Matou te aveeseina le tino i luga o se ata i le initaneti

E mafai ona aveese ni faaletonu laiti i luga o foliga (siaki, moa, paʻu, pores, ma isi) e faʻaaoga ai auaunaga faʻapitoa i le initaneti. Na pau lava le mea e tatau ona e faia o le resitala mo nisi oi latou.

Faʻapitoa o le galuega o faʻamaumauga i luga o le initaneti

E tatau ona malamalama o tusitala ata ata i luga o le initaneti e mafai ona maualalo ifo i polokalama faʻapitoa e pei ole Adobe Photoshop poʻo le GIMP. E leai se tele o galuega i nei tautua pe latou te galulue le saʻo, o lea o le taunuuga mulimuli atonu e le o le mea tonu lea e te manaʻo i ai. Aʻo galue i ata e mamafa tele, faʻavave le Initaneti ma / poʻo se komepiuta vaivai e mafai ona faʻapogai ai ni fatuga eseese.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻafefeteina le tuaʻoi i luga o le initaneti

Metotia 1: Photoshop Online

I lenei tulaga, o le faʻaaogaina uma lava o le a tupu i se auaunaga e leai se totogi, o se ata e sili ona faanumeraina o Photoshop, galue i luga o le initaneti. Ua maeʻa atoa i le Rusia, o loʻo i ai se atinaʻe faigofie faʻata teuteuga ata i se tulaga lelei o le amateur ma e le manaʻomia le resitala mai le tagata faʻaaoga.

Mo galuega masani ma Photoshop Online, e te manaʻomia se Initaneti lelei, a leai o le a faʻagesegese le galuega ma e le saʻo le galuega. Talu ai ona o le 'upega tafaʻilagi e leai ni mea taua, e le talafeagai mo tagata faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻi ma tagata mamanu.

Alu i le Photoshop Online

O le toe faʻaleleia e mafai ona faia e tusa ai ma faatonuga nei:

  1. Tatala le 'auʻaunaga ma tuʻuina atu se ata i le kiliki i luga "Tulei ata mai le komepiuta"pe i luga "Tatala le Faʻafanua URL".
  2. I le mataupu muamua e tatalaina "Saili"lea e te manaʻomia e filifili ai se ata. O le a maua se fanua i le lona lua e ulufale ai i se sootaga i le ata.
  3. A uma ona e siiina le ata, e mafai ona e toe amataina. I le tele o tulaga na o le tasi lava meafaigaluega e lava - "Faʻasaoina o Upu"lea e mafai ona filifilia i le itu tauagavale. Faʻaauau nei ona ave i latou i vaega o faafitauli. Masalo o nisi o le a faʻaalu sina taimi sili atu e ausia ai le manaʻoga.
  4. Faʻalautele le ata i le faʻaaogaina o le meafaigaluega "Faalauiloa". Kiliki i luga o le ata i nisi o taimi e faʻatele ai. E manaʻomia lenei mea ina ia maua ai nisi faʻaletonu faaopoopo pe leai foi.
  5. Afai e te mauaina, ona toe foʻi lea i "Faʻasaoina o Upu" ma ufiufi i luga.
  6. Faasaoina le ata. Ina ia faia lenei mea, kiliki "File", ona fai lea i le lisi pa'ū i le "Faasaoina".
  7. O le a ofoina atu ia te oe isi tulaga faaopoopo mo le faasaoina o ata. Ulufale mai se igoa fou mo le faila, faʻamaonia le faatulagaga ma sui le uiga (pe'ā tatau). Ina ia faasaoina, kiliki "Ioe".

