E faʻapefea ona tape faʻataʻitaʻiga i le Instagram

Ae paga lea, e le puipuia le USB-masini mai faʻaletonu. O nisi taimi ei ai se tulaga pe a oʻo i le isi taimi e te maua ai le taavale afi, o le faiga e faafitia le avanoa. O lona uiga o se savali e aliali mai o loʻo taua i lalo: "Maua le avanoa". Mafaufau i mafuaʻaga o lenei faafitauli ma le auala e foia ai.

Faʻasalaga o le mea sese i le faʻaaogaina o le avega moli

Afai o le savali e aliali mai pe a oʻo i le moli lela "Maua le avanoa", e tatau ona e taulimaina le mafuaʻaga, lea e ono avea ma mea nei:

  • tapulaa i luga o aia tatau a le faiga o faagaoioiga;
  • faafitauli tau komepiuta;
  • siama siama;
  • faʻaleagaina faaletino i le vaʻavale.

Metotia 1: Faʻaaogā meafaigaluega meafaigaluega

O le mafuaʻaga o le faʻafitauli atonu e taofiofia i luga o le vaega o le faiga faʻaogaina. O le mea moni o le tele o kamupani, ina ia puipuia faʻamatalaga, fetuunai faiga faʻaoga i totonu o galuega ina ia latou faʻagataina le faʻaogaina o masini USB. Ina ia faia lenei mea, e faia e le pule o le faatulagaga ia tulaga talafeagai i totonu o le tusi resitala poo le faiga faavae.

Afai o le taavale e masani lava ona i luga o le komepiuta o le fale, ma o se savali e uiga i le faafitia o avanoa e aliali mai i se isi nofoaga, o le mafuaʻaga atonu e mafua ona o tapulaa faapitoa mai le masini komepiuta. Ona tatau lea ona e faʻafesoʻotaʻi lau pule i le ofisa o loʻo e galue ai ina ia faʻaumatia uma tuʻutuʻuga.

O le mea muamua e fai o le siakiina o le faʻaaogaina o le ave taavale afi. O lenei galuega e faia e pei ona taua i lalo:

  1. Alu i "O lenei komepiuta".
  2. Faʻasani-lelei i luga o le moli uila.
  3. Filifili mai le lisi o loʻo faʻaalia. "Meatotino".
  4. Kiliki le lisi "Saogalemu" i le faamalama e tatala.
  5. Alu i le vaega "Vaega po o Tagata Faaaoga" ma filifili lou igoa.
  6. Siaki siaki ma fetuunai pe a tatau ai. Afai ei ai ni tapulaa, aveese.
  7. Faasolo le faamau "Lelei".

Ina ia faia ni suiga i faʻatagaga, e tatau ona e ulufale faʻatasi ma aia tatau.

E tatau foi ona siaki le lisi o le resitara:

  1. Alu i le OS registry. Mo le faia o lenei mea, i le pito i lalo o le tulimanu kiliki "Amata", avea o se fanua avanoa "Saili polokalama ma faila" pe tatala se faamalama e faʻaaoga ai se ala pupuu "MUAMUA" + "R". Ulufale se igoa "regedit" ma kiliki "Ulufale mai".
  2. Aʻo tatala le faʻamaumauga o le resitala, alu vave i le paranesi ua faʻaalia:

    HKEY_CURRENT_USER-> SOFTWARE-> MICROSOFT-> WINDOWS-> CURRENTVERSION -> EXPLORER_MOUNTPOINTS2-> [Drive letter]

  3. Tatala se subdirectory "SHELL" ma tapeina. Ina ia faia lenei mea, kiliki le faamau i luga o le komepiuta "Aveesea". Afai ua suia e le siama le uluai faila faatagaina o le kiliva afi, ona aveese lea o lenei vaega o le a faasaʻo le auala i le faila faila o le taavale.
  4. A maeʻa le faʻaaogaina o le tino, taumafai e tatala le mea e teu ai. Afai e tatala, saili le faila natia i luga. autorun.exe ma tapeina.

