Suʻe ma faʻapipiʻi avetaavale mo le komepiuta Lenovo G50

I nisi tulaga, atonu e talafeagai le faaliliuina o faila faila a le PDF PDF i le faila filemap BMP, mo se faʻataʻitaʻiga, mo le faʻataʻitaʻitaʻia poʻo le faʻasologaina o ata. O le asō o le a matou taʻuina atu pe faapefea ona faʻatino lenei faiga.

PDF i auala faaliliu a le BMP

E mafai ona e faaliliuina pepa PDF i ata a le BMP e faʻaaoga ai se polokalama faʻapitoa liliu mai. E mafai ona faʻatautaia e se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga ni pepa faigofie. Manatua e leai se polokalama faʻapitoa mo se liua i meafaigaluega a le Windows; o le mea lea, o faʻasalalauga e tolu e taua tele.

Metotia 1: Tipard Free PDF i le BMP Converter

E pei ona matou taʻua i luga, e mafai ona e faaliliuina pepa mai le tasi faatulagaga i le isi e faʻaaoga ai se polokalama faʻapitoa tagata liliu mai. O le mea aupito sili ona lelei mo la tatou sini, o se polokalama laiti Free PDF i le BMP Converter mai le kamupani Tipard.

Faʻafouina le lomiga fou o le Free PDF i le BMP Converter mai le ofisa aloaia.

  1. Faʻamoemoe le polokalama. Kiliki "File" ma filifili "Faaopoopo File (s) ...".
  2. O le a tatalaina se pusa talanoaga. "Saili". Mulimuli i le tusi faʻatasi ma lau PDF-faila, filifili ma kiliki "Tatala".
  3. O le a tuʻuina atu le pepa i le polokalama. O loʻo iai se faʻamuamua i le itu taumatau, ma meatotino i le ogatotonu o le faamalama.
  4. I le pito i lalo o le faamalama o loo i ai suiga o le liua. Siaki le faʻailoga (BMP o le le faʻaaogaina), mo pepa e tele-itulau, ia mautinoa ia kiliki "Faaaoga i Tagata Uma". I lalo ifo o lenei mea, o filifiliga ia. Pusa siaki "Faʻasaʻo le faila (s) i luga o le faletusi punaoa" o le a teuina le PDF ua liliu i le fafautusi faatasi ma le uluai kopi. Filifiliga "Customize" e mafai ai e oe ona filifili le faʻasalaga o oe lava ia. Filifili le mea e te manaʻo ai, ona kiliki ai lea i luga o le mumu lanu mumu o lo o tusia "PDF" e amata ai le faagasologa o le liuaina.
  5. E faʻatatau i le tele o le pepa, o le liua e ono umi se taimi. I le faaiuga o le faʻatinoga, o le a faʻaalia se savali e pei ona i ai i le faʻamalamalamaga i lalo. Kiliki "Lelei" e tapuni ai le faamalama.
  6. Tatala le pusa o le destination ma siaki le iuga.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le faʻaaogaina lelei o le talosaga i le galuega, e ui i lea, o lenei fofo e le o se mea sese. Muamua, o le polokalame e faʻapitoa i le Igilisi, ma le lona lua, e le mafai ona feagai ma faila tele Faila PDF i le BMP Converter.

Metotia 2: GIMP

O le filifiliga lona lua e faaliliu ai le PDF i le BMP o le faʻaaogaina lea o se faʻataʻitaʻi ata. I nisi tulaga, o lenei auala e sili ona lelei, talu ai o ia polokalama e mafai ai ona e faatumauina le lelei o le ata i le toetoe lava a le suia. O le a matou faʻaalia le faagasologa o le liliu mai o le PDF i le BMP e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga o le GIMP tusitala ataata saoloto.

  1. Faʻamoemoe le polokalama. Mai le lisi autu, filifili "File" - "Tatala".
  2. Faaaoga le pule o le faila na fausia i totonu o le GIMP e alu i le tusi faʻatasi ma le faila faila. Faʻamamafa ma kiliki "Tatala".
  3. O le faitotoa ulufale mai PDF e tatalaina. O le mea muamua e fai o loʻo i le lisi. "Itulau tatala e pei" filifili "Ata". O isi gaioiga e faʻalagolago pe e te manaʻo e faaliliu le pepa atoa poʻo itulau taʻitasi. I le mataupu muamua, ia kiliki i luga "Filifili Mea Uma", i le lona lua e tatau ona e filifilia itulau e tatau ai ma le kio ma le ki oomi Ctrl. Siaki tulaga ma lolomiina "Faaulufaleina mai".
  4. O le faagasologa o le faʻaaogaina o pepa. O le faʻatinoga e mafai ona tele se taimi pe a fai e tele tele le faila. I le faaiuga, o le ae maua se pepa o loʻo ave i luga o le itulau ile polokalama.
  5. Siaki itulau filifilia; E mafai ona e fesuiai i le va oi latou i le kiliki i luga o le upega o ata i le pito i luga o le faamalama. Mo le teuina o le itulau muamua, toe tataʻi. "File" ma filifili "Fafo atu e pei ...".
  6. Muamua, i le matala matala filifili le nofoaga e te manaʻo e teu ai le faila liliu. I le pito i lalo o le faamalama, kiliki le mea "Filifili ituaiga faila". Siaki le pusa "Ata o le Windows BMP" ma kiliki "Fafo atu".
  7. O le isi, o le a faʻaalia se faamalama i le faila o le faʻailoga. Fetuunai pe a talafeagai ma kiliki "Fafo atu".
  8. Toe faia laasaga 5-7 mo itulau totoe.

O le faʻasologa ata e mafai ai ona e faʻamaonia le lelei o le uluai pepa i faila ua liua, ae e le faigofie tele ona faʻaaogaina - o itulau taʻitasi o le faila PDF e tatau ona faʻaeseeseina, lea e mafai ona umi se taimi.

Faaiuga

E pei ona mafai ona e vaʻai, o le galuega o le faaliliuina o PDF i le BMP e faigofie tele ona foia, ae o filifiliga taʻitasi, tasi auala poʻo le isi, o le a avea ma maliega. O le faʻaaogaina o le tagata liliu mai o le a faatelevaveina le faagasologa, ae o le tulaga o le a mautinoa e faasolosolo ina leaga, ae o le faʻasologa faʻamatalaga o loʻo teuina le pepa e le suia, ae i le tau o le taimi.