Taʻiala Taʻitaʻitū mo le Browser Browsers

Tor o se tasi o masini sili ona lauiloa e mafai ai e le tagata faaaoga ona faatumauina le le amanaiaina o le igoa pe a faʻaaoga le Initaneti. I lenei tusiga o le a matou taʻu atu ia te oe le ala e faʻapipiʻi lelei ai lenei talosaga i lau komepiuta po o le komepiuta.

Tikiake Tor Browser mo le leai

O Tor ua vave ona faateleina le aofia o tagata na faaaogaina. O le mea moni lava o lenei masini e mafai ai e oe ona matua le amanaiaina le avanoa puipui i nisi o nofoaga. Ae ae e te leʻi amata faʻaaogaina soʻo se masini komepiuta, e tatau ona e faʻapipiʻi. O lenei mataupu e leai se faʻasalaga.

Faʻapipiʻiina o le meafaigaluega o le Tor

Mo se faʻataʻitaʻiga, tatou te vaʻavaʻai atili i le faʻatulagaga o le masini komepiuta o loʻo taʻua i luga i luga o komepiuta po o komepiuta o loʻo faʻaogaina le polokalama faʻaoga Windows. E le gata i lea, o le a tatou talanoa e uiga i foliga o le faʻatulagaga faʻatulagaga mo masini Android. I le taimi nei e tasi lava le auala e ausia ai nei galuega.

Talosaga mo le faiga o le faagaoioia o Windows

E faʻapea foʻi, o le tele o polokalama ma mea e faʻaaogaina ua faʻapipiʻiina i le PC. Ina ia mafai e lau faagasologa ona uia e aunoa ma ni mea sese, o le a matou tusia i lalo laasaga uma i lea laasaga. E tatau ona e faia mea nei:

  1. Faʻapipiʻi le fale teu i faila faʻapipiʻi Fu i lau komepiuta.
  2. Aveese mea uma o le fale teu i totonu o se pusa eseese. E tatau ona e tolu faila - "AdguardInstaller", "Torbrowser-install-ru" ma se faila faila i faatonuga.
  3. E pei ona fautuaina e le tagata e faia le suʻega, e tatau ona e faʻapipiʻi muamua le tusi a le Custguard. Talu ai ona o Tor o se sailiga e aunoa ma se igoa, e iai ana faʻasalalauga. O le a puipuia oe e le leoleo mo lou faigofie. Taumafai le faʻapipiʻiina o lenei masini komepiuta mai le faʻapipiʻi lea na ave muamua mai ai mea o loʻo i totonu o le faʻamaumauga.
  4. Muamua o le ae vaʻai i se tamai faamalama ma se laina faasolosolo. E tatau ona e faatali seʻia maeʻa tapenapenaga mo le faʻapipiʻi, ma o le a mou atu lenei faamalama.
  5. A mavae sina taimi, o le a faʻaalia le faamalama lenei. I totonu, e mafai ona e faamasani i le maliega o le laisene Pule. E oʻo ia te oe le faitau faʻamaonia le tusiga pe leai foi. I soo se tulaga, e faʻaauauina le faʻatulagaina, e tatau ona kiliki le ki. "Ou te taliaina ia faaupuga" i le pito i lalo o le faamalama.
  6. O le isi laasaga o le filifili lea o le pusa o le a faʻaogaina ai le polokalama. Matou te fautua atu ia te oe e alu ese mai le nofoaga fuafuaina e le suia, aua o le a le ofi ai le faila i le le mafai. "Polokalama Polokalama". I totonu foi o lenei faamalama e mafai ona e setiina le filifiliga e fatu ai se alalaupapa i luga o le komepiuta. Ina ia faia lenei mea, tuʻu pe aveese le siaki i tafatafa o le laina fetaui. A maeʻa lena, e tatau ona e taomi le faamau "Lisi".
  7. I le isi faʻasalaga o le a uunaia oe e faʻapipiʻi nisi polokalama faʻaopoopo. Ia faʻaeteete i lenei laasaga, ona o mea uma lava e aofia ai. Afai e te alu i le laasaga e sosoo ai, o nei talosaga o le a faʻapipiʻi vave. E mafai ona e taofia le faʻatulagaina o na tusi talosaga e te le manaʻomia. Ina ia faia lenei mea, ia sui le tulaga o le ki i tafatafa o le igoa. A maeʻa lena, kiliki le ki "Lisi".
  8. O lenei ua amata le faʻatulagaina o le polokalama a le Adguard. E umi se taimi e alu ai.
  9. A maeʻa le faʻapipiʻiina, o le faamalama o le a mou atu ma o le a otometi lava ona amata le talosaga.
  10. I le isi, e tatau ona e toe foʻi atu i le faʻailoga faatasi ai ma faila e tolu na folasia. Faʻaauau le faila faila "Torbrowser-install-ru".
  11. O le polokalama faʻapipiʻi o le masini e manaʻomia e amata. I le faamalama e aliali mai, muamua e te manaʻomia le faʻamalamalamaina o le gagana lea o le a faʻaalia atili ai faʻamatalaga. Filifili le parakalafa e manao i ai, taomi le ki "Lelei".
  12. I le laasaga e sosoo ai, o le ae manaʻomia le faʻamalamalamaina o le lisi lea o le a faʻapipiʻi ai le masini. Faamolemole ia matau o le nofoaga laugatasia e faʻaeʻe ai o le komepiuta. O le mea lea, e maualuga le fautuaina e faʻamaonia se nofoaga fou mo faila faila. O le filifiliga aupito sili o le a avea ma se faila. "Polokalama Polokalama"lea o loʻo i luga o le pu "C". Pe a faʻamaonia le ala, faʻavaomi le ki e faʻaauau pea. "Faʻamau".
  13. O le faʻatulagaina o le faʻaaogaina o le Tor o loʻo amata saʻo i luga o lau komepiuta poʻo lau komepiuta
  14. A maeʻa lenei taotoga, o le polokalama faʻapipiʻi o le a tapunia faʻafuaseʻi ma o le a mou atu fenumiai le talafeagai mai le mata. O se alalaupapa e aliali i luga o le komepiuta. "Asiasi i le Tor". Faʻamolemole.
  15. I nisi tulaga, e mafai ona e vaʻai i le savali lenei i luga o lau mata mata.
  16. O lenei faafitauli e foia e ala i le faʻalauiloaina o le talosaga e avea ma pule. Faʻasalaga i luga o le alalaupapa o le polokalama ma le kiliki saʻo saʻo, ona fai mai lea mai le lisi o taga e tatala ai, filifili le mea e tutusa.
  17. O le taimi nei e mafai ona e amata faʻaaogaina le mea e taʻua o le uʻamea.

