Saili le faʻasalalauga o le tufatufaina o Linux


O le faʻaopoopoina o faʻamaumauga faʻatasi ai ma se Google account o se mea aoga e toetoe lava o telefoni uma i luga o le Android OS (e le o le faʻatinoga o masini e faʻatatau i le maketi Saina). Faatasi ai ma lenei tulaga, e le mafai ona e popole i le saogalemu o mea o lau tusi, tuatusi, faʻamatalaga, faʻamaumauga kalena ma isi mea faʻaaoga. E le gata i lea, afai o le faʻamatalaga faʻatasi, ona mafai lea ona maua mai i soʻo se masini, e tatau lava ona e saini i lau Google account.

Suʻe faʻamatalaga faʻamatalaga i luga o le telefoni-smartphone

I le tele o masini feaveaʻi e faʻaaogaina Android OS, e mafai ona faʻafetaui le synchronization faʻamatalaga. Ae ui i lea, o le tele o toilalo ma / poʻo mea sese i le faagaoioiga o le polokalama e mafai ona taʻitaʻia ai le mea moni o lenei galuega o le a faʻaaogaina. I luga o le auala e toe sui ai, o le a tatou talanoaina atili.

  1. Tatala i luga "Faʻatonu" lau telefoni, e faʻaaoga ai se tasi o auala avanoa. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e tapuni le faʻamaonia i luga o le itulau autu, kiliki i luga, ae i totonu o le lisi o mea e fai ai lisi pe filifili le faʻamaufaʻailoga fetaui (meaina) i le pupuni.
  2. I totonu o le lisi o tulaga, saili le mea "Tagata faaaoga ma Faʻamatalaga" (atonu na o le valaau "Faamatalaga" poʻo "Isi tala") ma tatala.
  3. I le lisi o tala fesoʻotai, sue Google ma filifili.
  4. Ia tapuni le mea "Faʻamaumauga Faʻatasi". O lenei gaioiga o le a tatalaina ai le lisi o tusi talosaga uma. Faʻalagolago i le OS OS, faʻamau pe faʻaagaoioi le komiuniti faafesagaʻi e faʻafeagai ma ia tautua lea e te manaʻo e faʻamalosi ai le fesoʻotaʻiga.
  5. E mafai ona e fai sina eseesega ma faʻamaopoopo uma faamatalaga faʻamalosia. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le tolu pito i luga o le itu taumatau, pe kiliki "Sili atu" (i luga o masini na gaosia e Xiaomi ma isi ituaiga faʻamaina). O le a tatalaina se lisi autu, lea e tatau ona e filifilia "Faʻatasi".
  6. O lenei o faʻamaumauga mai talosaga uma e fesoʻotaʻi ma le Google account o le a faʻagasolo.

Manatua: I nisi o telefoni feaveaʻi, e mafai ona e faʻamalosia le fesoʻotaʻiga faʻatasi i se auala faigofie - faʻaaogaina o se faʻamaonia faapitoa i le pupuni. Ina ia faia lenei mea, tuu i lalo ma sue le ki iina. "Faʻatasi", faia i foliga o ni u fanafana e lua, ma tuʻu i le tulaga o loʻo galue.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e leai se mea faigata e faʻatagaina ai le fesoʻotaiina o faʻamaumauga ma se Google account i se telefoni feaveaʻi.

Faʻatoʻa le galuega faʻapitoa

O nisi tagata faaaoga o lona uiga o le lagolagosua i lalo o le fesoʻotaʻiga, o lona uiga, kopiina o faʻamatalaga mai le faʻaogaina o Google i luga o le faʻamalama. Afai o lau galuega o le fatuina lea o se faʻamaumauga o faʻamatalaga o talosaga, tusi faʻasalalau, savali, ata, vitio ma faʻamaumauga, ona mulimuli lea i laasaga nei:

