Faʻasagaina D-Link DIR-615 K1 mo Beeline

Alatele Wi-Fi D-Link DIR-615 K1

O lenei taʻiala o le a talanoaina pe faʻapefea ona faʻatautaina le uia o le D-Link DIR-300 K1 Wi-Fi e galulue ai ma le kamupani Initaneti Beeline. O le faatuina o lenei telefoni feaveai lauiloa i Rusia, e masani lava ona mafua ai nisi faigata mo ona tagata fou, ma o mea uma e mafai ona fautuaina e Beeline Internet e mafai ona fautuaina o le faapipiiina o la latou firmware firmware, lea, afai ou te le sese, e le o avanoa mo lenei faataitaiga.

Vaʻai foi: Faʻamatalaga vitio

O ata uma i totonu o faatonuga e mafai ona faʻateleina e ala i le kiliki i luga o latou i le kiore.

O faʻatonuga o le a faasolosolo lelei ma auiliiliga laasaga nei:
  • O le D-Link DIR-615 K1 firmware o le latest firmware version 1.0.14, lea e aveesea ai le motusia pe a galulue ma lenei tagata
  • Faʻatonu le L2TP VPN faʻafesoʻotaʻi le internet internet
  • Faʻatonu le faʻaogaina ma le malupuipuia o se mea e faʻaoga ai le Wi-Fi
  • Seti IPTV mai Beeline

Faʻamamago faʻamalosi mo le D-Link DIR-615 K1

Firmware DIR-615 K1 1.0.14 i le upega tafaʻilagi D-Link

UPD (02.19.2013): o le ofisa aloaia ma le firmware ftp.dlink.ru e le galue. Faʻamamago download iinei

Kiliki le link //ftp.dlink.ru/pub/Router/DIR-615/Firmware/RevK/K1/; le faila o loʻo i ai le extension .bin i ai - o le faʻamaumauga sili lea fou mo le 'eletise. I le taimi o le tusitusi, o le 1.0.14. Tikia ma teu lenei faila i lau komepiuta i le mea e te iloa.

Fesoʻotaʻi le router e faʻatautaia

DIR-615 K1 pito i tua

E lima laina i le pito i tua o lau uila eletise: 4 ports LAN ma le tasi WAN (Internet). I le fesuiaiga o le firmware, ia faʻafesoʻotaʻi le telefoni Wi-Fi DIR-615 K1 i le uaea tuʻuina i le komipiuta komepiuta: tasi pito o le uaea i le kilika kilika fesoʻotaʻiga, o le isi i soʻo se LAN i luga o le uila (ae sili atu nai lo LAN1). Faʻasalalauga tau fesoʻotaʻiga Beeline e leʻi faʻafesoʻotaʻi i soo se mea, matou te faia i se taimi mulimuli ane.

Liliu le mana o le uila.

Faʻapipiʻiina o se ofisa fou firmware

Aʻo leʻi amataina, siaki le saʻo o faʻamaumauga LAN e faʻafesoʻotaʻi i le DIR-615. Ina ia faia lenei mea, i le Windows 8 ma le Windows 7, kiliki i luga i luga o le laina fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga i le pito i lalo o le faʻailoga ma filifili le Nofoaga Faʻasoa ma le Faʻasoa (e mafai foi ona e mauaina e ala i le alu i le Nofoaga Faʻatonutonu). I le lisi o loʻo i le itu tauagavale, filifili "Suʻe tulaga faʻapipiʻi", ma kiliki-i luga o lau fesoʻotaʻiga, filifili "Āiga." I le lisi o vaega na faʻaaogaina e le fesoʻotaʻiga, filifili le "Initaneti Protocol version 4 TCP / IPv4" ma kiliki "Āiga". I le faamalama e aliali, e tatau ona e mautinoa ua setiina laina nei: "Aumai se tuatusi IP a aunoa ma le masalosalo" ma "Aumai saʻo le tuatusi o le DNS server." Faaaoga nei faatulagaga. I Windows XP, o mea lava ia e tasi o loʻo i totonu o le Potu Faʻatasi - fesoʻotaʻiga fesoʻotaiga.

Faʻasaʻo LAN Connection Settings i le Windows 8

Faʻailoa soʻo se tasi o au Initaneti ma i le pusa o le tuatusi: 192.168.0.1 ma lolomi Enter. A maeʻa lena, e tatau ona e vaʻai i se faamalama mo le ulufale atu i lau initaneti ma le upega tafaila O le faʻatautaia ma le upega tafailagi mo le D-Link DIR-615 K1, o le admin ma le admin, i le faasologa. Afai o nisi mafuaʻaga latou te le o mai ai, toe faʻaleleia lau alalaupapa i le kilikiina o le button RESET ma taofi seia oʻo ina faʻamalo le afi. Tuʻu ma faʻatali mo le masini e toe faʻafouina, ona toe fai lea o le saini ma le upu faila.

