Faaliliuina mai data mai le iPhone i le Android

Afai o le fesiitaiga o faila i le va o faiga faʻaoga tutusa e lua e le mafua ai ni faʻafitauli, o lona uiga o le galue i le tele o auala e masani ona mafua ai faafitauli. E mafai ona e foia le faafitauli i le tele o auala.

Faʻaliliuina o faʻamatalaga mai iOS i le Android

Faʻaliliuina atu o faʻamatalaga mai le tasi masini i le isi e aofia ai le fesuiaiga o se aofaiga tele o faʻamatalaga o ituaiga eseese. O le faʻatagaina e na o se talosaga e mafai ona manatu i ai, ona o le eseesega ole polokalame ole OS. Ae peitaʻi, afai e te manaʻo ai, e mafai ona e mauaina ni faʻauigaga poʻo ni faʻaaogaga mo le polokalama ua filifilia.

Metotia 1: USB cable ma le PC

Le auala sili ona faigofie o le fesiitaiga o faʻamatalaga. E manaʻomia e le tagata faʻapipiʻi ona faʻafesoʻotaʻi masini taʻitasi i luga o le USB cable i le PC ma kopi faʻamaumauga. Faʻafesoʻotaʻi uma masini i le PC (afai e le mafai, faʻaaoga le pusa i luga o le komepiuta mo se taimi le tumau). Tatala le mafaufau o le iPhone, saili faila talafeagai ma kopi i se pusa i luga o le Android po o le komepiuta. Aoao atili e uiga i lenei faagasologa i le tusiga lenei:

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻafeiloaʻi ata mai le iPhone i komepiuta

Ona e faʻafesoʻotaʻi lea o lau masini i le Android ma faʻafefe faila i se tasi o ona pepa. E masani lava, pe a fesoʻotaʻi, ua lava le malie i le fesiitaiga o faila i le kilikiina o le ki. "Lelei" i le faamalama e aliali mai. Afai ei ai ni ou faafitauli, ia e vaʻai i le mataupu o loʻo taua i lalo:

Lesona: Faʻafeiloaʻi ata mai lau komepiuta i Android

O lenei metotia e fetaui lelei mo ata, vitio ma faila faila. Ina ia kopi isi mea, e tatau ona e gauai atu i isi metotia.

Metotia 2: iSkysoft Faaliliuina atu Telefoni

O lenei polokalama ua faʻapipiʻiina i luga o se PC (talafeagai mo Windows ma Mac) ma kopi kopi nei:

  • Fesoʻotaʻiga;
  • SMS;
  • Faʻamaumauga o le kalena
  • Valaʻau faʻasolopito;
  • O nisi o talosaga (tulaga faʻalagolago e faalagolago);
  • Failautusi o faila

Ina ia faamaea le taualumaga, o le ae manaomia mea nei:

Download iSkysoft Faaliliuina o Telefoni mo le Windows
Tikiake iSkysoft Faaliliuina o Telefoni mo le Mac

  1. Sue le polokalama ma filifili "Telefoni i le Faaliliuina o Telefoni".
  2. Ona faʻafesoʻotaʻi lea o masini ma faʻatali seia oʻo i le tulaga. "Fesoʻotaʻi" i lalo oi latou.
  3. Ina ia fuafua po o le a le masini o le a kopiina faila, faʻaaoga le ki "Susulu" (Puna - punaoa o faamatalaga, Taulaga - mauaina faʻamatalaga).
  4. Tuu ata i luma o mea e manaʻomia ma kiliki "Amata kopi".
  5. O le umi o le faʻatinoga faʻalagolago i le aofaʻi o faʻamatalaga ua tuʻuina atu. I le faagasologa, aua nei tape le masini.

Metotia 3: Puipui o le Cloud

Mo lenei auala e tatau ona faʻaaoga i le faʻaaogaina o isi polokalama. Ina ia fesiitaʻi faamatalaga, e mafai e le tagata faʻaaoga ona filifili Dropbox, Yandex.Disk, Mail.ru Cloud ma isi faʻaoga tutusa. Mo le kopi lelei, e tatau ona e faʻapipiʻi le masini komepiuta i luga o masini e lua ma faʻaopoopo faila i latou i le teuina. O a latou gaioiga e tali tutusa, o se faʻamatalaga auʻiliʻili e tuʻuina atu i le faʻataʻitaʻiga o Yandex.Disk:

Talia le talosaga Yandex.Disk mo le Android
Talia le Yandex.Disk app mo iOS

  1. Faʻatonu le talosaga i luga o masini e lua ma tamoe i le voluma o le a faia ai le kopiina.
  2. A e amata muamua, o le a uunaia oe e faʻatūina le uta e ala i le kiliki o le ki. "Enable".
  3. I le faamalama autu o le polokalama faaopoopo i ai faila fou e ala i le kilikiina «+» i le pito i lalo o le faamalama.
  4. Filifili po o le a le mea e sii mai, ma filifili mea talafeagai (ata, vitio poʻo faila).
  5. O le a tatalaina le mafaufauga o le masini, lea e tatau ona e filifilia ai faila talafeagai e ala i le kiliki i luga. Ina ia amata le download, kiliki le ki "Download i Disc".
  6. Tatala le app i le masini lona lua. O faila filifilia uma o le a maua i le fale teu oloa. Ina ia tuʻuina atu i latou i le manatuaina o le masini, fai se pine umi (1-2 sekone) i le mea e manaʻomia.
  7. O se faamau i se vaalele vaalele o le a faʻaalia i le ulutala o le tusi, lea e te manaʻomia e kiliki ai.

Vaʻai foi: Faʻafeiloaʻi ata mai iOS i le Android

I le faʻaaogaina o auala o loʻo i luga, e mafai ona e faʻafeiloaia soʻo se faʻamatalaga mai iOS i le Android O aʻafiaga e ono tulaʻi mai na o talosaga e tatau ona suʻe ma suʻe na oi latou lava.