Magic Wand i Photoshop


O mea e faʻaogaina i luga o le Initaneti, polokalame ma faiga faʻagasolo i aso uma e sili atu ona faigata i luga ole masini komepiuta o la matou komepiuta. O ata aupito sili ona lelei e aveeseina ai le tele o punaoa faagasologa, o faʻafouina o OS "faʻaogaina luga" avanoa avanoa i luga o le malo malo, ma tusi talosaga ma le tele o le 'ai "RAM. I lenei tusiga o le a tatou iloiloina le faafitauli i le lapataiga faʻalauiloa e uiga i le leai o se manatua i Windows.

Faʻamanatu mai

O le komepiuta o le sili lea o le tele o punaoa faʻapitoa e ala i talosaga ma afai e le lava, o le a matou vaʻai i se feʻau e iloa i luga o le mata.

E tele mafuaʻaga mo lenei:

  • E le lava le RAM i le PC.
  • Missing or insufficient file file file.
  • Maualuga mafaufauga e faʻaaogaina e ala i faiga faʻagasolo
  • "Faʻasaʻi" e faʻavaivaia ai le polokalama faʻamalosi o le tino.
  • "Faʻamasili" LAM ma faʻamaʻi poʻo polokalama sili ona faigata.

Lalo o le a tatou taulimaina nei mafuaʻaga taʻitasi ma taumafai e faʻaumatia.

Vaʻai foʻi: Faʻatonu o galuega a le PC ma a latou faʻaumatiaga

Mafuaaga 1: RAM

RAM o le nofoaga lea o loʻo tuʻuina atu ai le faʻamatalaga i le komepiuta autu. Afai ole laʻititi, e ono iai ni "taofi" i le PC, faʻapea foʻi ma se faʻafitauli o loʻo tatou talanoa ai e uiga i le aso. O le tele o talosaga ma faʻamatalaga faʻapitoa o manaʻoga e mafai ona sili atu le tele o le "RAM" e sili atu nai lo le tusiaina i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le faʻapupula. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Adobe Premiere lava, faatasi ai ma le aofaiga fautuaina o le 8 GB e mafai ona faʻaaoga "uma le mafaufauga saoloto ma" tumau le le fiafia. "

Faʻaitiitia le leai o se RAM i se auala e tasi - ia faʻatau nisi faʻaopoopoga i le faleoloa. O le filifiliga o paʻu e tatau ona taʻitaʻia e latou manaʻoga, paketi ma gafatia o le tulaga o iai nei o lau PC.

Faʻamatalaga auiliili:
Saili le aofaiga o le RAM i luga o le PC
Faʻafefea ona filifili RAM mo lau komepiuta

Mafuaaga 2: Paging File

O le fesuiaiga o le faila e taʻua o le mamanu faʻalauiloa o le polokalama. O lenei "loli" faamatalaga uma e leʻo faʻaaogaina nei le RAM. E faia lenei mea ina ia mafai ai ona faʻaoga le avanoa o le mea mulimuli mo galuega e ave i ai le faamuamua, faʻapea foi mo le vave ona toe faʻaaogaina i le saunia o faʻamaumauga. Mai lenei mea e mulimuli mai e tusa lava pe tele se RAM, e manaʻomia le faila faila mo le faʻaogaina masani o le tino.

O le le lava o le failaina o le faila e mafai ona iloa e le OS ona o le leai o se manatua, o lea pe a tupu se mea sese, e tatau ona e faʻatuputeleina lona tele.

Faitau atili: Faʻateleina le faila faila i Windows XP, Windows 7, Windows 10

O loʻo i ai se isi mafuaaga lilo mo le toilalo e fesoʻotaʻi ma mafaufauga mama - o le nofoaga o le faila, i lona atoa poʻo se vaega, i vaega o le "vavae" o le faila. O le mea e leaga ai, e aunoa ma ni tomai faapitoa ma le poto, e le mafai ona faʻamalamalamaina lona tulaga, ae e mafai lava ona siaki le pusa mo mea sese ma faia ni fua talafeagai.

