Auina se ata i Photoshop


Faʻafesoʻotaʻi soʻotaga faʻaagafesoʻotaʻi e faʻataga ai tagata faʻapitoa e sailia uo tuai iina poʻo le feiloai i mea fou ma talanoa ma i latou e ala i le Initaneti. O le mea lea, e valea le na o le resitala i luga o ia saite, ina ia aua le vaavaai mo uo ma e le fesootai ma i latou. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le sailia o uo i luga o le site o Odnoklassniki e faigofie ma e faia i nai kiliki.

Suʻe tagata e ala i le Odnoklassniki

E tele filifiliga e maua ai uo i totonu o le vasega Vasega ma amata ona fesootai ma i latou. Manatunatu i mea taʻitasi ina ia mafai e tagata faʻapipiʻi ona vave faʻaleleia le lisi o fesoʻotaiga vavave faʻaneionapo ma suʻe ni uo fou i ni nai kiliki.

Metotia 1: suʻesuʻega i le nofoaga o suʻesuʻega

O se tasi o auala sili ona lauiloa e maua ai uo i luga o le mea lelei LELEI o le sailia lea o tagata i le nofoaga o suʻesuʻega, o le a matou faʻaaogaina mo le amataga.

  1. Muamua lava, e tatau ona e alu i lau lava itulau i luga o le upega tafaʻilagi ma saili i le pito i luga o le lisi se faamau ma le tusiga "Uo", o loʻo i luga ia te ia ma e tatau ona e kiliki e suʻe tagata mo luga o le saite.
  2. O lenei tatou te filifili le auala o le a tatou vaavaai ai mo uo. I lenei tulaga, kiliki le mea "Saili Suʻesuʻe Uo".
  3. E tele a matou filifiliga mo le mea e vaʻai ai tagata. Matou te le faʻaaogaina le sailiga mo le aʻoga, kiliki le ki "Iunivesite"e maua ai lau uo muamua poʻo lau vasega o loʻo i ai nei.
  4. Ina ia suʻe oe e tatau ona e ulufale i le igoa o lau aoga, aʻoga ma tausaga o suʻesuʻega. A uma ona e ulufale i lenei faʻamatalaga, e mafai ona e taomi le ki "Auai"ia auai i le au faipule ma le aʻoga a le aʻoga a le iunivesite filifilia.
  5. I le itulau e sosoo ai, o le ai ai se lisi o tamaiti aoga uma o le faʻaaʻoaʻoga faʻale-aʻoaʻoga oe ua resitaraina i luga o le saite, ma se lisi o tagata na faauu i le tausaga e tasi o le tagata e faʻaaogaina. E totoe na o le sailia o le tagata sao ma amata talanoa ma ia.

Metotia 2: Saili mo uo i le galuega

O le auala lona lua o le sailia lea o au paaga na masani ona faigaluega pe o loʻo galulue faʻatasi ma oe. Saili mo latou e faigofie pei o uo mo le iunivesite, o lea e le faigata.

  1. Ma le isi, e tatau ona e ulufale i le upega tafaʻilagi ma filifili le mea autu "Uo" i lau lava itulau.
  2. Ma le isi, e tatau ona e kiliki i le ki "Saili au uo".
  3. Toe tatalaina se faamalama lea e te manaʻomia e ulufale ai faʻamatalaga e uiga i le galuega. O loʻo i ai se avanoa e filifili ai le taulaga, faʻapotopotoga, tulaga ma tausaga o galuega. A maeʻa ona faʻatumu uma vaega manaʻomia, kiliki "Auai".
  4. O se itulau ma tagata uma o loʻo galulue i le faʻatonuga saʻo o le a faʻaalia. Faatasi ai ma na mea, e mafai ona e maua le mea na e suʻeina, ona faaopoopo atu lea i au uo ma amata fesoʻotaʻiga e faʻaaogaina ai le fesoʻotaʻiga lautele o le Odnoklassniki.

O le sailiga mo uo i totonu o se faʻalapotopotoga faʻaleaʻoaʻoga ma sailiiliga mo a latou paaga e talitutusa lava, talu ai e manaʻomia e le tagata faʻapitoa ona tuʻuina atu nisi faʻamatalaga e uiga i le nofoaga o suʻesuʻega poʻo le galuega, auai i le nuʻu ma maua le tagata sao mai nisi lisi. Ae o loʻo i ai se isi auala e fesoasoani ai ia te oe vave ma maua saʻo le tagata saʻo.

Metotia 3: saili i le igoa

Afai e manaʻomia lou vave mauaina o se tagata, ae le o le faʻalogo i nisi o lisi tetele o isi tagata o le afioʻaga, e mafai ona e faʻaogaina le sailiga i le muamua ma le igoa mulimuli, lea e sili atu ona faigofie.

  1. I le taimi lava e te ulufale ai i lau 'upega tafailagi fesoʻotaiga ma kiliki i le ki "Uo" I le pito i luga o le 'upega tafaʻilagi, e mafai ona e filifilia mea nei.
  2. O lenei mea o le a "Saili i le igoa ma le igoa ole igoa"e alu e suʻe vave i le tele o laina i le taimi e tasi.
  3. I le itulau e sosoo ai, muamua e tatau ona e tusia i totonu o le laina le igoa ma le igoa o le tagata e tatau ona iloa.
  4. A maeʻa lena mea, e mafai ona e faʻaleleia lau sailiga i le lisi saʻo e suʻe vave ai lau uo. E mafai ona e filifilia le itupa, tausaga ma le nofoaga e nofo ai.

    O nei faʻamatalaga uma e tatau ona faʻaalia i le fesili a le tagata o loʻo matou sailia, a leai o le a le aoga.

  5. E le gata i lea, e mafai ona e faʻamaonia le aʻoga, iunivesite, galuega ma nisi faʻamatalaga. Matou te filifilia, mo se faʻataʻitaʻiga, le iunivesite, lea na faʻaaoga muamua mo le muamua auala.
  6. O lenei faamama o le a fesoasoani i le veleeseina o tagata le talafeagai uma ma e na o ni nai tagata o le a tumau pea i taunuuga, ma o le a faigofie tele ona maua le tagata saʻo.

E foliga mai e mafai ona e mauaina soʻo se tagata ua resitalaina i luga o le fesoʻotaʻiga lautele a Odnoklassniki faʻavave vave ma faigofie. I le iloa o le algorithm of action, soʻo se tagata faʻaaoga e mafai ona sailia nei ana uo ma ana uo mo nai kiliki. Ma afai ei ai sau fesili, ona e fesili lea i latou i faʻamatalaga i le tusiga, o le a matou taumafai e tali mea uma.