  1. Tatala i luga "Faʻatonu" lau gadget ma alu i le vaega "Faiga". I luga o masini feaveai ma le Android version 7 ma lalo ifo, e tatau ona e filifilia muamua le mea "E uiga i le telefoni" poʻo "E uiga i le papa maʻa", faʻalagolago i mea e te faʻaaogaina.
  2. Sue se mea "Lagolago" (e mafai ona valaauina "Toe faʻafoʻisia ma toe faʻaleleia") ma alu i ai.
  3. Manatua: I luga o masini feaveaʻi ma mea tuai o mea a le Android "Lagolago" ma / poo "Toe faʻafoʻisia ma toe faʻaleleia" e mafai ona tuusao i totonu o le vaega lautele.

  4. Seti le ki i le tulaga galue. "Faʻamatuʻu i Google Drive" pe siaki siaki pusa i autafa o mea "Lagolago Faʻamaumauga" ma "Toe faʻaleleiaina le aunoa". O le mea muamua e faʻapitoa mo smartphones ma papa i luga o le osiga OS talu ai, le lua - mo muamua.

A maeʻa nei laasaga faigofie, o au faʻamatalaga e le gata o le a fesoʻotaʻi faʻatasi ma lau Google, ae faʻapipiʻi foi i le teuina o le malulu, lea e mafai ona e toe faʻafoʻisia i taimi uma.

Fofo masani ma fofo

I nisi o tulaga, o le fesoʻotaʻiga o faʻamaumauga faʻatasi ai ma se Google account e taofia le galue. E tele mafuaʻaga mo lenei faafitauli, talu ai e faigofie lava ona iloa ma faʻaumatia.

Faʻafesoʻotaʻiga fesoʻotaiga

Siaki le lelei ma le mautu o lau fesootaiga i luga ole initaneti. E manino lava, afai e leai se avanoa i le fesootaiga i se masini feaveaʻi, o le galuega o loʻo tatou mafaufauina o le a le aoga. Siaki le fesoʻotaʻiga ma, pe'ā tatau ai, faʻafesoʻotaʻi i se falemaʻi Wi-Fi poʻo le mauaina o se sone ma se telefoni feaveaʻi tele.

Faitau foi: Faʻafefea ona mafai ai le 3G i lau telefoni feaveaʻi

Faʻamālōlōina aunoa ma le faʻaogaina o mea

Ia mautinoa o loʻo mafai ona faʻaalia le gaoioi faʻasalalauga aunoa i luga o le telefoni (o le aitema 5 mai le vaega "Liliu le faʻasologa o faʻamatalaga ...").

E leʻo i totonu o le Google account

Ia mautinoa ua e ulufale i totonu o lau google account. Masalo, i le mavae ai o se ituaiga o toilalo po o mea sese, sa le atoatoa. I lenei tulaga, e tatau ona e toe ulufale atu i lau teugatupe.

Faitau atili: Faʻapefea ona e ulufale i totonu o se Google i luga o se telefoni

Leai ni faʻalauiloa OS faʻapipiʻi ua faʻaogaina

O lau masini feaveaʻi atonu e manaʻomia le toe faafouina. Afai e iai sau faʻataʻitaʻiga fou o le polokalama faʻaogaina, e tatau ona e sii mai ma faʻapipiʻi.

Le siaki mo faʻamatalaga, tatala "Faʻatonu" ma pasi taʻitasi "Faiga" - "Faʻafouina le Faʻamaumauga". Afai ei ai sau itulau Android i lalo ifo o le 8, e tatau ona e tatalaina muamua le vaega. "E uiga i le telefoni".

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻafefe faʻamaopoopo i le Android

Faaiuga

I le tele o tulaga, o le faʻafetauiina o faʻamatalaga ma faʻamaumauga faʻamaumauga faʻatasi ma se Google account e mafai ona le mafai. Afai, mo nisi mafuaaga, e le atoatoa pe le o galue, o le faafitauli e foia i ni nai laasaga faigofie e faia i totonu o le telefoni.