Le faʻaalia o faila natia i le Windows 7, fai le mea lenei:

  1. Mulimuli i lenei ala:

    "Lisi Pulea" - "Fuafuaga ma le Faʻasinoga" - "Filifiliga o Foliga" - "Faaali atu faila na natia ma faila"

  2. Filifili se faailoga tusi "Vaʻai".
  3. Togi le pusa "Faaali atu faila na natia ma faila".
  4. Kiliki "Faaaoga".

I isi faiga, o laasaga uma o loʻo i luga e tatau ona faʻaalia le faʻaaliaina o faila natia uma. Afai o le faila lea sa i ai i luga o se taavale afi, o lona uiga na afaina i se siama.

Tagai foi: Nai lo o faila ma faila i luga o le kiliva afi, o auala pupuu na aliali mai: fofo faafitauli

Metotia 2: Aveesea o Virus

O le mafuaʻaga o le tupuga o le feʻau o loʻo i luga e mafai ona tuʻuina i le siama siama. O le mea e sili ona taatele mo le komepiuta USB o le Autorun virus, lea ua uma ona taʻua i luga. E suitulaga i le auaunaga Windows masani, lea e nafa ma le faʻafesoʻotaʻi o le aufaasālalau ma filifili faʻatasi ma ia. O se mea lilo uma Autorun.inf e aliali mai i luga o le komepiuta, lea poloka poloka. Faʻafefea ona aveeseina, ua matou fai atu ai. Ae le o le pau lea o le siama e mafai ona i ai i luga o avetaʻavale e mafai ona aveesea.

O le mea lea, ia mautinoa e siakiina le siakiina o le siakiina o se siama ma se polokalama lelei antivirus - faia se suʻesuʻega atoa o le faiga faʻaoga. Mo lenei mea e sili atu ona lelei le faʻaaogaina o auʻiliʻiliga loloto. Mo se faʻataʻitaʻiga, i Avast foliga e pei o le ata o loʻo faʻaalia i le ata oi lalo.

O le filifiliga pito sili ona talafeagai o le faʻaaogaina lea o polokalama tumaoti anti-virus mai isi faʻasalalauga, mo se faʻataʻitaʻiga, Kaspersky Rescue Disk 10.

Dr.Web CureIt e lauiloa tele foi. Ina ia fatuina se masini puʻeina poʻo se moliuila afi, e mafai ona e faʻaaoga le ata o Dr.Web LiveDisk.

O nei polokalama e amata i luma o le amataina o Windows ma siaki le faiga mo viruses ma taufaamatau.

Tagai foi: Fautuaga mo le filifiliina o le saʻo ave taavale

Metotia 3: Faʻafouina ma Faʻaliliuina Faʻamatalaga

Afai ua le manuia nei metotia, ona mafai lea ona e taumafai e faʻapipiʻi le siaki lela USB, ae o le faʻamatalaga o le a leiloa. O le mea moni o le mafuaʻaga e mafai ona i ai i le polokalama o le faʻaletonu o polokalama.

E le gata i lea, o se faʻasalaga i le moliuila afi e mafai ona aliali mai i le tulaga o le faaletonu i le faiga faʻaogaina poʻo le le talafeagai o le avega - mo se faʻataʻitaʻiga, na aveeseina i le taimi o le pueina. I lenei tulaga, ua solia le amio saʻo o le faila faila. Ina ia toe faʻaleleia le faʻatinoga o se taavale afi, e mafai ona e faʻaaogaina polokalama faʻapitoa pe faʻafesoʻotaʻi le nofoaga autu.

