Polokalama mo le lafoina o imeli

O le lisi o fesoʻotaʻiga e mafai ona taʻua o le vaega e sili ona taua o soʻo se avefeau, aua i le leai o ni fesoʻotaʻiga, o le iai o le tele o avanoa e ofoina atu e le atinaʻe o auala mo fesootaiga e leai sona uiga. Mafaufau i le auala e faʻaopoopo ai uo i Telegram, ia mautinoa le faʻatinoga o se tasi o fesoʻotaiga fesoʻotaiga sili ona talafeagai ma faatuatuaina i le taimi nei.

O le lauiloa o Telegram e le mafuatiaina ona o le atamai, faigofie ma le talafeagai o auala a tagata atiaeina i le faatinoina o galuega a le avefeʻau. E faʻaaoga foi lenei i le faʻatulagaina o galuega ma fesoʻotaʻiga, - e masani lava e leai se faʻafitauli i le sailia o isi tagata e auai i le polokalama ma faʻaopopo i latou lava lisi.

Faʻaopoopoina o uo i Telegrams

Faʻalagolago i luga o fea faʻatulagaga o loʻo faʻaaogaina ai le talosaga a le avefeʻau mo - Android, iOS, poʻo le Windows - e faʻapipiʻi uo ma tagata masani i le lisi o fesoʻotaʻiga Telegram, o loʻo faia faʻataʻitaʻiga eseese. I le taimi lava e tasi, o le eseesega o le faʻatinoga o laasaga patino e sili atu ona faʻamatala atili e uiga i uiga faʻaalia o lenei poʻo lena ituaiga o auala mo fesoʻotaiga, o le mataupu faavae lautele o le faia o se tusi faʻafesoʻotaʻi ma meafaigaluega mo lenei faiga e toetoe lava tutusa mo suiga uma o Telegram.

Android

O le telefoni feaveaʻi mo le Android i aso nei ua faʻavaeina le tele o tagata auai o le auʻaunaga o fefaʻatauaʻiga o loʻo fesiligia. Faʻaopoopoina o faʻamatalaga e uiga i le fesoʻotaʻiga i le lisi e mafai ona maua mai le telefoni a le Client Telegram, e faia e tusa ai ma se tasi o algorithms o loʻo faʻamatalaina i lalo poʻo le faʻapipiʻiina.

Metotia 1: Telefoni Telefoni

A maeʻa ona faʻapipiʻi, o le Client Telegram o le auaunaga e vavalalata vavalalata ma Android ma e mafai ona faʻaaoga vaega eseese o le OS mobile e fai ana lava galuega, e aofia ai le module "Faʻafesoʻotaʻi". O le aitema ua faaopoopo e le tagata e faaaogaina i le tusi telefoni i le telefoni e foliga mai ua le mafai ona i ai i le Telegram ma vice versa, - o faʻaaliga mai le avefeau e faʻaalia pe a valaʻau "Faʻafesoʻotaʻi" suauʻu faagaoioia.

O le mea lea, a oʻo mai le faʻamatalaga o soʻo se tagata e le tagata faʻaaoga i le tusi telefoni i le telefoni, e tatau ona i ai nei faʻamatalaga i le avefeau. Afai e faaopoopo atu uo i "Faʻafesoʻotaʻi" Android, ae le o faaalia i totonu o le Telegram, atonu e le atoatoa le gaoioi ma / pe le maua le avanoa ile tagata o tausia ile vaega ole OS manaomia ile amataga (atonu e le toe mulimuli ane).

Ina ia faasaʻo le tulaga, mulimuli i laasaga nei. O le faasologa o mea autu o loo lisiina i lalo, ma o latou igoa e eseese e faalagolago i le lomiga o Android (i le screenshots - Android 7 Nougat), o le mea autu iinei o le malamalama lea i le mataupu aoao lautele.

  1. Tatala i luga "Faʻatonu" Android i soo se auala faigofie ma maua i le vaega o filifiliga "Meafaigaluega" tusi "Talosaga".
  2. I le lisi o polokalama faʻapipiʻi kiliki i luga o le igoa o le avefeau "Telegram"ona tatala lea "Faʻatagaga". Faʻatoaga le ki "Faʻafesoʻotaʻi".
  3. Faʻailoa le avefeau, taʻu le lisi autu (tolu togi i le pito i luga taumatau o le mata i le tauagavale), tatala "Faʻafesoʻotaʻi" ma ia mautinoa o loʻo maua nei mea uma o le tusi telefoni i telefoni.
  4. O le lisi o fesoʻotaʻiga i le Telegram, na maua mai ona o le fesoʻotaʻiga faʻatasi ma le tusi telefoni o le telefoni, e le gata i le igoa, ae faʻapea foi i le i ai o se faʻamatalaga faʻaagaga i le avefeau vave mo tagata e fesoʻotai i le lumanai. Afai o le tagata talafeagai e leʻo avea ma se sui o le fesoʻotaʻiga faʻasalalauga, e leai se avata e sosoo ma lona igoa.

