Faʻapipiʻi le faʻapipiʻiina o le Windows 10

I le taimi muamua, ua uma ona lolomiina e le saite ia faatonuga i le auala e toe faafoi ai le faiga i lona uluai setete - Toe faʻaleleia ma toe faʻaleleia le Windows 10. I nisi tulaga (pe a faʻatulagaina le OS), o loʻo faamatalaina i totonu e tutusa ma se faʻapipiʻiga mama o le Windows 10 i luga o se komepiuta po o le komepiuta. Ae: afai e te toe faʻaofiina le Telefoni 10 i luga o le masini pe a faʻatulagaina le polokalama e le kamupanī, o se taunuuga o lenei toe faʻaleleia, o le ae maua le polokalama i le setete sa i ai i le taimi na e faʻatauina ai - faatasi ai ma polokalame faʻaopoopo uma, isi vaega o le antiviruses ma isi polokalama a le kamupanī.

I ni lomiga fou o le Windows 10, e amata mai i le 1703, ua aliali mai se foliga fou fou ("New Start", "Toe amata" poʻo le "Amata Fou"), pe a faʻaaogaina le faʻapipiʻi mamaina o le polokalama (ma le lomiga lata mai nei) o le a na o na polokalama ma tusi talosaga e aofia ai i le uluai OS, faʻapea foʻi ma avetaavale masini, ma mea uma e le tatau ai, ma atonu o nisi mea e tatau ai, o polokalama a le gaosiga o le a aveesea (faʻapitoa foi polokalame na faʻapipiʻi e oe). Faʻafefea ona faia se faʻapipiʻiga mama o le Windows 10 i se auala fou - mulimuli ane i lenei taʻiala.

Faamolemole ia matau: Mo le komepiuta ma le HDD, o lenei toe faʻaleleia o le Windows 10 e mafai ona umi se taimi, o lea afai o le faʻatulagaina o le masini ma le avetaavale e le o se faafitauli mo oe, ou te fautuaina. Vaʻai foi: Faʻatuina o le Windows 10 mai se taavale afi, O auala uma e toe faʻafoʻi ai le Windows 10.

Faʻamomo se mea mama mama ole Windows 10 (amata i luga pe amata fou)

Alu i le galuega fou i le Windows 10 i auala faigofie e lua.

Muamua: alu i Faʻatulagaga (Maua + I) - Faʻafou ma saogalemu - Toe faʻafoʻisia ma faʻaitiititi le faʻaogaina o le polokalama i le setete muamua ma faʻamavae faapitoa, i le vaega "Toe Faʻafouina Filifiliga" vaega kiliki "Aoao pe faapefea ona toe amata mai i se fale mama o Windows" (e tatau ona e faʻamaonia Alu i le Nofoaga Puipuia o le Windows Defender).

Lua ala - tatalaina le Nofoaga Puipuiga o le Puipui a le Windows (faʻaaogaina le ata i le nofoaga o faʻamatalaga o galuega poʻo Filifiliga - Update ma le Puipuiga - Defender Defender), alu i le vaega o "Health Device", ona kiliki lea "Isi faʻamatalaga i le" New Start "section (poʻo" Amata toe "i lomiga tuai o faamalama 10).

O laasaga nei mo se faʻapipiʻi mamā faʻapipiʻi ole Windows 10 e pei ona taua i lalo:

  1. Kiliki "Amata."
  2. Faitau le feʻau lapatai o polokalama uma e le o aofia i le Windows 10 e le mafai ona faʻaaogaina o le a aveesea mai le komepiuta (e aofia ai, mo se faʻataʻitaʻiga, Microsoft Office, lea e le o se vaega o OS) ma kiliki "Next."
  3. O le ae vaaia se lisi o tusi talosaga o le a aveesea mai le komepiuta. Kiliki Next.
  4. E tumau pea e faʻamaonia le amataga o le toe faʻaleleia (atonu e umi se taimi pe a fai i luga o se komepiuta po o se laupepa, ia mautinoa o loʻo moli i totonu o le puipui).
  5. Faatali seia maeʻa le faagasologa (o le komepiuta poʻo le komepiuta e toe faʻaleleia i le taimi o le toe faʻaleleia).

A faʻaaogaina lenei metotia faʻaleleia i loʻu tulaga (e le o le komepiuta sili ona fou, ae faʻatasi ma SSD):

  • O le faagasologa atoa e tusa ma le 30 minute.
  • Sa faasaoina: avetaavale, fai faila ma faila, tagata e faaaoga le Windows 10 ma o latou faʻasologa.
  • E ui lava i le mea moni, o le avetaavale na tumau, o nisi o komipiuta o loʻo faʻaaogaina le komepiuta e le o galue, o le isi faafitauli o le fetuunaiga o le lili na le aoga e tusa lava pe toe maeʻa le Fn (na faʻatulagaina e ala i le sui o le avetaavale taʻitasi mai PnP taʻitasi i le isi). PnP masani).
  • Ua fatuina se faila html i luga o le komepiuta ma se lisi o polokalama mamao uma.
  • O le pusa faʻatasi ai ma le faʻapipiʻi muamua o le Windows 10 e tumau i luga o le komepiuta ma, afai e galue mea uma ma e le o toe manaʻomia, ou te fautuaina e aveese, vaai i le auala e tape ai le folio Windows.old.

O le mea lautele, o mea uma lava na foliga mai e lelei, ae e tatau ona ou faʻaalu 10-15 minute e faʻapipiʻi ai polokalama faʻapipiʻi tatau mai le komepiuta komepiuta ina ia toe faʻafoʻi nisi o galuega.

Faamatalaga faaopoopo

Mo le Windows10 version 1607 (Anniversary Update), e mafai foi ona faatino se toe faʻaleleia, ae o loʻo faʻatinoina e avea o se faʻaaogaina ese mai Microsoft, e avanoa mo le sii mai i luga o le upega tafaʻilagi aloaia //www.microsoft.com/ru-ru/software-download/windows10startfresh /. O le aoga o le a aoga mo lomiga fou o le polokalama.