Metotia 2: Avatan

O se auaunaga sili atu ona faigofie nai lo le taimi muamua. O ana faʻatinoga uma lava e oʻo mai i se fetuunaiga muamua o fetu ma le faʻaopoopoga o faʻafitauli eseese, mea faitino, tusitusiga. E le manaʻomia e le Avatan le resitalaina, e leai se totogi ma e iai se faʻaoga faigofie. O moa - e na o le aveeseina o ni mea laiti, ma e sili atu ona maeʻa togafitiga o le a paʻu le paʻu

Faatonuga mo le faʻaaogaina o lenei auaunaga e foliga faapenei:

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi ma i le lisi autu i le pito i luga, filifili "Toe faʻaleleia".
  2. O le ata o le filifiliga ata i luga o le komepiuta o le a tatalaina. Tikiaina. E mafai foi ona e filifilia se ata i lau itulau Facebook po o Vkontakte.
  3. I le itu tauagavale, kiliki i luga "Faʻafitauli". O iina e mafai foi ona e fetuunai le tele o le pulumu. E le fautuaina le faia tele o le lapoa, talu ai o le togafitiga ma se pulumu e mafai ona faʻaalia e le masani ai, e iai foʻi faʻafitauli eseese i luga o le ata.
  4. E tutusa foi, pei o le initaneti o Photoshop, na o le kiliki i vaega o faafitauli ma se pulumu.
  5. O le taunuuga e mafai ona faʻatusatusa i le uluai kopi i luga o le kiliki i luga o se ata faapitoa i le pito i lalo o le lau.
  6. I le itu tauagavale, o fea e te manaʻomia e filifili ma fetuunai le meafaigaluega, kiliki "Faaaoga".
  7. I le taimi nei, e mafai ona e faʻasaoina le ata na faʻaaogaina e faʻaaoga ai le paʻu tutusa i le pito i luga.
  8. Sau i luga ma se igoa mo le ata, filifili se faatulagaga (e masani lava ona e tuua le faaletonu) ma fetuunai le uiga lelei E le mafai ona paʻi nei mea. A maeʻa le faʻatulagaina o faila, kiliki "Faasaoina".
  9. I totonu "Saili" filifili po o fea e te manaʻo e tuʻu ai le ata.

Metoto 3

O le isi auaunaga mai le vaega o le "Photoshop online", ae o le auaunaga muamua e tutusa lava i le igoa ma le i ai o nisi o galuega tauave, o le tele o atinaʻe ma faʻatinoga e matua ese lava.

O le tautua e faigofie ona faʻaaoga, leai se totogi ma e le manaʻomia le resitalaina. I le taimi lava e tasi, o ana galuega tauave e fetaui lelei mo le faagasologa muamua. E le aveesea e ia ni faaletonu tetele, ae na o le afaina ai. Atonu o le a le mafai ona iloa se mea lapoa, ae o le a le manaia tele.

Alu i luga o le upega tafaʻilagi i le initaneti

Ina ia toe faʻaogaina ata e faʻaaoga ai lenei tautua, mulimuli i laasaga nei:

  1. Alu i le 'auʻaunaga. Faʻataʻi le ata o loʻo manaʻomia i totonu o le potu faigaluega.
  2. Faatali mo le download e faauma ma matau le meafaigaluega e aliali mai. O iina e tatau ona e filifili ai "Le manuia" (patch icon).
  3. I luga o le lisi pito i luga, e mafai ona e filifilia le tele o le pulumu. E toaitiiti i latou iina.
  4. Faʻaauau nei ona sosolo i vaega o faafitauli. Aua e te matua maelega i lenei mea, ona o loʻo i ai se tulaga lamatia o le ae maua foliga faanatinati i le alu.
  5. A maeʻa lau gaioiga, kiliki i luga "Faaaoga".
  6. Ia i luga o le faamau "Faasaoina".
  7. O le 'auʻaunaga fesoʻotaiga ma galuega o le a suia i le muamua. E tatau ona e kiliki i le lanumeamata lanumeamata. "Download".
  8. I totonu "Saili" filifili le nofoaga o le a faasaoina ai le ata.
  9. Afai o le ki "Download" e le galue, ona faatoa kiliki lea o le ata, kiliki-saʻo ma filifili "Faasaoina le Ata".

Vaʻai foi: E faʻapefea ona ave faʻamalosi luga o se ata i Adobe Photoshop

Faʻamaumauga i luga o le initaneti e lava mo le toe faʻaleleia o ata i se tulaga lelei amateur. Ae peitai, ina ia faasaʻoina le tele o faaletonu, e fautuaina le faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa.