Faʻafefea ona toe faʻaleleia se iPhone, iPod poʻo le iPad


Apple Apple Gadgets e tulaga ese i le latou mafai ona faia se faʻamaumauga atoa o faʻamaumauga faʻatasi ai ma le mafai ona teuina i luga o se komepiuta po o le ao. I le tulaga e tatau ona e toe faʻafoʻi le masini poʻo le faʻatauina o se iPhone fou, iPad poʻo le iPod, ole faʻatagaga faasaoina o le a mafai ai e oe ona toe faʻafoʻi uma faamatalaga.

O aso nei o le a tatou tilotilo i auala e lua e fatuina ai se faʻamaumauga: luga o se masini Apple ma e ala i iTunes.

Faʻafefea ona toe faʻaleleia se iPhone, iPad poʻo le iPod

Fausia se mea faʻapitoa e ala i iTunes

1. Lavea iTunes ma faʻafesoʻotaʻi lau masini i lau komepiuta e faʻaoga ai le USB cable. O se ata laititi o lau masini o le a faʻaalia i le pito i luga o le faamalama iTunes. Tatala i luga.

2. Kiliki le lisi i le itu tauagavale. "Iloiloga". I poloka "Kopi o tuatusi" E lua au filifiliga e filifili mai: iCloud ma "O lenei komepiuta". O le mea muamua o lona uiga o le kopi kopi o lau masini o le a teuina i le iCloud cloud storage, ie. E mafai ona e toe faʻaleleia mai se faʻamaumauga "luga o le ea" faʻaaogaina se fesootaiga Wi-Fi. O le parakalafa lona lua o lona uiga o le a teuina lau faʻamaumauga i lau komepiuta.

3. Faʻamau se vaʻa latalata i le mea na filifilia, ma i le kiliki saʻo i luga o le ki "Fai se kopi i le taimi nei".

4. iTunes o le a ofoina atu e faʻasolo ai faʻamaumauga. E fautuaina le faʻagaoioia o lenei mea, talu mai a leai, o le a le teuina faʻasalalauga faʻamatalaga faʻamaonia, e pei o upusii, lea e mafai ona maua e tagata taufaasese.

5. Afai ua e faʻamaonia le faʻamalamalamaga, o le laasaga e sosoo ai o le a talosagaina oe e le polokalama e sau i luga ma se upega tafailautusi mo le faʻamaumauga. Sei vagana ua saʻo le uputatala, e mafai ona solo le kopi.

6. O le polokalama o le a amataina ai le faʻasologa, o le alualu i luma e mafai ona e matauina i le pito i luga o le faamalama o le polokalama.

Faʻapefea ona fatuina se faʻamaumauga i le masini?

Afai e le mafai ona e faʻaaoga iTunes e fai ai se faʻamaumauga, ona mafai lea ona e faia saʻo mai lau masini.

Faamolemole ia matau o le Initaneti e manaʻomia mo le faia o se faʻamaumauga. Manatunatu i lenei faʻaaliga pe afai o loʻo i ai sau faʻatapulaʻa o le telefoni feaveaʻi.

1. Tatala tulaga i lau masini Apple ma alu i iCloud.

2. Alu i le vaega "Lagolago".

3. Ia mautinoa ua e faʻaalia le talone i tafatafa ole mea "Lagolago i iCloud"ona kiliki ai lea o le ki "Fausia le Pusa".

4. E amata le faagasologa o le sau, o le alualu i luma lea e mafai ona e matauina i le vaega pito i lalo o le faamalama oi ai nei.

I le faia soo o kopi kopi mo mea uma a Apple, e mafai ona e aloese mai le tele o faafitauli pe a toe faʻaleleia faamatalaga patino.