Solo i luga o le piano 9.0.5.65

O le faagasologa o le faaliliuina o ata i totonu o mamanu mo le gaosia o le a faia polokalama faapitoa e tusa ai ma faatulagaga faatulagaina a le tagata. I luga ole Initaneti e tele naua polokalama, i le asō o le a tatou iloiloina se tasi o sui, e igoa o STOIK Stitch Creator.

Faʻapipiʻi tapoleni

Mai lava i le amataga e taua tele le faʻapipiʻi lelei o tapoleni e tusa ai ma le ata o le a vavae ai le ata i le lumanaʻi. O le polokalama ei ai se meaʻai laiti e tatau ona faʻamaonia ai e le tagata faʻapitoa le tele o le tapoleni i le centimita.

I le isi nofoaga faʻataʻitaʻi, filifili le ituaiga tapoleni ma lona lanu. Afai e le fetaui le filifiliga filifilia, ona mafai lea ona suia mulimuli ane i le faatonu.

O le gauai patino e fautuaina e tusi i luga le ata lanu. I se tasi ata na mafai ona faʻaaogaina se numera faatapulaa o lanu ma ata. Filifili se avanoa se tasi pe fatuina lau oe lava peʻa 32 eletise le maualuga. Faasao ina ia mafai ona faʻaoga atili i isi galuega faatino.

Tikia ma faasaʻo ata

A maeʻa filifiliga o faʻamaumauga, e mafai ona e amata e sii mai ma fetuunai le ata na manaʻomia. E i ai i le faatonu le tele o mea faigaluega mo le felauaiga, sui ma toe faʻafouina se ata.

Alu i le lisi o le faasologa o le faasologa e matamata ai le vaaiga mulimuli o le ata, ma afai e tatau ai, ia suia e ala i le faaaogaina o ata tusi. Iinei e mafai ona e faaopoopo i ai ni tusiga, tuaoi ma suia le lanu lanu. Faamolemole ia matau - o nisi lanu atonu e le ogatusa ma mea e maua pe a lolomiina ona o eseesega i le lanu lanu o le mata mata.

Sauniuniga mo le lolomiina

E na o le auina atu o le galuega maeʻa e lolomi. E faia lenei mea i le faamalama talafeagai, i le mea o loʻo i ai le tele o galuega tauave, e aofia ai le faʻaolaina o ata ma faʻaopoopoga lolomiina. E le manaʻomia le faʻataʻitaʻia o tafaʻaiga pe afai e te mafaufau saʻo i mea uma pe a faʻatulaga le tapoleni.

Mama

  • Faʻamatalaga faigofie ma faʻaogaina;
  • Faʻapipiʻi vave ata;
  • Faʻamatalaga auiliiliga faʻasologa.

Faʻafitauli

  • Ua tufatufaina atu le polokalame mo se totogifuapauina;
  • E leai se gagana Rusia.

O lenei mea ua maeʻa ai le iloiloga STOIK Stitch Maker. Ua matou masani i ana galuega faatino, ua maua mai ai le lelei ma le le lelei. E mafai ona tatou faʻamaonia saogalemu lenei polokalame ia i latou uma e manaʻomia le liua o se ata masani i totonu o se mamanu teuteu. Siaki le suega saoloto ae leʻi faʻatau le atoa.

Download STOIK Stitch Faʻatonu Faʻasino

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻasaga le faʻaaogaina faigofie PDF Foafoa Free meme foafoa Polokalama mo le mamanuina o mamanu mo le gaosia

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
STOIK Stitch Creator na fesoasoani i tagata e faʻaaogaina le ata na manaʻomia i totonu o le mamanu. O le polokalame ua fausia o se faatonu faigofie lea o le a fesoasoani i le fausiaina o lanu ma lanu lanu.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: PayPro Global Inc
Tau: $ 50
Toa: 12 MB
Gagana: Igilisi
Version: 4.5