O le pito i luga o atinae autu o Yandex i le matata o tekonolosi mo le 2018

O tekinolosi fou ma auaunaga a Yandex 2018 na fuafuaina mo tagata eseese uma. Ua fiafia le kamupani i le faʻaolaina o gaioiga i se failauga "atamai" ma se telefoni; oi latou e masani ona faia faʻatau i le initaneti - o le 'upega tafaʻilagi fou' 'ou te' ave '; ma tagata fiafia o le fale tifaga tuai - o le faʻalauiloaina o le fesoʻotaiga, lea e faʻaleleia ai le lelei o ata na faoa ao leʻi oʻo i le "numera".

O le anotusi

  • Atinae autu o Yandex 2018: top-10
    • Telefoni ma le fesoasoani leo
    • Faʻamatalaga matagofie
    • "Yandex o talatalanoaga"
    • "Yandex Food"
    • Faʻafesoʻotaʻi Neural Network
    • Marketplace Beru
    • Faʻamaumauga o le ao
    • Faʻatauga
    • Tusi aoga a le Peraimeri
    • Yandex

Atinae autu o Yandex 2018: top-10

I le 2018, na toe faʻamautinoa ai e Yandex le talaaga o se kamupani e le tumau ma faʻaalia pea le tupu fou - i le fiafia o tagata faʻaaoga ma le matauʻa o tagata tauva.

Telefoni ma le fesoasoani leo

O le telefoni mai le "Yandex" na faʻaalia aloaia i le aso 5 o Tesema. O le masini e faʻavae i le Android 8.1 ua faʻapipiʻiina ma se fesoasoani fesoasoani "Alice", pe afai e manaʻomia, e mafai ona galue o se lisi o telefoni; uati afi; taʻitaʻavale mo i latou o loʻo ave taavale i taavale afi; faʻapea foʻi ma le ID ID i faʻasologa pe a valaau se tagata e le masani. O le atamai e mafai moni lava ona faʻamaonia tagata e ona le tele o telefoni feʻaveaʻi e le o lisiina i totonu o le tusi a le au faipisinisi. A uma, "Alice" o le a taumafai e vave maua uma faʻamatalaga talafeagai i luga o le upega tafaʻilagi.

-

Faʻamatalaga matagofie

O le masini komepiuta "Yandex Station" e foliga mai o se koluma masani masani musika. E ui o le tele o ona gafatia, ioe, e lautele atu. I le faʻaaogaina o le fesoasoani leo-Alice ", o se masini e mafai ona:

  • taina musika "e ala i le talosaga" a lē e ona;
  • lipoti lipoti o le tau i fafo atu o le faamalama;
  • galue e pei o se tagata e fefinauai, pe afai na faafuasei ona tuua toatasi le failauga o le koluma ma manao e talanoa i se tasi.

I se faaopoopoga, "Yandex Station" e mafai ona fesootai i le televise e fesuiai ai auala e ala i le leo, e aunoa ma le faaaogaina o le mamao.

-

"Yandex o talatalanoaga"

O le fausaga fou ua mamanuina mo sui pisinisi e mananao e fesiligia o latou tagata gafatia i le tele o fesili. I le Dialogs, e mafai ona e faia lenei mea i le talatalanoaga tuusaʻo luga o le itulau Yandex search, e aunoa ma le alu i le upega tafaʻilagi a le kamupani pisinisi. Tuuina atu i le 2018, o le polokalama e maua ai le fausiaina o se kuluga talanoaga, faapea foi le fesootai o se fesoasoani fesoasoani. O le filifiliga fou ua leva ona naunau i le tele o sui o kamupani faatau ma kamupani lagolago.

-

"Yandex Food"

O le auaunaga sili ona manaia a Yandex na faʻataʻapoʻaina foi i le 2018. O le poloketi e saunia vave (taimi e 45 minute) faʻafeiloaia o meaʻai mai falemaʻi a le paaga i tagata faʻaoga. O le filifiliga o ipu e fesuisuiaʻi: mai meaʻai maloloina i meaai le lelei. E mafai ona e faʻatonuina meaʻai, Italia ma Georgian, soupani Iapani, meaʻai mo meaʻai mo le vaomatua ma tamaiti. O le tautua o loʻo faʻamauina nei i totonu o taulaga tetele, ae i le lumanaʻi e mafai ona faʻatupuina i itulagi.

-

Faʻafesoʻotaʻi Neural Network

DeepHD network sa tuʻuina atu ia Me. O lona aoga autu o le mafai lea ona faʻaleleia le lelei o le pueina o vitio. Muamua lava, e uiga i ata na faia i le taimi muamua ao le i ai le numera. Mo le uluai faataitaiga, e fitu ata e uiga i le Taua Tele Patriotic na faia, e aofia ai i latou na fana i le 1940. Na faʻatautaia ata tifaga ma le fesoasoani a le SuperResolution technology, lea na aveesea ai ni faaletonu sa i ai ma faateleina ai le malosi o le ata.

