Faʻafefea ona ave faʻamalosi polokalama i Windows

I lenei tusiga, o le a ou taʻu atu i le amataga auala e aveese ai le polokalama i le Windows 7 ma le Windows 8 operating system so that they are really removed, ma mulimuli ane e leai ni mea sese na faaalia i le taimi e teu ai i luga o le polokalama. Vaʻai foi Faʻafefea ona aveese le antivirus, Polokalama sili ona lelei mo le faʻaleleia poʻo le faʻaleleia

E foliga mai o le toatele o tagata e galulue i se komepiuta mo se taimi umi, ae tele lava taimi e feagai ai ma tagata e faʻaaogaina (pe, taumafai e aveese) polokalame, taaloga ma viliaso i le na o le tapeina o laupepa fetaui mai le komepiuta. O lea e le mafai ona e faia.

Faʻamatalaga o Faʻamatalaga Faʻamatalaga o Meafaigaluega

O le tele o polokalama o loʻo i luga o lau komepiuta ua faʻapipiʻiina e faʻaaogaina ai se faʻapitoa faʻapipiʻi faʻapipiʻi, lea e te faʻamoemoeina (setiina) e teu ai le mea e teu ai, o mea e te manaʻomia ma isi faʻalautele, ma kiliki le "Next" button. O lenei faʻaaogaga, faʻapea foi le polokalame lava ia i le taimi muamua ma mulimuli ane lafoaia, e mafai ona faia suiga eseese i le faatulagaga o faatulagaga o le polokalama, le resitala, faaopoopo faila talafeagai i le faiga o mea ma isi mea faapena. Ma latou latou faia. O le mea lea, o se faʻailoga e iai se polokalama na faʻapipiʻiina i se mea i le Program Files e leʻo le talosaga atoa. I le tapeina o lenei pusa i le tagata sailiili, e te ono lamatia "lau komepiuta, le resitalaina Windows, ma atonu o le a maua ni savali sese i le taimi e te amata ai Windows ma aʻo galue i luga o se PC.

Faletupe mo le aveeseina o polokalama

O le tele o polokalame e iai a latou lava faʻaaogaina ina ia mafai ona aveesea. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te faʻaogaina le Cool_Program talosaga i luga o lau komepiuta, ona i ai lea i le lisi Amata, o le ae iloa le foliga mai o lenei polokalama, faʻapea foi ma le "Uninstall Cool_Program" (poʻo le Uninstall Cool_Program). E mo le auala nei e tatau ona e tapeina. Ae peitai, e tusa lava pe e te le o vaai i se mea faapena, e le o lona uiga o le aoga e aveese ai o loʻo misi. Avanoa i ai, i lenei tulaga, e mafai ona maua i se isi auala.

Faʻamalo saʻo

I Windows XP, Windows 7 ma le 8, afai e te alu i le Nofoaga Faʻatonu, e mafai ona e maua mea nei:

  • Faʻaopoopo pe Aveese Polokalama (i le Windows XP)
  • Polokalame ma vaega (po o Polokalame - Faʻamalu se polokalame i le vaega, Windows 7 ma le 8)
  • O le isi auala e vave oʻo mai ai i lenei mea, lea e galue tonu i lomiga mulimuli e lua o le OS, o le taʻalo lea i le manumalo Win + R ma ulufale i le faʻatonuga i le "Run" field appwiz.fa
  • I le Windows 8, e mafai ona e alu i le "All Program" list i luga o le mataitusi muamua (ia faia lenei mea, kiliki i luga o se nofoaga e leʻi faʻaaogaina i luga o le mataitusi muamua), kiliki i luga o le ata o se tusi le aoga, kiliki-saʻo ma filifili le "Uninstall" filifiliga i lalo - 8, o le a faʻamutaina, ma afai e mo le tekonolosi (polokalama faʻataʻatia), o le a faʻaavanoa le faʻaaogaina o le mea faigaluega e aveese ai polokalama.

O iinei e tatau ona e alu muamua pe afai e te manaʻomia le aveeseina o soʻo se polokalame na faʻapipiʻiina muamua.

Lisi o polokalama faʻapipiʻi i Windows

O le ae vaʻaia se lisi o polokalame uma ua faʻapipiʻiina i luga o lau komepiuta, e mafai ona e filifilia le mea e le tatau ai, ona e kiliki lava lea o le "Aveese" ma o le a faʻaalia e le Windows le faila talafeagai e mamanuina e aveese ai lenei polokalama faapitoa - pe a uma ona e mulimuli i faatonuga o le folasia. .

Uiga masani e aveese ai le polokalama

I le tele o tulaga, o nei gaioiga ua lava. O se faʻaeseesega atonu o ni vili, nisi o mea e faʻaaogaina, faʻapea foʻi ma le tele o '' funk ', lea e le faigofie ona aveese (mo se faʻataʻitaʻiga, Mail.ru Satellite). I lenei tulaga, e sili atu le vaʻai mo se isi faʻasalalauga e uiga i le faʻauluina mulimuli o le polokalama "loloto loloto".

E iai foʻi faʻasalalauga faʻatolu e fuafuaina e aveese polokalame e leʻo aveeseina. Mo se faʻataʻitaʻiga, Uninstaller Pro. Ae ui i lea, ou te le fautuaina lenei meafaigaluega i se tagata fou, aua o nisi tulaga o lona faaaogaina e mafai ona oo atu ai i ni taunuuga e le manaomia.

Afai e le manaʻomia mea e pei ona taʻua i luga ina ia mafai ona aveese le polokalama

O loʻo i ai se vaega o talosaga a Windows lea e le manaʻomia ai se mea mai luga. O talosaga nei e le i faʻapipiʻiina i luga o le polokalama (ma, e tusa ai ma suiga, suiga i ai) - Faʻaaogaina o polokalama eseese, nisi o mea aoga ma isi polokalama, e fai ma tulafono, e le tele ni galuega. O ia polokalama e mafai ona faʻaumatia i totonu o le ato - e leai se mea matautia e tupu.

Ae peitai, i le tulaga tonu lava, afai e te le iloa tonu pe faʻapefea ona iloa se polokalame na faʻapipiʻi mai se tasi e galue e aunoa ma le faʻapipiʻiina, muamua e sili atu le tilotilo i le lisi o "Polokalama ma Faʻaputuga" lisi ma vaavaai mo ai iina.

Afai e faafuasei lava ona i ai ni au fesili i luga o mea o loʻo maua, o le a ou fiafia e tali i latou i faʻamatalaga.