Faʻatasi koluma i Microsoft Excel

O le kamupani 1C e le gata ina auai malosi i le atinaʻeina o le tele o polokalama lagolago, e siaki ai suiga i le tulafono, faʻamaonia ma faʻafou nisi galuega. O faʻafouga fou uma ua faʻapipiʻiina i luga o le fausaga i le taimi o le faʻafouina o faʻamaumauga O le faia o lenei faagasologa e mafai ona avea ma se tasi o metotia e tolu. Ona tatou talanoa lea e uiga i lenei mea.

Matou te faafouina se faatulagaga 1C

Ae e te leʻi amata galue faʻatasi ma le faʻamaumauga o faʻamatalaga, e fautuaina e suʻe le faʻamatalaga faʻamatalaga, pe afai na e faʻaaoga muamua. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia e tagata faʻaoga uma ona faʻatumu le galuega, ona mulimuli ai lea i laasaga nei:

  1. Sue le polokalama ma alu i le tulaga "Faʻamatalaina".
  2. I le faamalama e tatala, saili mo le vaega o loʻo i luga. "Pulega" ma i le lisi o pop-up, filifili "Siiina faʻamaumauga o faʻamaumauga".
  3. Faʻamanino le nofoaga e teu ai i luga o le puʻupuʻu puʻepuʻe poʻo soʻo se faʻasalalauga faʻaliliuʻese, ma faʻatulagaina le igoa talafeagai o le lisi, ona faʻasaoina lea.

O lenei e le mafai ona e fefe o faʻamatalaga talafeagai o le a faʻamutaina i le taimi o le faʻafouina o le faʻalapotopotoga. O le a mafai ona e toefaʻalua le base i luga o le fausaga i soo se taimi. Matou te agai tonu atu i le faʻatulagaina o filifiliga mo le faʻapotopotoga fou.

Metotia 1: Faʻamatalaga 1C website

I luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le faʻapupulaina o le masini komepiuta o loʻo fesiligia, e tele vaega o faʻamaumauga o faʻamaumauga ma faʻasologa o faila. O le faletusi o loʻo i ai uma fonotaga na faʻatulagaina, amata i le uluai kopi. E mafai ona e siiina ma faapipii i latou e pei ona taua i lalo:

Alu i le kamupani portal 1C

  1. Alu i le itulau autu o le fesoʻotaʻiga tekinolosi faʻamatalaga tekonolosi.
  2. I le taumatau pito i luga, sue le ki. "Faʻatasi" ma kiliki i luga pe afai e te leʻi ulufale muamua.
  3. Ulufale mai lau faʻamaumauga faʻamaumauga ma faʻamautinoa le natia.
  4. Suʻe se vaega "1C: Faamaumauga o le Polokalame" ma alu i ai.
  5. I le itulau e tatala, filifili "Faʻafou faʻafouina polokalama faʻapipiʻi".
  6. I le lisi o faʻamaufaʻailoga masani mo lou atunuʻu, saili le polokalama faʻapitoa ma kiliki lona igoa.
  7. Filifili lau faʻataʻitaʻiga sili.
  8. Tusia le sootaga i le vaega "Tufatufaina o le Faʻasologa".
  9. Faatali seia maeʻa le download ma tatala le faʻapipiʻi.
  10. Ave ese faila i soʻo se nofoaga talafeagai ma alu i lenei faila.
  11. Saili le faila i ai setup.exe, faʻalauiloa ma i le matala matala kiliki i luga "Lisi".
  12. Faʻamatala mai le nofoaga o le a faʻatulagaina ai le fou fou o le faatulagaga.
  13. A maeʻa le faʻagasologa o le ae maua se faʻaaliga faapitoa.

O le taimi nei e mafai ona e faʻalauiloaina le faʻalauiloa ma agai i luma e galue ai, talu ai na e suʻe muamua lau base faamatalaga, pe a manaʻomia.

Metotia 2: Faʻamatalaga 1C

Aʻo leʻi suʻeina metotia, matou te faʻaaogaina le faʻailoga e tuʻuina atu faʻamatalaga faʻamatalaga, ae o loʻo i ai se galuega e mafai ai e oe ona maua faʻamatalaga e ala i le Initaneti. O manua uma e te manaʻomia e fai pe afai e te manaʻo e faʻaaoga lenei metotia e faapenei:

  1. Taumafai le 1C ma alu i le tulaga "Faʻamatalaina".
  2. Faʻatau le mea "Fetuunaiga"o le a le mea o loʻo i luga o le laulau i luga. I totonu o le lisi o pop-up, filifili "Lagolago" ma kiliki "Faʻafouina le Faʻasalalauga".
  3. Faʻamanino le punavai faʻafou "Saili mo faʻamatalaga avanoa (fautuaina)" ma kiliki "Lisi".
  4. Mulimuli i faʻasalalauga mataʻitu.

Metotia 3: Disk ITS

1C Kamupani tufatufa atu ana oloa i luga o disks. E iai a latou vaega "Fesoasoani faʻamatalaga ma tekonolosi". E auala atu i lenei meafaigaluega, faʻasalalau, lafoga ma saofaga, galulue ma tagata faigaluega ma tele atu mea o loʻo faʻatinoina. Ae sili atu, o loʻo i ai le lagolago faʻapitoa lea e mafai ai e oe ona faʻapipiʻi se fou fou o le faatulagaga. Mulimuli i faatonuga o loʻo i lalo:

  1. Faaofi le DVD i totonu o le taavale ma tatala le polokalama.
  2. Filifili se mea "Fesoasoani Faapitoa" ma le vaega "Faʻafou le polokalame 1C" faʻamaʻoti mea talafeagai.
  3. O le ae vaʻaia se lisi o toe teuteuga avanoa. Faitau ma kiliki le filifiliga talafeagai.
  4. Amata le faʻapipiʻi e ala i le kiliki i luga o le ala talafeagai.

I le iʻuga, e mafai ona e tapunia le ITS ma alu e galue i le faʻafouina o le tulaga.

O le faʻatulagaina o le 1C faatulagaga e le o se faiga faigata, ae e siitia ai fesili mo nisi tagata faaaoga. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o faʻatinoga uma lava e faia e se tasi o auala e tolu avanoa. Matou te fautua atu ina ia faamasani oe lava ia i latou taitoatasi, ona fuafua lea i ou tomai ma manaoga, mulimuli i faatonuga ua tuuina atu.