Faatuina o tusi tusi i totonu o le upu MS Word

O meafaigaluega faʻavaomalo e faʻaaogaina ai le faʻatagaina oe e toe faʻaleleia pusa tatau, vaega o faila poʻo faila faapitoa. Ae ui i lea, o le gaioiga o loʻo faʻaaogaina i totonu o nisi tulaga atonu e le lava, o le mea aupito sili ona lelei o le faʻaaoga lea o polokalama faʻapitoa. O le tasi oi latou, aemaise le ABC Backup Pro, o le a talanoaina auiliili i lenei tusiga.

Poloketi faʻavae

O faʻatinoga uma i lenei polokalama e faʻaaoga e faʻaaoga ai le masini e fausia-inisi. E le manaʻomia e le tagata faʻapitoa ni tomai poʻo se malamalamaaga, o le a na o le faʻaalia lava o mea e tatau ai. Mai lava i le amataga, ua tusia le igoa o le poloketi, ua filifilia lona ituaiga, ma o le tulaga faamuamua ua faatulagaina i isi galuega. Faamolemole ia maitauina e faaopoopo atu i le faʻamaumauga, e mafai ona e filifili e toe faʻaleleia faila, fatuina se faʻataʻitaʻiga a le FTP, kopi, saulaʻi pe faʻapipiʻi faʻamatalaga.

Faaopoopoina o Faaulu

Le isi, faʻaopoopo mea faitino i le galuega. Filifili poʻo faila ua filifilia e faʻaalia i totonu o le lisi i lenei faamalama ma o loʻo avanoa mo le faʻataʻitaʻia, tapeina. O loʻo i ai se avanoa e faʻapipiʻi ai e le gata mai le teuina i le lotoifale, ae faʻapea foi i le faʻamaumauga o fesoʻotaʻiga.

Faʻamaumauga Faʻamau

Afai e te seti le parakalafa fetaui, o le a faʻavaeina le poloketi i le ZIP, o lea e tuʻuina atu ai se isi faʻamalama mo le faʻatutuina o le teuina. O iinei e faʻamaonia ai e le tagata faʻaoga le maualuga o le faʻamalosi, le igoa o le fale teu faamaumauga, faaopoopo ai igoa, e aofia ai le puipuiga o password. O faʻamaumauga filifilia o le a faʻaolaina ma o le a faʻaaogaina pe a mafai ona faʻamaumauga.

PGP Enable

Faʻafeiloaʻiga Lelei Mataʻutia e mafai ai e oe ona faatino faʻamalamalamaga manino o faʻamatalaga i luga o masini teu oloa, o lea o lenei seti o galuega o le a sili ona aoga pe a lagolagoina. E na o le tagata e faaaogaina e faʻaaoga le puipuiga ma faʻatumu laina talafeagai. Ia mautinoa ia fatuina ni ki se lua mo le faʻamalamalamaina ma le filifili.

Task Scheduler

Afai o se faʻamaumauga poʻo se isi galuega o le a faia i le tele o taimi i se taimi patino, ona mafai lea ona e faʻaogaina e amata ai ona faʻaaoga le tagata e faʻatulagaina. O le mea lea, e te le manaʻomia le amataina o le poloketi i taimi uma - o gaoioiga uma lava o le a faia aunoa lava pe a oso le ABC Backup Pro ma o loʻo i totonu o le fata. Faʻalogo lelei i le galuega e le toe faʻatulagaina: o le a le toe faʻaumatia i le taimi lava e oʻo mai ai le aso atofaina.

Gaoioiga faaopoopo

Afai o le galuega oi ai nei e manaʻomia ai le faʻaaogaina o meafaigāluega poʻo isi polokalame, ona mafai loa lea e ABC Backup Pro ona faʻapipiʻi la latou faʻalauiloa i le matala o le faʻatulagaina o galuega. O le maualuga o polokalame e tolu o loʻo faʻapipiʻi iinei o le a faʻamaonia muamua pe maeʻa le maeʻa o se faʻamaumauga poʻo isi galuega. Afai e te tuʻuina se siaki i luma o le mea e fetaui, o le faʻalauiloaina o polokalame ua taua nei o le a le tupu seʻia maeʻa le gaoioiga muamua.

Tausiga Iopu

O galuega faatino uma o loʻo faʻaalia i le faamalama autu o le polokalama o se lisi. O iinei e mafai ona e iloa ai le ituaiga o galuega, o le taimi mulimuli ma le isi faʻataʻitaʻiga, o le alualu i luma, o le tulaga ma le numera o togafitiga na faia. I le pito i luga o meafaigaluega e pulea ai galuega: faʻalauiloa, faʻasaʻo, fetuutuunai ma tape.

Failautusi log

O poloketi taʻitasi e iai lana lava faila log. O gaioiga uma e faia e faamaumauina iina, ia avea o se amataga, taofi, faasaʻo, poʻo se mea sese. Faʻafetai i lenei mea, e mafai e le tagata faʻaoga ona maua faʻamatalaga e uiga i le a le mea na fai ma le taimi na faia ai.

Faʻasologa

Matou te fautua atu e faʻalogo i le faamalama o vaega. O iinei e le gata o le faatulagaina o le mea faitino. E mafai ona e suia le faila o le faila ma le faʻailoga, filifili le nofoaga mo le teuina o faila log ma le PGP e faia. E le gata i lea, o loo e faaulufale mai, aveese atu PGP ma faatulaga fetuunaiga o faʻailoga.

Mama

  • Failautusi o Foafoaga;
  • PGP faʻatuina i totonu o le faʻatulagaina o ata;
  • Malosiaga e faamanino ai le faamuamua o galuega taitasi.

Faʻafitauli

  • Le leai o le gagana Rusia;
  • Ua tufatufaina le polokalame mo se totogifuapauina.

I lenei tusiga na matou iloiloina auiliili ABC Backup Pro. I le faapipiiina i luga, ou te fia matauina o le faʻaaogaina o lenei polokalama e mafai ai e oe ona faigofie ma vave ona faia le soʻo, toe faʻaleleia ma isi taga ma faila. Faatasi ai ma le fesoasoani ua fausia, e oo lava i se tagata e leai se poto masani o le a leai se faigata i le malamalama i itu uma ma le mataupu faavae o le faaopoopoina o galuega.

Faʻataʻitaʻi kopi o le ABC Backup Pro

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Tomai Faʻalagolago Malosi Toe maua le EaseUS Todo Tatala Iperius Windows Handy Backup

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
ABC Backup Pro o se polokalama faigofie mo le teu sau, toe faʻaleleia, sii mai, lafoina ma faʻafefe faila. O faʻataʻitaʻiga uma e faia i le fesoasoani i totonu, lea e matua faʻafaigofie ai le faagasologa o le faʻaaogaina o le polokalama.
Faigaluega: Windows 10, 8.1, 8, 7, XP
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: ABC Backup Software
Tau: $ 50
Toa: 2 MB
Gagana: Igilisi
Version: 5.50