    O le igoa o se tagata e le i auai i le polokalama o le a amataina se talosaga e auina atu se valaaulia e fesootai mai i luga o telegrams e ala i SMS. O le savali o loʻo i ai se fesoʻotaʻiga mo le siiina o talosaga mo tagata o tausia auaunaga mo faʻalauiloa taʻutaʻua. A maeʻa faʻapipiʻi le tagata na valaaulia ma faʻaaogaina le meafaigaluega mo fesoʻotaʻiga, o le a faʻasoa fesoʻotaʻiga ma ia ma isi faʻaaliga.

Metotia 2: Meafaigaluega Faʻatonu

O le mea moni, o le faʻamaopoopoina o faʻamaumauga o tusi o le telefoni ma Telegram o se mea faigofie, ae le mo tagata uma e faaaogaina ae le o tulaga uma e fautuaina e faʻaaogaina naʻo lenei auala e fausia ai se lisi o fesoʻotaʻiga. O le avefeau ua faʻapipiʻiina ma le tele o meafaigaluega e mafai ai ona vave maua le tagata saʻo ma amata faʻasoa faʻamatalaga faʻatasi ma ia, e tatau lava ona e manaʻomia ia oe lava faamatalaga.

Valaau le lisi o le tagata o tausia le tusi talosaga ma tatala "Faʻafesoʻotaʻi", ona faʻaaoga lea o se tasi o filifiliga nei:

  1. Valaaulia. Afai e te faʻafesoʻotaʻi ma lau uo e ala i fesoʻotaʻiga, isi auaunaga tau feʻau, i-meli, ma isi, e faigofie tele ona valaʻau ia te ia i Telegrams. Tapena "Valaaulia uo" luga o le mata "Faʻafesoʻotaʻi" ma isi - "Valaaulia i Telegram". I le lisi o faʻaaliga o fesoʻotaiga i luga o le Initaneti, filifilia le tasi o loʻo i ai se tagata e fiafia i ai oe, ona ia (lava) ia (ia lava).

    O se taunuuga, o le a lafoina se savali i le tagata ua filifilia, o loʻo i ai se valaaulia i le talanoaga, faʻapea foi ma se fesoʻotaʻiga e sii mai ai le pusa tufatufaina o le avefeʻau avefeʻau.

  2. Faʻasalalau faʻamaumauga i totonu o le tusi telefoni. Afai e te iloa le numera o le telefoni o le tagata auai i le faiga o fesoʻotaʻiga faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina e ia e avea o se teugatupe i le Telegram, e mafai ona e fatuina se pepa tusia e aofia ai faʻamatalaga e uiga i le vaalele i le lumanai. Tapena "+" i luga o le mata o le puleaina o fesoʻotaʻiga, ulufale i le igoa ma le igoa o le sui o le tautua (e le moni), ma, sili ona taua, lona telefoni feaveaʻi.

    A maeʻa faʻamaonia le sao o faʻamatalaga tusia, o le pepa o loʻo i ai faʻamatalaga o le a faaopoopoina i le lisi o fesoʻotaiga Telegram ma o le a tatala faʻafuaseʻi se matala matala. E mafai ona e amata auina atu / mauaina savali ma faʻaaoga isi galuega a le avefeʻau.

  3. Suʻe E pei ona lauiloa, e mafai e tagata taʻitasi o le Telegram ona fausia ma faʻaaoga se mea uiga ese "Igoa Igoa" i le faatulagaga "@username". Afai e logoina e le tagata o le lumanai le igoa lenei, e mafai ona amata se talanoaga ma ia e ala i le avefeau lata mai i le faʻaaogaina o le sailiga. Tago i le foliga tioata tioata, ulufale i le igoa ole igoa o se tasi sui o le polokalama i totonu o le fanua ma faapipii i luga o le taunuuga na tuuina mai e le sailiga.

