Auala e faʻaalia ai faila natia i le Windows 7

O le fesili i le auala e mafai ai ona faʻaalia le faila o faila i le Windows 7 (ma le Windows 8 e faia lea i le auala lava e tasi) ua uma ona faʻaalia i luga o le faitau selau o punaoa, ae ou te manatu e le afaina ai au i le i ai o se tusiga e uiga i lenei autu. O le a ou taumafai, i le taimi lava e tasi, e aumai se mea fou, e ui lava e faigata i totonu o le faʻavae o lenei autu. Vaʻai foi: Papanu natia Windows 10.

O le faafitauli e sili ona talafeagai mo i latou e muamua feiloai i le galuega o le faʻaalia o faila na natia ma faila aʻo galue i le Windows 7, aemaise lava pe afai e faʻaaogaina i le XP muamua. E faigofie lava ona fai ma o le a le sili atu nai lo ni nai minute. Afai ei ai sou manaʻoga mo lenei faʻatonuga ona o se siama i luga o se taavale eletise, atonu atonu o le a sili atu le aoga lenei tusiga: O faila uma ma foliga i luga o le masini eletise ua lilo.

Faʻaalia le faʻaalia o faila natia

Alu i le kulupu o le faʻatonuga ma faʻaali le faʻaaliga i foliga o ata, pe afai o loʻo e mafai ona faʻatagaina le vaaiga. A maeʻa lena filifilia "Filifiliga o Foliga".

Manatua: o se tasi auala e vave oʻo atu ai i totonu o le faʻailoga o le tuʻuina lea o ki Manumalo +R i luga o le komepiuta ma i le "Run" ulufale pulea faila - ona oomi lea Ulufale pe 'afaina ma o le a vave ona e ave i le seti vaaiga o le pusa.

I le faʻamaufaʻailoga o le seti, faʻafesoʻotaʻi i le "View" tafaʻi. O iinei e mafai ona e faʻasoaina le faʻaalia o faila natia, o faila ma isi aitema e le o faʻaalia i le Windows 7 e ala i le faaletonu:

  • Faʻaali faila faifaʻatonu o faila,
  • Faʻaopoopoga o ituaiga faila ua uma ona faamauina (Ou te liliu i taimi uma, aua e sau i le lima, e aunoa ma lenei mea, ou te iloa patino e le talafeagai le galue),
  • Vaevaega manino.

A uma ona faia manipisi talafeagai, kiliki i le OK - o faila natia ma faila o le a vave ona faʻaalia po o fea oi ai i latou.

Aoaoga vitio

Afai e faafuasei ona le malamalama se mea mai le tusiga, ona o lalo ifo lea o se vitio i le auala e faia ai mea uma ua faʻamatalaina muamua.