Taofia faasalalauga i KMPlayer

KMPlayer o se tasi lea o taʻalo ataata lauiloa, lea o loʻo i ai i le tele o itu uiga ese le tele o mea e aoga mo le tele o tagata faʻaoga. Ae peitai, o le muamua i totonu o le au taaalo mai se tasi o tagata maimoa ua afaina i le faasalalauga, lea o nisi taimi e matua le fiafia. I totonu o lenei tusiga o le a tatou iloiloina pe faapefea ona faʻaumatia lenei faʻaaliga.

Faasalalauga o le afi o fefaatauaiga, e pei ona lauiloa, ae le o tagata uma e fiafia i lenei faasalalauga faalauaitele, aemaise lava pe a faalavelave i se malolo filemu. Faʻaaogaina faigofie faʻatasi ma le tagata taalo ma faʻatulagaga, e mafai ona e tapeina ina ia le toe i ai.

Faʻalogo i le lomiga lata mai o KMPlayer

Faʻafefea ona faʻasao faʻasalalauga i le KMP player

Taofia faasalalauga i le ogatotonu o le faamalama

Ina ia faʻamaonia lenei ituaiga o faʻasalalauga, na o oe e manaʻomia le sui o le faʻamaumauga o le ufiufi i le tulaga masani. E mafai ona e faia lenei mea i le kilikiina o le kiliki i luga o le kuki i soo se vaega o le potu faigaluega, ona filifili ai lea o le "Faʻavaa o faʻataʻitaʻiga masani" i le 'Emblem', lea o loʻo i totonu o le "Covers" item.

Le faʻaaogaina o faʻasalalauga i le itu taumatau o le tagata taalo

E lua ala e mafai ona faʻamaeʻaina ai - mo le 3.8 ma le maualuga 3.8, faʻapea foʻi ma lomiga i lalo ifo o le 3.8. O nei metotia uma e aoga mo na o latou lomiga.

      Ina ia aveese faʻasalalauga mai le itu i le faʻafouga fou, e manaʻomia ona faʻaopopo le 'upega taʻavale a le tagata taʻavale i le Lisi o Nofoaga Lisi. E mafai ona e faia lenei mea i le vaega o loʻo pulea i totonu o le vaega "Mea Faʻasalalau." Ina ia alu atu i le Nofoaga Puipuia, tatala le "Amata" ma fai le "Panel Mana" i le sailiga i lalo.

      Le isi, e tatau ona e ulufale i le nofoaga o le tagata taalo i le lisi o mea matautia. E mafai ona faia lenei mea i luga o le faʻafaʻailoga i luga o le "Security" tab (1), o le ae maua ai "Nofoaga leaga" (2) i vaega mo le faʻatulagaga. A uma ona e kiliki i le "Nofoaga Matautia", e tatau ona e kiliki i le "Sites" button (3), faaopoopo player.kmpmedia.net i totonu o le pona e ala i le faʻaofiina i totonu o le atigipusa (4) ma kiliki "Faʻaopoopo" (5).

      I tausaga tuai (3.7 ma lalo ifo), e tatau ona aveese faʻasalalauga e ala i le suia o le faila faila, lea o loʻo i le ala C: Windows System32 drivers E tatau ona e tatalaina le faila o le vaega i lenei pusa e faʻaaoga ai soʻo se tusitala o tusitusiga ma faʻaopopo 127.0.0.1 player.kmpmedia.net i le faaiuga o le faila. Afai e le faʻatagaina oe e Windows e fai lenei mea, e mafai ona e kopiina le faila i le isi pusa, sui i ai, ona toe tuu lea i le mea.

Koneno, i tulaga ogaoga, e mafai ona e mafaufau i polokalame e mafai ona suia KMPlayer. I luga o le faʻamau i lalo o le a e maua ai se lisi o analogues a lenei tagata taʻavale, o nisi o ia mea e leai ni faʻasalalauga muamua:

Analogues a KMPlayer.

Ua faia! Matou te mafaufau i auala e sili ona lelei e faʻasao ai faʻasalalauga i se tasi o taʻaloga sili ona lauiloa. I le taimi nei, e mafai ona e fiafia e matamata i ata tifaga e aunoa ma ni faasalalauga faʻasalalau ma isi faʻalauiloa