-

Marketplace Beru

O se galuega autasi a Yandex ma Sberbank. E pei ona fuafua e tagata na faia, o le "Beru" e tatau ona fesoasoani i tagata e faʻapipiʻi i luga o le initaneti e ala i le faafaigofieina o lenei faagasologa i le tele e mafai ai. O le taimi nei o loʻo maua ai e le maketi ni vaega se 9 o oloa, e aofia ai oloa mo tamaiti, mea eletise ma mea tau fale, oloa fagafao, oloa faafomai ma meaai. Ua maeʻa ona faʻatinoina le faʻavae talu mai le faaiuga o Oketopa. Aʻo lei oʻo i lena, i totonu o le ono masina, sa galue "Beru" i le faiga o suʻega (lea na le taofia ai le talia ma le tuʻuina atu o le 180,000 poloaiga i tagata faʻatau).

-

Faʻamaumauga o le ao

"Yandex. Cloud" ua mamanuina mo kamupani o loo saili e faalautele a latou pisinisi i luga o le Upega, ae o loo feagai ma faafitauli i le tulaga o le le lava o tupe poo le mafai gafatia. O le fausaga lautele o le faʻalauteleina o le avanoa e maua ai le tele o tekinolosi Yandex lea e mafai ona e fatuina ai auaunaga, faapea foi ma le Initaneti. I le taimi lava e tasi, o le faiga o faasologa o tau mo le faʻaaogaina o atinaʻe a le kamupani e faigofie tele ma maua ai le tele o tau.

-

Faʻatauga

Tautua taavale mo taimi pupuu "Yandex. Drive" na maua i le laumua i le faaiuga o Fepuari. O le tau o le lisi o le kamupani fou Rio Rio ma Renault na fuafuaina i le maualuga o le 5 ruutu i le 1 minute o le malaga. O lea e mafai ai e le tagata faʻaoga ona faigofie ona maua ma vave tusi se taavale, ua atiaʻe e le kamupani se tusi faʻapitoa. O loʻo avanoa mo le siiina mai i le Faleoloa Store ma le Google Play.

-

Tusi aoga a le Peraimeri

O le tautua saoloto e tatau ona fesoasoani i faiaoga o aoga amata e galulue ai. O le tuʻufaʻatasiga e mafai ai ona suʻeina le initaneti e uiga i le malamalama o tamaiti aoga i le gagana Rusia ma le matematika E le gata i lea, e na o le faiaoga na te tuuina atu i tamaiti o le vasega ia galuega, ma o le pulea ma galuega o le a faia ai le auaunaga. E mafai e tamaiti ona faʻatumu galuega i le aʻoga ma i le fale.

-

Yandex

I le faaiuga o le tautotogo, na faasilasila ai e Yandex le lafoaʻiina o se faʻasalaga se tasi i nisi o ana tautua - Musika, Siataina o Ata, Disc, Taʻavale, faʻapea foʻi ma isi numera. Na taumafai le kamupani e faʻapipiʻi i se saofaga sili ona lauiloa ma sili ona lelei. Mo le 169 rubles i le masina, o le aufaipisinisi, e faaopoopo i le mauaina o auaunaga, e mafai ona maua:

  • faʻaletonu tumau mo malaga i Yandex. Taʻavale;
  • faʻaavanoa e aunoa ma se totogi i le Yandex.Market (pe a faʻapea o le tau o oloa ua faʻatauina e tutusa pe sili atu i le aofaiga o 500 rubles);
  • le mafai ona matamata i tifaga i le "Kinopoisk" e aunoa ma se faasalalauga;
  • avanoa faaopoopo (10 GB) i le Yandex. Disk.

-

O le lisi o oloa fou mai Yandex i le 2018 na aofia ai foi galuega faatino e fesoʻotaʻi ma aganuu ("O aʻu i le fale taʻalo"), tapenapenaga mo le Unified State Examination (Yandex Tutorial), ma le faʻasolosolo o ala uila (o lenei avanoa ua avanoa nei i Yandex. Maps) , faʻapea foʻi ma fefaʻatauaiga faʻatautaia a fomai tipitipi (i Yandex. Soifua Maloloina, mo 99 rubles, e mafai ona e maua fautuaga mai le fomai o tamaiti, fomaʻi ma fomaʻi). Ae mo le suʻesuʻeina lava ia, na faaopoopoina iʻuga o le mataupu faʻamatalaga ma fuataga. Ma o lenei foi e lei matauina e tagata faaaoga.