E le gata i lea, o le mafuaʻaga atonu o faafitauli faʻapitoa. Le vavaeeseina o lenei filifiliga, ia fai lenei:

  1. E mafai e poloka komipiuta faʻatautaia i luga o se komepiuta ona poloka se avega afi. Taumafai e momotuina mo sina taimi ma siaki le avanoa i le taavale.
  2. Afai o le faafitauli lea, vaʻavaʻai i tulaga o le polokalame anti-virus - masalo o loʻo i ai ni tapulaa i totonu ia i latou e fesoʻotaʻi ma avetaʻavale aveeseina.
  3. Taumafai e tatala le aufaasālalau o loʻo teu i totonu o se isi atunuʻu USB, o le a siaki ai le faʻatinoga o le fesoʻotaʻiga i luga o le komepiuta.
  4. Taumafai e siaki le faʻatinoga o le moli uila i luga o se isi komepiuta.
  5. Vaʻavaʻai ma le faʻaeteete i le taʻavale mo lona tulaga faʻaletino - masalo o se mea e pisi tele pe leai foi le fesoʻotaʻiga.
  6. I le faaopoopo atu i faʻaleagaga i fafo e mafai ona toilalo le pule poʻo le pulou manatua. I lenei tulaga, e manaʻomia le fesoasoani fesoasoani.

I soʻo se tulaga, afai o faʻalavelave faʻafuaseʻi o le avetaavale po o faila e faʻaleagaina ona o se siama, faʻaaoga le meafaigaluega toe faʻaleleia le faila ma faʻapulagaina le ala o faasalalauga. Muamua e mafai ona faia faʻatasi ma le fesoasoani a se faʻaaoga faapitoa R-Studio. Ua mamanuina e toe maua mai ai faʻamatalaga pe a faʻaumatia le taʻavale afi.

  1. Tatala R-Studio.
  2. O le faamalama autu o polokalama e foliga tutusa ma se lisi. "Saili" i faamalama. I le tauagavale o le aufaasālalau ma vaega, ma luga o le taumatau o se lisi o faila ma faila i le vaega. Tuu le pusi o le kusi i le itu tauagavale o le kiliva flash USB.
  3. O faʻamatalaga e uiga i le mea sao o le a faʻaalia ma mea o loʻo i le aufaasālalau. Faʻalēfuina o faila ma faila o le a makaina i se cross cross mumu.
  4. Faʻamau le peʻa i luga o le faila o loʻo toe faʻafoʻiina ma taomi le ki o le kuki saʻo.
  5. Filifili se mea autu "Toe faʻafoʻisia".
  6. I le faamalama e aliali mai, faʻamalamalama le auala o le a e faʻasaoina ai le faʻamatalaga.
  7. Faasolo le faamau "Ioe" i le faamalama e aliali mai.

Ma o le faatulagaga e faapenei:

  1. Alu i "O lenei komepiuta".
  2. Faʻasani-saʻo i luga o le afi faʻatasi ai ma se avega eletise.
  3. Filifili se mea "Faatulaga".
  4. I le faamalama e tatala, filifili le ituaiga faila faila ma kiliki le ki. "Amata".
  5. I le faaiuga o le gaioiga, ua sauni le uila moli e faʻaaoga. O lea ia na o le faatali seia maeʻa le faiga o le mea.

Afai e le fesoasoani le faʻasalalauga masani o le 'aufaʻasalalau USB, e tatau ona faʻatinoina le faʻatulagaina o tulaga maualalo. Mo le faʻatinoina o lenei faʻatinoga, faʻaaoga polokalama faʻapitoa, e pei o le Disability Low Level Format Tool. Faʻamāeʻa foi le galuega o le a fesoasoani ia matou faʻatonuga.

Lesona: Faʻafefea ona faʻatinoina masini komepiuta i le faʻatulagaina o faʻalauiloa

E pei ona mafai ona e vaʻaia, afai e te fuafuaina le mafuaʻaga o le mea sese ma filifili le ala sili ona fetaui lelei mo lou tulaga, ona oʻo lea i le feʻau "Maua le avanoa" o le a foia. Afai e le mafai ona e faia se tasi o taga o loʻo taʻua i luga, tusi e uiga i ai i faʻamatalaga, o le a mautinoa lava le fesoasoani!