O le faʻavaeina o le "igoa o le Pusa e sese le setiina" sese pe a faʻafesoʻotaʻi se lelei flash flash

O se tasi o pito sili ona aoga o Google Chrome o le upu faʻamalo e teu ai. E mafai e lenei mea, aʻo toe toe faʻatagaina i luga o le 'upega tafaʻilagi, aua nei faʻaalu le taimi e ulufale ai i le saini ma le upega tafailagi, ona O lenei faʻamaumauga e otometi lava ona faʻaofiina e le masini. E le gata i lea, afai e manaʻomia, Google Chrome, e mafai ona e vaʻavaʻai i faʻamaumauga.

E faʻapefea ona matamata i faʻamaufaʻailogaina na teuina i Chrome

O le teuina o faʻamalotu i Google Chrome o se faʻatonuga sili ona malupuipuia, talu mai ua malupuipuia uma i latou. Ae afai e te faʻafuaseʻi ona e fia iloa le mea o teuina ai upu i totonu o Chrome, o le a tatou vaʻavaʻai i lenei faiga. I le avea ai o se tulafono, o le manaʻomia mo lenei mea e aliali mai pe a galo le upega tafailagi ma o le tulaga o le faʻamalieina e le aoga pe o le nofoaga ua i ai le faatagaga, ae e te manaʻo e teu mai le telefoni po o isi masini e faʻaaoga ai faʻamatalaga tutusa.

Metotia 1: Tautuʻuga o Mea Tausi

O le tulaga maualuga o le vaʻai i soo se faʻaufaʻaiuga na e teuina i lenei 'upega tafaʻilagi. I lenei tulaga, o le a faʻamalo faʻamalo faʻamaonia upu faʻamaonia i le lima poʻo le maeʻa ona faʻamamāina / toe faʻafouina o Chrome.

  1. Tatala le lisi ma alu i "Faʻatonu".
  2. I le poloka muamua, alu i "Upu Faʻatonu".
  3. O le a e vaʻaia le lisi atoa o nofoaga na faʻasaoina ai au faʻamaloga i luga o lenei komepiuta. Afai e avanoa saoloto ia logins, ona vaʻai lea i le upu faʻamalo, kiliki i luga o le mata mata.
  4. O le a manaomia oe e ulufale i lau Google / Windows faʻamatalaga faʻamatalaga, e tusa lava pe e te le ulufale i le tulafono malupuipuia pe a amata le OS. I le Windows 10 o loʻo faʻatinoina e avea o se fomu i le faʻamalama i lalo. I se tulaga lautele, o le faʻatulagaga ua mamanuina e puipuia ai faʻamatalaga faʻalilolilo mai tagata e mafai ona maua i lau PC ma le masini.
  5. A uma ona e ulufale atu i faʻamatalaga talafeagai, ole a faʻaalia le faʻamatalaga mo le nofoaga na filifilia muamua, ma o le a vaʻaia le ata mata. E ala i le toe kiliki i luga, o le ae toe natia le upu faila, lea, ae peitai, o le a le toe vaaia i le taimi lava e uma ai le faʻamaufaʻailoga faʻamau. Ina ia matamata i le upu lona lua ma mulimuli ane, o le a tatau ona e ulu atu i faʻamatalaga faʻamatalaga Windows i taimi uma.

Aua neʻi galo afai e te faʻaogaina muamua le fesoʻotaʻiga, e mafai ona teu ai nisi o upu i le ao. I le avea ai o se tulafono, e taua lenei mea mo tagata faʻapitoa e le o iai i lau Google account pe a uma ona toe faʻaleleia le masini komepiuta / faʻaogaina. Aua nei galo "Faʻasalaga Fesootaiga", lea o loʻo faia foi i totonu o mea e teu ai masini:

Vaai foi: Fausia se tala ma Google

Metotia 2: Google Account Page

E le gata i lea, e mafai ona vaʻavaʻai faʻamalosaga i le initaneti o lau Google account. E masani lava, o lenei metotia e talafeagai mo i latou na muamua fausia se Google account. O le faʻaaogaina o lenei metotia e taoto ai i laina nei: o le a e vaʻai i upu uma sa i ai muamua i lou faʻamaumauga Google; I se faaopoopoga, o upu masini e teuina i luga o isi masini, mo se faataitaiga, i luga o se telefoni ma le laulau, ua faaalia.

  1. Alu i le vaega "Upu Faʻatonu" le metotia o loʻo taʻua i luga.
  2. Kiliki i le sooga Google Account mai se laina o tusitusiga e uiga i le maimoaina ma le puleaina o oe lava upu fai upu.
  3. Ulufale mai le uputatala mo lau faʻamatalaga.
  4. O le siakiina o tulafono malupuipuia uma e sili atu ona faigofie nai lo le Metotia 1: talu ona e ulufale atu i lau Google, e le manaʻomia ona e ulufale i faʻasinomaga Windows i taimi taʻitasi. O le mea lea, e ala i le kiliki i luga o le mata o le mata, e faigofie ona e matamata i soo se tuufaatasiga i le saini mai nofoaga o fiafiaga.

O lenei ua e iloa le auala e te vaʻai ai i faʻaufaʻailoga o loʻo teuina i Google Chrome. Afai e te fuafua e toe faʻafoʻi le 'upega tafaʻilagi,' aua nei galo e faʻatagaina muamua le faʻamaopoopoina, ina ia aua le faʻaumatia uma na faʻaputuina faʻasalalauga mo le ulufale i nofoaga.