Ua maeʻa lenei faʻatulagaina o le Tor mo Windows operating system.

Faʻamau i masini Android

O le talosaga aloaia mo masini e faʻatino ai le polokalama faʻaogaina o Android "TOR ia". Ae o le mea lea e fesoʻotaʻi ai lenei masini komepiuta i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le tagata e atiaʻe. I le faʻatusatusaina ma le PC, o lenei talosaga o se saʻiliʻiliga le iloa foi e galue i luga o le faʻavae o le TOR network. Ina ia faʻaleleia, e tatau ona e faia laasaga nei:

  1. Taumafai i luga o se telefoni po o le Lauga Faleoloa.
  2. I le pusa saili i le pito i luga o le faamalama, ulufale i le igoa o le polokalama matou te sailia. I lenei tulaga, ulufale i le tau o le fanua sailiTor to.
  3. O sina mea itiiti ifo i lalo ifo o le fanua suʻesuʻe o le a faʻaalia loa le iuga o le fesili. Na matou tuua-kiliki i luga o le laina o loʻo faʻaalia i le ata sikeri i lalo.
  4. O lenei mea o le a tatalaina ai le itulau autu o le TOR e faʻaaoga. I lona pito i luga o le a avea ma se faamau "Faʻamau". Kiliki i luga.
  5. E le gata i lea o le ae vaaia se faamalama ma se lisi o faʻatagaga o le a manaʻomia mo le faʻatonuga saʻo o le talosaga. Matou te malilie i mea matou te faitauina, ao taomi le ki "Talia" i le lava faamalama.
  6. A maeʻa lena, o le a amataina le faiga taʻavale o le siiina mai o faila faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi le polokalama i lau masini.
  7. I le faaiuga o le faʻapipiʻiina, o le a e vaʻaia i luga o le itulau lua paipa - "Aveesea" ma "Tatala". O lona uiga o le talosaga ua maeʻa faʻapipiʻiina. E mafai loa ona e tatalaina le polokalama i le kiliki i luga o le fetaui tutusa i le lava faamalama lava e tasi, pe faʻalauiloa mai le laulau a le masini. O le a faʻapipiʻiina se ala gaogao i se mea e aunoa ma se masalo "TOR ia".
  8. Ua maeʻa lenei faʻatulagaga mo le masini Android. E tatau ona e tatalaina le polokalama ma amata ona faʻaaogaina.

I le auala e foia ai faafitauli faʻapitoa i le faʻalauiloaina ma le faʻaaogaina o le faʻamatalaga ua faʻamatalaina, e mafai ona e aʻoaʻo mai a matou lesona taʻitasi.

Faʻamatalaga auiliili:
Le faafitauli i le faʻalauiloaina o le Tor Browser
Laʻasaga e fesoʻotaʻi i le fesoʻotaiga i le Tor Browser

E le gata i lea, na matou lomia muamua faʻamatalaga i luga o auala e faʻaaogaina uma ai Tor mai se komepiuta poʻo se komepiuta.

Faʻatele: Ave ese le poloka mai le komepiuta mai lau komepiuta

I le faʻaaogaina o metotia ua faʻamatalaina, e faigofie ona e faʻapipiʻiina se masini komepiuta i luga o lau komipiuta, komepiuta, papalama poʻo le atamai. O se taunuuga, e mafai ona e asiasi i nofoaga uma e aunoa ma ni faʻafitauli, aʻo tumau pea le le amanaiaina. Afai ei ai ni ou faʻafitauli i le faʻatulagaina o le faʻatulagaina, tusi e uiga i ai i faʻamatalaga. Tatou taumafai faatasi e saili le mafuaaga o faafitauli.