    O le iʻuga, o le a tatalaina se mataʻitusi o talatalanoaga, o lona uiga, e mafai loa ona e lafoina se feʻau i le tagata na auai. E le mafai ona laveaʻi faʻamatalaga o tagata i totonu o lau tusi telefoni, e naʻo lona igoa lautele e iloa ai i Telegram. E tatau ona suʻe le faʻamatalaga feaveaʻi ma faʻaaoga le aitema 2 o nei fautuaga.

iOS

O tagata e iai le IPhone o loʻo faʻasoa faʻamatalaga e faʻaaoga ai le tagata faʻasolo mai le Telegram mo le iOS, faʻapea foʻi i le mataupu ua faʻamatalaina i luga ma le Android, ua tuʻuina atu i ai le filifiliga o le tele o filifiliga mo le faaopoopoina o uo i le tusi telefoni a le avefeau ma amata ona fesootai ma i latou. E tatau ona maitauina o le mataupu faavae autu mo le foia o le mataupu e iloiloina i le tulaga o se masini a Apple o le mautinoa lea o le fesoʻotaʻiga o telefoni ma le telefoni feaveaʻi.

Metotia 1: Faʻamatalaga Telefoni

O le tusi telefoni iOS ma le lisi o fesoʻotaiga Telegram mo lenei OS o loʻo tutusa lava le tulaga tutusa. Afai o faʻamatalaga o tagata mai le lisi na faia muamua ma faasaoina i le iPhone e le o iai i totonu o le avefeau, e tatau ona e faia mea nei.

  1. Tatala i luga "Faʻatonu" iOS, tusi i lalo le lisi o mea ma ulufale i le vaega "Le Faalauaiteleina".
  2. Kiliki "Faʻafesoʻotaʻi" lea o le a taʻitaʻia ai i se matapiuta ma se lisi o talosaga na talosagaina le avanoa i lenei vaega o iOS. Faʻatoaga le fesuiaiga e faʻafeagai ma le igoa "Telegram".
  3. A maea le faatinoga o gaoioiga o loʻo i luga, toe foʻi atu i le avefeʻau ma taʻu mai e le telefoni valaau i le pito i lalo o le lau, avanoa i tagata uma oe na teuina muamua faʻamaumauga i le iPhone. Faʻafesoʻotaʻi le igoa o soʻo se faʻafesoʻotaʻiga mai le lisi o loʻo tatalaina ai le mataʻitusi o talanoaga.

Metotia 2: Meafaigaluega Faʻatonu

I le faaopoopo atu i le fesoʻotaʻi ma le tusi telefoni a le masini, o le Telegram iOS-option e faʻapipiʻiina foi i isi auala e mafai ai ona vave faʻaopoopo le tagata saʻo i lau lisi o le pologa ma / poʻo le amataina o se talanoaga ma ia e ala mai i le avefeʻau lata mai.

  1. Valaaulia. Tatalaina o le lisi "Faʻafesoʻotaʻi" i Telegram, e mafai ona iloa e le gata na tagata ua leva ona avea ma sui o le auaunaga feʻau, ae faʻapea foʻi i latou e leʻi faʻaaogaina lenei avanoa. Mo a latou valaaulia, o le filifiliga o le igoa e tasi e faʻaaogaina.

    Tapena "Valaaulia" i luga o le lau "Faʻafesoʻotaʻi", maka le tagata e manaʻo i ai mai le lisi ma kiliki "Valaaulia i Telegram". Le isi, faʻamaonia le tuʻuina atu o se SMS faatasi ai ma se valaaulia ma se fesoʻotaʻiga e sii mai ai le tufatufaina o avefeau mo OS uma. O le taimi lava e faʻaaogaina ai e lau uo le ofo mai le feʻau, faʻapipiʻi ma faʻaagaoioia le pepa o le kalani, o le a mafai ona ia faʻatautaia talanoaga ma faʻamatala faʻamatalaga e ala mai i le avefeʻau vave.

  2. Faʻaopoopo le ID faʻatasi. Ina ia faaopoopo numera telefoni o uo oe tutusa i le taimi lava e tasi o igoa o le fefaʻatauaʻiga o faʻamatalaga i lau lisi o fesoʻotaʻiga telefoni, tap "+" luga o le mata "Faʻafesoʻotaʻi", ulufale i le igoa muamua ma le igoa o le tagata auai, faapea foi ma lona numera feaveaʻi. Pe a uma le kiliki "Fai"I le lisi o tagata e avanoa mo le fefaʻasoaʻiga o faʻamatalaga, o le a faʻaalia se mea fou ma le fesoʻotaiga ma le "Faʻafesoʻotaʻi" e le tagata.
  3. Igoa Igoa Saili i le igoa ole igoa "Igoa Igoa"lea na fuafua e le tagata lava ia i le faʻavae o le telefoni tautua e mafai ona faʻatinoina mai le mataʻupu o le talanoaga. Faʻafesoʻotai luga o le fanua suʻesuʻe, faʻasoa saʻo le alalafaga ma tapisi le iuga. O le matala matalala o le a otometi lava ona tatala - e mafai ona e amata talatalanoa.

