Faʻafefea ona faʻaleleia le taʻaloga taʻaloga (FPS) i le NVIDIA?

Lelei lelei O lenei tusiga o le a sili ona manaia, muamua, i tagata e umia NVIDIA video video (o tagata o ATI poʻo AMD iinei) ...

Masalo, toetoe lava o tagata faʻaoga komepiuta uma na maua le taofi i taaloga eseese (a itiiti mai, oi latou na amataina taʻaloga). O mafuaʻaga o taofi e mafai ona matua ese lava: e le lava le RAM, faʻaoga PC malosi e ala i isi tusi talosaga, faʻatulagaina pepa fai ata, ma isi.

O le auala lenei e faʻaleleia ai lenei faʻatinoga i taʻaloga i luga o kata o le kalama NVIDIA ma ou te fia tautala i lenei tusiga. Tatou amata amata ona taulima mea uma i le faasologa ...

Pro ma le fps

I le lautele, o le a le fua faʻatatau o pepa o vitio? Afai o le taimi nei e te le alu i faʻamatalaga faʻapitoa, isi taimi - ona mo le tele o tagata faaaoga, o le faatinoga e faʻaalia i le tele fps - o lona uiga laupapa i le sekone.

O le mea moni, o le sili atu o lenei faailo - o le sili atu ma le malie o lau ata i luga o le lau. I le fuaina o fps, e mafai ona e faʻaaogaina le tele o mea aoga, o le mea e sili ona talafeagai (i loʻu manatu) - le polokalama mo le pueina o le vitio mai le mata - FRAPS (tusa lava pe latou te le faamaumauina se mea, o le polokalama e faʻaalia i le tulimanu o le fps i soo se taaloga).

Pro avetaavale mo le kata vitio

Aʻo le i faʻatuina laina o le NVIDIA video video, e tatau ona e faʻaeʻe ma faʻafou le avetaʻavale. I le lautele, o avetaavale e mafai ona i ai se aafiaga ogaoga i le faatinoga o se kata vitio. Ona o avetaavale, o le ata i luga o le lau e mafai ona suia nai lo le amanaiaina ...

Ina ia faafou ma saili mo se avetaafi kata vitio, ou te fautuaina e faʻaaoga se tasi o polokalama i lenei tusiga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, ou te fiafia lava i le faʻaaogaina o Slim Drivers - vave maua ma faʻafouina uma avetaʻavale i le PC.

Toe faʻaleleia avetaʻavale i le polokalame Slim Drivers.

Faʻateleina Galuega (FPS) i le tweaking NVIDIA

Afai e iai au avetaavale NVIDIA ua faʻapipiʻiina, ona amata lea ona faʻapipiʻiina i latou, e mafai ona e kiliki i luga o le komepiuta ma le kiliki saʻo ma kiliki "NVIDIA control panel" i totonu o le lisi autu o le tagata sailiili.

I le isi itu o le faʻalapotopotoga o le a matou fiafia i le lisi "Pulea 3D"(o lenei laupepa o loʻo i ai, masani i le itu tauagavale i le faasologa o le faasologa, vaai i le ataata i lalo.) I totonu o lenei faamalama o le a matou faia ai le faatulagaga.

Ioe, i le ala, o le faasologa o na mea po o isi filifiliga (o loʻo taʻua i lalo) atonu e eseese (e le mafai ona mateina pe o le a le mea o le ai ai)! O le mea lea, o le a ou tuuina atu na o filifiliga autu o loo i ituaiga uma o avetaavale mo NVIDIA.

  1. Faʻaogaina o le anisotropic. E aʻafia ai le lelei o le telefoni i taaloga. O le mea lea ua fautuaina tape.
  2. V-Sync (faʻasalalauga faʻapitoa). O le tafaoga e matua afaina ai le faatinoga o le kata vitio. O lenei tulaga maualuga ua fautuaina e faateleina fps. tape.
  3. Faʻaliliuina le telefoni feaveaʻi. Tuu le mea leai.
  4. Tapulaa o le faalautele. Manaomia tape.
  5. Faʻasusu Liliu.
  6. Faʻasalaga tolu. Manaomia tape.
  7. Faʻamāsiga o tusitusiga (faʻasologa o le anisotropic). O lenei filifiliga e mafai ai e oe ona faʻaleleia le faʻatinoga e faʻaaogaina ai le suavai. Manaomia liliu.
  8. Faʻamāsiga o le tusiga (lelei). O iinei seti ai le tafaoga "maualuga galuega".
  9. Fetuunaiga o upu (suiga le lelei o le DD). Enable.
  10. Fetuunaiga o upu (silasila tolu-laina). Liliu.

A maea ona faatulaga uma tulaga, faʻafefe ma alu. Afai e toe amataina le taʻaloga i le taimi nei - o le numera o fps i totonu e tatau ona faateleina, o nisi taimi o le siitaga e sili atu ma le 20% (e taua, ma e mafai ai ona e taaalo i ni taaloga e te le ono lamatia muamua)!

I le auala, o le lelei o le ata, pe a uma ona faia tulaga, atonu e faasolosolo malie, ae o le ata o le a vave televave ma sili atu nai lo le taimi muamua.

O nisi faʻamatalaga e faʻaleleia fps

1) Afai e faʻagesegese le taʻavale fesoʻotaʻiga (WOW, Tanks, etc.), ou te fautuaina le fuaina e le na o fps i le taaloga, ae fuaina foi le saoasaoa o lau upega tafaʻilagi ma faʻatusatusa i mea e manaʻomia o le taʻaloga.

2) Mo i latou e taaalo i luga o se komepiuta - o le a fesoasoani lenei tusiga:

3) O le a le sili atu le manaia le faʻamautuina o le polokalama Windows mo le maualuga o le faatinoga:

4) Siaki lau komepiuta mo faʻamaʻi pe afai e le fesoasoani fesoasoani muamua:

5) E i ai foʻi faʻalapotopotoga faʻapitoa e mafai ona faatelevave lau PC ile taʻaloga:

O na mea uma, o taaloga manuia uma!

E tusa ai ma ...