"Pule" Router DIR-615 K1

D-Link faʻapipiʻi faʻamalama DIR-615 K1

A maeʻa ona e ulufale i totonu, o le a e vaʻaia le itulau o le taʻavale DIR-615. I luga o lenei itulau e tatau ona e filifili: faʻapipiʻi lima, ona - laupepa faʻapipiʻi ma i totonu o le "Update Software". I luga o le itulau o loʻo aliali mai, faʻamautinoa le ala i le faila o le firmware o loʻo faʻatauina i le parakalafa muamua o le faatonuga ma kiliki "Toe faʻafou". O lo o matou faatali mo le faagasologa ina ia faamaeaina. A maeʻa, o le a otometi lava ona talosagaina oe e le masini e ulufale lau inisiua ma lau uputatala. Isi filifiliga e mafai:

  • O le a faʻamalosia oe e ulufale i se pule fou ma le upega tafailautusi.
  • leai se mea o le a tupu ma o le a faʻaauau pea le faʻaalia o le faʻagasologa o le suiga o le firmware
I le mataupu mulimuli, aua le popole, toe alu i le tuatusi 192.168.0.1

Faʻatulagaina o le Initaneti L2TP Beeline ile DIR-615 K1

Faʻatonuina D-Link DIR-615 K1 i luga o le firmware fou

O le mea lea, a maeʻa ona matou faʻafou le firmware i le 1.0.14 ma matou vaʻaia se matala fou i luma oi matou, alu i le "Setete Maualuga". I le "Network" filifili "Wan" ma kiliki "Faaopopo." O la matou galuega o le faatuina lea o se sootaga WAN mo Beeline.

Faʻasagaina Beeline WAN Connection

Faʻasagaina le Beeline WAN Connection, itulau 2

  • I le "Sini Fesootaiga" filifili le L2TP + Dynamic IP
  • I le "Igoa" tatou te tusia mea tatou te mananao ai, mo se faataitaiga - beeline
  • I le koluma VPN, i le pito o le igoa o le tagata, upu faʻamaonia ma le faʻamaoniga o faʻamaufaʻailogaina ua matou faʻaalia ai faʻamaumauga na tuʻuina atu ia te oe e le ISP
  • I le "Lauga o le VPN server" faasino i le tp.internet.beeline.ru

O le tele o avanoa avanoa i le tele o mataupu e le manaʻomia ona paʻi. Kiliki "Faasao". A maeʻa, i le pito i luga o le itulau, o le ai ai se isi fautuaga e faʻasaoina tulaga na e faia DIR-615 K1, faʻapolopolo.

Ua maeʻa le faʻatulagaina o le Initaneti. Afai na e faia mea uma i le saʻo, ona e taumafai e ulufale i soʻo se tuatusi, o le a e vaʻai i le itulau fetaui. Afai e leai, siaki pe afai ua e faia ni mea sese i soo se mea, vaai i le "Tulaga" mea a le router, ia mautinoa e te le fesoʻotaʻi le fesootaiga Beeline na i luga o le komepiuta lava (e tatau ona vaʻaia le faila e galue).

Faʻamatalaga faʻamaonia Wi-Fi

Ina ia mafai ona fetuʻunaʻi le igoa o le fesoʻotaiga ma le upega tafailagi, i tulaga maualuga, filifili: WiFi - "Faʻatulagaga Faʻatonu". I totonu o le SSID, e mafai ona e faʻamaonia le igoa o lau initaneti, lea e mafai ona i ai, ae sili atu le faʻaaogaina na o le alafapeta Latina ma fuainumera. Faasaoina tulaga.

Ina ia setiina se upega tafaila i luga o se laina eletise i le D-Link DIR-615 K1 ma le firmware fou, alu i "Saogalemu Saini" i le "Wi-Fi" tab, filifili WPA2-PSK i le "Network authent authentication", ma i le "Encryption Key" PSK "Ulufale i le upu tatala e manaʻomia, e aofia ai le itiiti ifo ma le 8 faʻamaumauga. Faaaoga lau suiga.

Pau lava lena. A maeʻa lena mea e mafai ona e taumafai e faʻafesoʻotaʻi i le 'upega tafailagi mai soʻo se masini ma le Wi-Fi.

Faʻapipiʻi le IPTV Beeline i le DIR-615 K1

D-Link DIR-615 K1 IPTV setting

Ina ia faʻapipiʻi le IPTV i luga o le telefoni feaveaʻi ole fesili, alu i le "Setup Setete" ma filifili "IP TV". I lalo nei, e tatau ona e faʻamaonia le taulaga lea o le a fesoʻotaʻi ai le pusa o le Beeline i luga, faʻasaʻo tulaga ma faʻafesoʻotaʻi le atigipusa i luga o le taulaga talafeagai.