    Ina ia teuina faʻamaumauga e maua e le lautele o le igoa o le tagata fefaʻasoaʻi i totonu o lau lisi o fesoʻotaʻiga, e tatau ona e suʻe lana numera telefoni. E le mafai ona faʻapipiʻiina le igoa o le tagata e faʻaaogaina i le telefoni, e ui lava o le a faʻasoa faʻamatalaga faʻatasi ma se tagata auai i soo se taimi.

Windows

Pe a faʻaaogaina le talosaga a tagata o le Telegram mo Windows faʻapea foi i le tulaga o filifiliga o loʻo i luga o le avefeau lata mai mo le OS mobile, pe a faʻaopoopo mea fou i le lisi o uo, e muamua fautuaina e faʻaaoga uiga faʻaopoopo.

Metotia 1: Faʻatasi ma se masini feaveaʻi

O le autu autu o le Windows version o Telefoni e fesoʻotaʻi ma tagata e faʻafesoʻotaʻi e mafai ona taʻua o le faʻamalosia o le latou lisi i le tusi telefoni o le telefoni, lea e faʻaaogaina ai le polokalama o le telefoni feaveaʻi.

O le mea lea, o le auala sili ona faigofie e faʻaopoopoina ai se uo i Telegram mo PC o le teuina o faʻamatalaga e uiga i lea mea e ala i le avefeʻau avefeʻau i le OS mobile, o loʻo galue i luga o se tasi o faʻamatalaga o loʻo i luga. O se taunuuga o le fesoʻotaʻiga, o le faʻamaumauga lata ane lava ina ua uma ona faʻaolaina i le telefoni e aliali mai i le talosaga a Windows, o lona uiga, e leai ni gaioiga faaopoopo e manaʻomia.

Metotia 2: Faʻatasi ma le lima

O i latou e faʻaogaina le faʻaaogaina o le telefoni feaveai o le Telegram application e faʻaaogaina ai le tautua e leai se faʻamalologa, ae le o se "faʻata" o le tagata Android poʻo le iOS i luga o le telefoni, e faʻaopoopo ai uo i le avefeau vave, faʻaoga mea nei.

  1. Faʻasaga faʻatasi ma le lima faʻamatalaga o le vaalele i le lumanaʻi:
    • Amata le avefeau, valaau i le lisi autu.
    • Kiliki "Faʻafesoʻotaʻi".
    • Kiliki "Faʻaopoopo le fesoʻotaʻiga".
    • Faʻamatala mai le igoa ma le igoa o le tagata vaʻaia i le lumanaʻi, faʻapea foʻi ma lona telefoni. A maeʻa siaki le sao o faʻamatalaga tusia, kiliki "ADD".
    • O se taunuuga, o le lisi o fesoʻotaʻiga o le a faaopoopoina i se meataitasi, kiliki i luga o le fea o le a tatalaina ai se faʻamatalaga talanoaga.
  2. Sailiiliga i le lalolagi:
    • Afai e le iloa le numera telefoni o le tagata manaʻo, ae e te iloa lona igoa lautele "@username", ulufale i lenei igoa tauvalaau i le field search field "Saili ...".
    • Kiliki i le iuga.
    • O se taunuuga, avanoa i le talanoaga. E pei o isi lomiga o le talosaga a tagata o le Telegram, faʻasaʻo faamatalaga faʻamatalaga i le "Faʻafesoʻotaʻi"afai e na o lona igoa e iloa ai, e le mafai, o nisi faʻamatalaga e talafeagai, o lona uiga, se numera telefoni e iloa ai le sui o le tautua.

E pei ona tatou vaaia, e ui lava i le mea moni e faapea o le Telegram kaiwhakamahi ua saunia ma le tele o filifiliga mo le faaopoopoina o se isi avefeʻau i lana lava lisi o fesoʻotaʻiga, i le toetoe lava o mataupu uma ma i luga o soʻo se fausaga o le auala pito sili o le faʻaaogaina o le fesoʻotaʻiga faʻatasi ma le tusi telefoni o le masini feaveaʻi.