Faʻafefea ona suʻeina le version o Mozilla Firefox browser

O nuʻu VKontakte e tuʻuina atu lelei lelei galuega mo le tufatufaina o pou o mea eseese. Faʻalagolago i le vaega ma le faʻamoemoega o le kulupu, o le faʻamatalaga e mafai ona faʻafiafia, atonu o le talafou lata mai po o se faʻailoga faalauiloa. E le gata i lea i luga o le puipui i luga o le itulau autu o le tagata faʻaaoga, o pou fou e iu lava ina faʻateʻaina ai mea tuai, ma faʻaititia ai i totonu o le lipine, lea o loʻo iʻu ai ina leiloloa.

Ina ia mafai ona filifili se feʻau patino i le tafe o faʻamatalaga, e mafai ona tuʻuina i le pito i luga, ma o le a vave ona puʻeina mata o tagata uma o lenei lautele.

Matou te faʻapipiʻi le pou i la matou vaega VKontakte

Ina ia mafai ona faaauauina le lafoina o le savali i totonu o le pepa, o le tele o manaoga e tatau ona ausia:

  • E tatau ona faia le vaega;
  • O le tagata e faʻapipiʻi le meli e tatau ona i ai aia tatau avanoa. E mafai ona faia lenei mea e le faatonu poʻo le pule;
  • O se savali o le a oʻo i le pito i luga o le vaega e tatau ona faia.

A maeʻa mea uma e manaʻomia, e mafai ona e tuusao i le faʻapipiʻiina o le mea o loʻo i luga o le puipui.

  1. I luga o le upega tafaʻilagi vk.com, e tatau ona e tatalaina le itulau autu o lau kulupu ma tusi solo i lalo, i faamaumauga tonu i luga o le puipui. E tatau ona e filifilia le mea o le a mautu. O le taimi lava lea i lalo o le igoa o tagata lautele o se faailoga lanu uliuli e taʻu mai ai le taimi o le lafoina. E tatau ona e kiliki i luga o lenei tusiga i se taimi.
  2. A maeʻa le kiliki, e tatala le mea na pueina, ma tuʻuina atu galuega faʻaopoopo mo le faʻataʻitaʻia. I le pito i lalo o le feʻau (pe a fai o le pou lenei i ata, e tatau ona e tilotilo i le uili o le kiona) o loʻo i ai se ki "Sili atu", lea e manaʻomia foi ona kiliki tasi.
  3. A maeʻa lena, o le a tatalaina se lisi matūua, lea e te manaʻomia e kiliki tasi i luga o le ki "Faamalumalu".

    Manatua: O le mea e manaʻomia e naʻo le pule o le vaega ma e na o le taimi lava e faʻamau ai le faamaumauga e fai ma sui o le alalafaga.

O lenei o lenei faʻamatalaga o le a faʻaalia i le pito i luga o le vaega, faʻateʻaina faʻamatalaga tusitusia muamua e uiga i tagata lautele ma tuʻu i totonu o se faʻamaufaʻailoga tuʻufaʻatasia.

O le tele o taimi, o lenei faʻatinoga e faʻaaoga e tala fou e logoina ai le lautele o tagata e uiga i se mea taua na tupu. O le isi auala e pulea ai le pou e lauiloa i faafiafiaga lautele, lea e faʻaalia ai le faasalalauga i le pito i luga ma maua ai le tele o manatu.

O le faʻamaufaʻailoga o le ai totonu o le ulutala vaega seia oʻo ina taʻe pe suia i se isi savali. Ina ia faʻamalosia le faʻailoga fou, ua lava lava le faia o laasaga o loʻo i luga, i le faʻamaunuuina muamua o manaoga ua faʻamaonia i le amataga lava.