Faʻatuina o Malie Tagata Faʻasalalau Tagata Faʻatonu


O le tapenaga o le iPhone mo le faʻatau, e tatau i tagata taʻitasi ona faia se faʻatautaia o le faʻaaogaina, lea o le a aveesea uma ai tulaga ma mea uma mai lau masini. Faitau atili e uiga ile auala e toefaʻi ai le iPhone, faitau le tusiga.

Toe faʻafouina faʻamatalaga mai le iPhone e mafai ona faia i ni auala se lua: faʻaaogaina iTunes ma e ala i le gaini lava ia. Lalo o loʻo tatou iloiloina auala uma e sili atu auiliiliga.

E faʻapefea ona toefaʻiina le iPhone?

Ae e te leʻi amataina le tapeina o le masini, o le ae manaʻomia le faʻamalosi o le "Saili iPhone," e leai se mea e le mafai ona e tapeina le iPhone. Ina ia faia lenei mea, tatala le talosaga i lau gaioiga. "Faʻatonu"ona alu lea i le vaega iCloud.

Faʻamau i lalo i lalo o le itulau ma tatala le vaega. "Saili le iPhone".

Faʻamilo le laina i tafatafa o le mea "Saili le iPhone" i se tulaga le toaga.

Ina ia faʻamaonia, e tatau ona e ulufale i le upega tafailagi mai lau Apple ID. A maeʻa le faʻatinoina o lenei faʻatinoga, e mafai ona e alu saʻo i le soloina o le gaioiga a Apple.

E faʻapefea ona toefaʻiina le iPhone e ala i iTunes?

1. Fesoʻotaʻi lau masini i lau komepiuta e faʻaaoga ai le uluai USB cable, ona faʻalauiloa ai lea iTunes. Pe a fuafua le polokalama e le polokalama, kiliki i luga o le pito i luga taumatau i le pito i luga taumatau e tatala ai le lisi o le gaioiga.

2. Ia mautinoa ia i ai sau faʻamau i le itu tauagavale. "Iloiloga". I le pito i luga o le faamalama o le ae maua ai le faamau "Toe Maua le iPhone", lea o le a mafai ai e oe ona fufulu uma lau masini.

3. I le amataina o le toe faʻaleleia o taualumaga, e tatau ona faʻatali mo le faʻagasologa o le faiga. Aua le motusia le iPhone mai le komepiuta i soo se taimi i le taimi o le toe faʻaleleia, a leai o le ae faʻalavelaveina le faʻaogaina o le masini.

E faʻapefea ona toe faʻaaogaina le iPhone e ala i masini masini

1. Tatala le talosaga ile masini "Faʻatonu"ona alu lea i le vaega "Manatu taua".

2. I le pito o le faamalama e aliali, tatala le vaega "Toe faʻafou".

3. Filifili se mea "Toe faʻafou mea o loʻo i ai ma faʻamaumauga". I le amataina o le faʻatinoga, e tatau ona faʻatali pe a ma le 10-20 minute seʻia oʻo mai le feʻau faʻafeiloaʻi i luga o le lau.

Soʻo se tasi o nei metotia o le a taʻitaʻia atu ai i le faʻamoemoega na faʻamoemoe. Matou te faʻamoemoe o le faʻamatalaga i totonu o le tusitusiga na aoga ia te oe.