O le a le faagasologa JUSCHED.EXE

JUSCHED.EXE e faatatau i na faiga e le mafaamatalaina. E masani lava, o lona i ai i luga o le komepiuta e leʻo iloa seiloga e tupu se faʻalavelave ma le JAVA i le masini poʻo se masalosaloga o gaoioiga viral. E le gata i lea i le tusiga o le a tatou auiliili atili auiliili le faagasologa maoti.

Faʻamaumauga autu

O le faagasologa o loʻo faʻaalia i le Task Manager, i le tab "Faagasologa".

Galuega tauave

JUSCHED.EXE o se Java Update application. Na te faʻatinoina le faʻafouina o faletusi a Java i masina uma, lea e mafai ai ona faʻasaʻo le saogalemu lautele i se tulaga talafeagai. Ina ia maimoa i meatotino o le faagasologa, kiliki i le laina "Meatotino" i le lisi autu.

Tatala matala "Mea faʻatau: faʻamaonia".

Amataina ma le le mafai ona faʻafouina faʻafouga

Talu ai e faʻaaogaina Java i soo se mea, e fautuaina e saʻo lelei. O iinei o le matafaioi autū ua tuʻuina atu i faʻamatalaga vave. O lenei gaioiga e faia mai le Paevaʻa Lagolago Java.

  1. Muamua lele "Lisi Pulea" ma o iina tatou te fesuiai ai i le fanua "Vaʻai" mapi "Ata Matagofie".
  2. I le faamalama e tatala, saili le faʻamaonia "Java" ma kiliki i luga.
  3. I totonu "Lisi Pulea Java" ua siitia i matou i le tab "Faʻafou". Ina ia faʻamaonia le faʻamaloiloga aunoa, aveese le siaki mai le "Siaki mo faʻafouina faʻafouina faʻapitoa".
  4. O se faʻamatalaga e aliali mai o loʻo matua fautuaina e tausia le faʻamatalaga. Matou te fetaomi atu "Siaki vaiaso", o lona uiga o le siakiina o le a tupu i vaiaso uma. Ina ia faʻamalo atoa le faʻamatalaga, e mafai ona e kiliki "Aua le Siaki". A maea lea o le a faʻaaogaina le faagasologa.
  5. E le gata i lea, matou te faʻamaonia le faʻatinoga mo le tuʻuina atu o faʻamatalaga i le tagata faʻaaogaina. Lua avanoa e avanoa. Muamua o le "A o lei sauina" - o lona uiga pe a uma ona sii mai faila, ma le lona lua - "A o leʻi tuʻuina" - aʻo le i faʻatulagaina.

Faitau atili: Java update

Faʻatinoina le faʻamaonia

E mafai ona manaʻomia lenei gaioiga pe a faʻapipiʻi pe taofi se tali. Ina ia faia se gaioiga, saili le faʻasalaga faʻamaonia i le Task Manager ma kiliki i luga i le kī saʻo o le kusi. Le isi, kiliki "Faauma le faagasologa".

Faʻamaonia le taga na faʻamaonia e ala i le kiliki i luga "Faauma le faagasologa".

Faʻamatalaga o le nofoaga

Ina ia tatalaina le nofoaga o JUSCHED.EXE, kiliki i luga ma luga o le lisi e aliali mai "Tatala le nofoaga e teu ai faila".

Tatala le tusi faʻatasi ma le faila manaʻomia. O le ala atoa i le faila o loʻo mulimuli mai.

C: Polokalama Polokalama (x86) Faʻasalalau Faʻatasi Java Java Update JUSCHED.EXE

Fesuiaiga mama

E i ai mataupu pe a natia se faila siaki i lalo o lenei faagasologa. O nei vaega e masani lava o Trojans, lea, pe a uma ona fesoʻotaʻi atu i le server IRC, o loʻo i ai i le setete o loʻo faatalitali mo ni poloaiga mai le PC talimalo.

    E aoga le siakiina o le komipiuta mo sui i mataupu nei:

  • O le faagasologa ei ai se nofoaga ma se faʻamatalaga e ese mai i na o loʻo taʻua i luga.
  • Faʻateleina le faʻaaogaina o le RAM ma le taimi o faagasologa;

Ina ia faʻaitiitia le taufaʻatau, e mafai ona e faʻaaoga le free anti virus virus Dr.Web CureIt.

Taumafai i se sikola.

O se iloiloga auiliili o le JUSCHED.EXE ua faaalia ai o se faagasologa taua e fesootai ma le malupuipuia ma le mautu o talosaga e faaaoga ai Java. O lona taotoga e mafai ona fetuutuunai i le Java Panel Control Panel. I nisi o tulaga, i lalo o lenei faila o le virus lea ua natia, lea ua faʻamalieina ma le manuia e polokalame antivirus.