Faʻamatalaga auiliili:
Siaki le siaki mo mea sese i le Windows 7
Faʻafefea siaki SSD mo mea sese
Siaki le vaʻavaʻaiti mo vaega leaga
E faʻapefea ona siaki le faʻatinoina o le malosi o le fai

Mafuaaga 3: Faagasologa

I lona autu, o se faagasologa o se tuufaatasiga o punaoa ma nisi faamatalaga e talafeagai mo le faagaoioia o se talosaga. E tasi le polokalama e mafai ona taitaia le tele o faagasologa - faiga poo le lava - ma o latou uma o loʻo "tautau" i le RAM. E mafai ona e vaʻaia i latou Task Manager.

Faatasi ai ma se vaega itiiti o le RAM, o nisi o faagasologa e tatau ona faʻatautaia saʻo e le faiga faʻaogaina e fai ai soʻo se galuega atonu e le lava le "avanoa". Ioe, e vave ona lipotia e Windows lenei mea i le tagata e faaaogaina. Afai e tupu se mea sese, vaai i le "Dispatcher" (kiliki FMTL + SHIFT + ESC), o iina o le a e vaʻai ai i le taimi nei o le manatuaina o le taumafa i le pasene. Afai o le tau e sili atu i le 95%, ona e tapunia lea o polokalama e le o faʻaaogaina. O se tali faigofie lenei.

Mafuaʻaga 4: Lelei

O le disabilities o le nofoaga muamua e teu ai. Mai i luga, ua uma ona tatou iloa o loʻo i ai foi le faila i luga - manatuaina le mamanu. Afai o le disk poo le vaeluaga e sili atu i le 90% le atoatoa, ona le mafai lea ona faʻamaonia le faʻaoga masani o le mea mulimuli, faʻapea foʻi ma talosaga ma Windows. Ina ia foia le faafitauli, e tatau ona e avanoa avanoa mai faila le talafeagai ma, masalo, polokalama. E mafai ona faia lenei mea e ala i meafaigaluega faʻapitoa ma faatasi ai ma le fesoasoani a le polokalama faʻapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, CCleaner.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻamama lau komepiuta mai lapisi e faʻaaoga ai CCleaner
Faʻafefea ona tuʻuina atu avanoa avanoa C: i le Windows 7
E faʻapefea ona fufulu le pusa a le Windows mai otaota i le Windows 7
E faʻapefea ona fufulu le Windows 10 mai lapisi

Mafuaaga 5: Talosaga Tasi

I se tulaga maualuga, i le parakalafa i luga o faagasologa, sa ma talanoa e uiga i le avanoa e maua ai avanoa avanoa uma e manatua. E naʻo le tasi le talosaga e mafai ona faia lenei mea. O ia polokalama e tele lava ina leaga ma e faʻaaogaina ai le tele o le tele o punaoa. O le sailia o nei mea e faigofie.

  1. Tatala i luga Task Manager ma le tab "Faagasologa" kiliki i le ulutala o le koluma ma le igoa "Faʻamanatuga (faʻapipiʻi galuega tumaʻoti)". O lenei gaioiga o le a faamamaina ai le faiga o le faʻaogaina o le RAM i le faasolo ifo o le faasologa, o lona uiga, o le faagasologa o loʻo manaʻomia o le a sili ona maualuga.

  2. Ina ia iloa po o le a le mea e faʻaaoga e le polokalama, kiliki RMB ma filifili le mea "Tatala le nofoaga e teu ai faila". A maeʻa lena mea, o le a tatalaina le faʻailoga ma le polokalama faʻapipiʻi ma o le a manino ai poʻo ai o loʻo "faʻamalosia" i la tatou polokalama.

  3. O ia polokalama e tatau ona aveeseina, e faʻaaoga ai le Revo Uninstaller.

    Faitau atili: Faʻapefea ona faʻaaoga le Revo Uninstaller

  4. I le tulaga o le faila o loʻo i totonu o se tasi o faila o le polokalama a le Windows, e leai se mea e le mafai ona faʻamaloina. E na o le pau lava le mea e fai mai ai ua i ai se siama i luga o le komepiuta ma e tatau ona vave faʻaumatia.

    Faitau atili: Faʻataʻitia fomaʻi komepiuta

Faaiuga

O mafuaʻaga mo le sese o le le lava o le manatua i luga o le komipiuta, mo le tele o vaega, e matua manino lava ma ua faʻaaogaina faigofie. O le laasaga sili ona faigofie - o le faatauina o faʻataʻitaʻiga faaopoopo o le RAM - o le a fesoasoani e foia toetoe lava o faafitauli, sei vagana ai faʻamaʻi viral.