Faʻafefea ona faʻafouina Mozilla Firefox plugins browser


Soo se masini komepiuta e faʻaogaina i luga o se komepiuta e tatau ona faʻafou i se taimi talafeagai. E tutusa foi le faʻaogaina o masini e faʻaogaina i le Mozilla Firefox browser. Ina ia iloa auala e faʻaleleia ai plugini mo lenei masini, faitau le tusiga.

Pupuʻu e matua aoga tele ma e le mafaamatalaina mo le Mozilla Firefox browser lea e faatagaina ai oe e faʻaalia le tele o mea na lafoina i le Initaneti. Afai e le faʻafouina ia plugini i se taimi talafeagai i le 'upega tafaʻilagi, o lona uiga o le iʻuga o le a latou le toe galulue i le masini.

Faʻafefea ona faʻafouina plugins i Mozilla Firefox browser?

Mozilla Firefox e lua ituaiga o plug-ins - oi latou o loʻo fausia i totonu o le mea e le faʻaaogaina ai masini ma i latou ua faʻapipiʻi e le tagata faʻapipiʻi.

Ina ia mafai ona matamata i le lisi o plug-ins uma, kiliki i le tulimanu pito i luga i luga o le icon o le lisi o mea e fai i le masini ma i le faamalama pop-up, alu i le vaega "Faʻaopoopoga".

I le itu tauagavale o le faamalama, alu i le vaega. "Pupuʻu". O le a faʻaalia e le laupepa se lisi o plugini na faʻaogaina i Firefox. Plug-ins e manaʻomia vave faʻafouina, Firefox o le a faʻamalosia oe e faʻafou vave. Ina ia faia lenei mea, latalata i le masini o le ae maua ai le faamau "Faʻafou nei".

I le mea e te manaʻo e faʻafouina uma lava masini plug-ins faʻapipiʻi muamua i Mozilla Firefox i le taimi e tasi, o mea uma e tatau ona e faia o le faʻafouina lea o lau 'upega tafaʻilagi.

Faʻafefea ona faʻafou le Mozilla Firefox browser

I le tulaga e tatau ona e faʻafouina se mono lona tolu, ia. o le mea na e faʻapipiʻiina, oe manaʻomia le siakiina o faʻamatalaga i le lisi o le pulega o le polokalama lava ia. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo Adobe Flash Player, e mafai ona faia lenei mea e pei ona taua i lalo: valaau le lisi "Lisi Pulea"ona alu lea i le vaega "Flash Player".

I le lisi "Faʻafouina" le faʻamau "Siaki nei", lea o le a amata ona suʻe mo faʻamatalaga, ma i lena tulaga, afai e maua, e tatau ona e faʻapipiʻi.

Matou te faʻamoemoe o lenei tusiga ua fesoasoani ia te oe e faʻaleleia ai lau faʻaoga Firefox.