Excel 2016

O nisi tagata faaaoga Windows 10 e mafai ona aliali mai "Ala o suʻega"i le pito i lalo taumatau. E le gata i lea, o le lomiga o le polokalama faʻapipiʻiina ma faʻamatalaga e uiga i le faʻapotopotoga e faʻaalia. Talu ai ona o le mea moni, e foliga mai e le aoga mo le toetoe lava o tagata masani masani, e talafeagai le manaʻo e tape. E faʻapefea ona faia lenei mea?

Faʻasalaga le faiga o suʻega i le Windows 10

E na o le lua filifiliga mo le auala e mafai ai ona e faʻaumatia faʻamatalaga tutusa - fuliesea atoa pe na o le nanaina o le faʻamatalaga o le faiga o suʻega. Ae muamua e taua le faamanino pe o fea e sau ai lenei faiga ma pe tatau ona taofia.

O le mea masani, o lenei mataala i le tulimanu e mafai ona iloa pe a maeʻa ona faʻamaonia le saini a le tagata faʻamau. O se taunuuga lenei o le tulaga ina ua le mafai ona ia faʻapipiʻiina soʻo se avetaavale i le ala masani ona o le mea moni e le mafai e Windows ona faʻamaonia lana saini numera. Afai e te le faia lenei mea, e ono mafai ona i ai le mataupu i totonu o se faapotopotoga e le i laiseneina (toe fai), pe afai o le faamaoniga na le atoatoa e le tusitala.

Vaʻai foi: Fofo le faafitauli i le siakiina o le saini numera o le avetaavale

O le mea moni, o le faiga o suʻega na fuafuaina mo lena mea - e mafai ona e faʻaaogaina taʻavale a Microsoft e leʻi faʻataʻitaʻiina, mo se faʻataʻitaʻiga, mo masini faapitoa, masini Android, ma isi. E leai ni tapulaa i le faʻapipiʻiina o avetaavale mo le suʻega o le suʻega ma o le tagata faʻaaoga e faia mea uma i lona lava faʻalavelave ma le lamatiaga.

E le gata i lea i le tusiga o le a matou vaʻavaʻai i le auala e mafai ai ona e aveesea le faʻasalaga tusitusi i le tulimanu taumatau o le komepiuta - e ala i le fuliesea atoa o le suʻega o le suʻega ma naʻo le nanaina o faʻamatalaga tusitusia. O le vaega mulimuli e fautuaina pe a le faʻaaogaina le faiga o le suʻega o le a mafua ai le le mafai ona gafatia le polokalama o se masini faʻapitoa. Tatou amata i ai.

Metotia 1: Faʻasagaina o le faʻamaumauga "Faʻagasologa"

Afai ei ai se avetaʻavale patino e faʻapipiʻiina e le aoga e aunoa ma se suʻega faataitai, ma e te mautinoa e saogalemu ma saogalemu lau PC, e mafai ona e nanaina le feʻau faʻafefe. O lenei mea o le a manaʻomia ai le faʻaaogaina o se fofo lona tolu, ma o le faigofie lava o le Universal Watermark Disabler.

Faʻasolo mai le Manulauti Suavai mai le nofoaga aloaia

  1. Kiliki i luga le 'upega o loʻo i luga ma kiliki le fesoʻotaʻiga ma le downloadga o le archives ZIP.
  2. Aveesea ma taʻavale le aoga, lea o le a na o le pau lava lea i totonu o le pusa.
  3. I le faamalama o le ae iloa le tulaga "Saunia mo le faʻapipiʻi"o lona uiga o le sauniuni mo le faʻaaogaina. Kiliki "Faʻamau".
  4. O le fesili o le a faʻaalia pe ua e sauni e taʻalo le polokalama i luga o le fale e le faʻaaogaina Windows. O iinei e te kiliki lava "Lelei", talu ai ona o se fesili faapena e foliga mai e toetoe lava o mea uma e fausia ai le masini sei vagana ai uluai mea na faʻaaogaina i le taimi na fatuina ai le aoga.
  5. Mo ni nai sekone o le ae matauina le vavaeeseina o le Malama ma le leai o le mata o le komepiuta. A maeʻa lena, o le a aliali mai se savali, e taʻu mai ai o le a tupu se logo logolaina e fai suiga. E manaʻomia lou teuina o lau galuega / taʻaloga poʻo isi alualu i luma ona faatoa kiliki ai lea "Lelei".
  6. O le ai ai se logo logoleleia, a maeʻa ona e toe ulufale mai lea i lou igoa ole igoa ma le upega tafaila (pe na o le kiliki i le igoa o lou igoa). I luga o le laulau o loʻo i ai, e mafai ona e vaʻai ua maeʻa le tusiga, e ui o le mea moni o le a faʻaauau pea ona galue le faiga o le suʻega.

Metotia 2: Faʻatau le Ala o Suʻega

Ma le mautinoa atoatoa e te le manaʻomia se faʻagasologa o le suʻega, ma pe a uma ona tape, o le a faʻaauau pea ona faʻatino lelei ia avetaavale, faaaoga lenei metotia. E sili atu le faigofie nai lo le muamua, talu ai o mea uma e fai e faʻaititia i le mea moni e manaʻomia lou faʻatinoina o se tasi o tulafono ile "Poloaiga Poloaiga".

  1. Tatala i luga "Laina o poloaiga" e avea ma pule i le "Amata". Ina ia faia lenei mea, amata ona taina lona igoa pe "Cmd" e aunoa ma ni upusii, ona valaʻau lea i le faʻamafanafanaga ma le pule talafeagai.
  2. Ulufale i le aubcdedit.exe -set FAʻAMATALAGA LELEIma kiliki Ulufale.
  3. O le a logoina oe i taga na faia e le feau.
  4. Toe amata le komepiuta ma siaki pe afai ua aveese le igoa.

Afai e le o se vavave manuia na e vaʻaia i totonu "Poloaiga Poloaiga" savali sese, faʻafitia le filifiliga BIOS "Pusa Faʻamama"lea e puipuia ai lau komepiuta mai polokalama e le faʻaaogaina ma polokalama faʻaoga. Mo lenei:

  1. Suʻe i BIOS / UEFI.

    Faitau atili: Faʻafefea ona e ulu atu i le BIOS i luga o se komepiuta

  2. Faʻaaogaina o uʻamea luga o le komepiuta, alu i le lisi "Saogalemu" ma seti filifiliga "Pusa Faʻamama" uiga "Faʻafitauliina". I nisi o BIOS, o lenei filifiliga e mafai ona maua i luga o taʻapa. "Faʻasalaga Faʻatonu", "Faamaoniga", "Autu".
  3. I le UEFI, e mafai foi ona e faʻaaogaina le kiore, ma i le tele o tulaga o le a faʻapipiʻi "Papa".
  4. Kiliki U10e faʻafeiloaʻi suiga ma o ese mai BIOS / UEFI.
  5. E ala i le le mafai ona fai le suʻega i le Windows, e mafai ona e mafai "Pusa Faʻamama" toe foʻi pe ae manaʻo.

O lenei mea e faaiʻuina ai le tusiga, afai ei ai ni au fesili pe i ai ni faigata i le faʻatinoga o faatonuga, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi i matou i faʻamatalaga