuta i le taimi o le faʻapipiʻiina.

Faʻaliliuina faila mai le iPhone i le iPhone

I le tulaga lava e tasi, afai e te manaʻomia e kopi kopi uma i le isi telefoni, ae naʻo ni faila faapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, musika, ata poʻo pepa, ona toe faʻafoʻi mai se kopi kopi e le aoga mo oe. Ae ui i lea, o iinei e mafai ona e avanoa i le tele o auala lelei e fefaʻasoaai ai faʻamaumauga, o ia mea uma sa faʻamatalaina auiliili i luga o le saite.

Faitau atili: Faʻafefea ona tuʻuina atu faila mai le iPhone i le iPhone

Faatasi ai ma ituaiga fou fou o iOS, ua faʻaleleia ai le iPhone, maua ai ni mea manaia fou. Afai i le lumanaʻi o le ai ai isi auala faigofie e fesiitai ai faʻamatalaga mai se telefoni i se telefoni, o le a faaopoopoina le tusiga.