E faʻapefea ona e iloa po o ai na matamata i le vitio i le Instagram


E faitau miliona tagata faʻaoga Instagram e faʻasoa faʻamatalaga o latou olaga i aso uma, faʻasalalau vitio pupuu, o le umi e le sili atu i le tasi le minute. A maea ona lomia le vitio i luga o le Instagram, e mafai e le tagata faʻaaoga ona fia iloa tonu poʻo ai ua uma ona mafai ona matamata i ai.

E tatau ona e vave taliina le fesili: afai na e lomia se vitio i lau fafaga Instagram, ona faatoa mafai lea ona e iloa le numera o manatu, ae aunoa ma ni mea patino.

Vaʻai le numera o manatu i le vitio i le Instagram

  1. Tatala le Instagram app ma alu i le pito i luga o le lisi e tatala ai lou itulau faʻailoa. O lau faletusi o le a faʻaalia i luga o le lauulu lea e te manaʻomia e tatala ai le vitio o le fiafia.
  2. I lalo tonu o le vitio o le ae iloa le numera o manatu.
  3. Afai e te kiliki i lenei faailo, o le ae toe vaʻai i lenei numera, faʻapea foʻi ma se lisi o tagata e fiafia i le tifaga.

E i ai se isi fofo.

E leʻi leva talu ai nei, ua faʻaalia ai se ata fou ile Instagram - tala. O lenei meafaigaluega e mafai ai ona e lolomiina mai au ata o tala ma ata vitio pe a mavae le 24 itula o le a otometi lava ona aveesea. O se vaega autu o le tala o le mafai ona iloa tonu po o le fea o tagata na vaʻai i ai.

Tagai foi: Auala e fatu ai se tala i le Instagram

  1. A e faʻapipiʻi lau tala i le Instagram, o le a avanoa mo le matamata i lau au fai saofaga (pe a fai e tapuni lau faʻamatalaga) pe i tagata uma e leai ni tapulaa (pe afai o iai sau faʻailoga matala ma e leai se faalilolilo setiina). Ina ia iloa po o ai tonu lava le taimi e matamata ai i lau tala, ia toe faia i luga o le taʻaloga e ala i le kiliki i luga o lau avatar mai le itulau faʻailoga po o le tabini autu, lea e faʻaalia ai lau faʻailoga talafou.
  2. I le pito i lalo o le tulimanu, o le a e vaʻaia ai se faʻamalama ma se mata ma se numera. O lenei numera o loʻo faʻaalia ai le numera o manatu. Tapuni i luga.
  3. O se faamalama o le a aliali mai i luga o le lau, i le pito i luga e mafai ona e fesuiai i le va o ata ma vitio mai le talafaasolo, ma i lalo, o tagata e faaaogaina se vaega faapitoa mai le talafaasolopito o le a faʻaalia i se lisi.

Ae paga lea, sili atu i le Instagram e le mafai ona iloa po o ai na matamata tonu i au ata ma vitio.