Foia le faafitauli o le mauaina o le komepiuta autu i le Windows 10

O le itulau autu o le auaunaga Mail.Ru e aofia ai poloka e mafai ai e le tagata faʻaaoga ona maua ni faʻamatalaga aoga, vave ona fesuiaiga i auaunaga iloga ma amata saili le Initaneti ia latou lava suʻega. Afai e te manaʻo e vaʻai i lenei itulau o le autu mo lau sailiga, mulimuli i nai laasaga faigofie.

Seti Mail.Ru Start Page

Home Mail.Ru e ofoina atu i ona tagata faʻaaoga faʻamatalaga aoga: lalolagi ma talafou i le lotoifale, weather, rates of money, and horoscope. O le mea lea e vave ona e fesuiai i le faʻaaogaina o tautua iloga, vaega o faafiafiaga ma faʻatagaga ile meli.

Ina ia vave maua nei mea uma, e aunoa ma le alu i luga o le saite ma le lima i taimi uma, e mafai ona e faia le itulau o le fale o se itulau autu. I lenei tulaga, o le a tatala i taimi uma lava e amata ai lau 'upega tafaʻilagi. Sei tatou tilotilo pe faʻapefea ona faʻapipiʻi Mail.Ru i ia ituaiga o suʻega.

E le o manatu Yandex.Browser i le faʻatulagaina o le itulau lona tolu o fale. O le au faʻaaogaina o le a le mafai ona faʻaaoga soʻo se metotia nei.

Metotia 1: Faʻatele le faʻaopoopoga

O nisi tagata suʻega e tuʻuina atu ia te oe le avanoa e seti ai le Mail.Ru itulau amata mo se kiliki e lua. I lenei tulaga, ua faʻaopoopo le faʻaopoopoga i le 'upega tafaʻilagi. "Meli Mail.Ru itulau autu".

I le Yandex.Browser, lea na taʻua i luga, e mafai ona faʻaogaina le talosaga e ala i le faleoloa o le upega tafaʻilagi a le Google, ae o le mea moni o le a le aoga. I Opera, o lenei filifiliga e le taua foi, o lea ia e alu saʻo i le Metotia 2 e faʻaogaina ai ma le lima.

Alu i Mail.Ru

  1. Alu i le Mail.Ru itulau autu ma alu i lalo o le faamalama. Faamolemole ia maitauina e tatau ona faʻateleina i le atoa o le televise poʻo le toetoe lava - i totonu o le tamai faamalama e leai ni mea faʻaopoopo faaopoopo tatou te manaʻomia atili.
  2. Kiliki le ki ma ni togi se tolu.
  3. I le lisi e tatala, filifili "Faia le itulau autu".
  4. O le a fesiligia oe "Faʻaopoopo le faʻaopoopoga". Kiliki i luga lenei ki ma faʻatali mo le maeʻa.

O le tusi lava ia o le a suia le faʻatulagaina o le masini e tatau ona faʻatonuina mo lona faʻalauiloaina. Afai na e tatalaina muamua ia afifi muamua ma faʻalauiloa taʻitasi o lau 'upega tafaʻilagi, o le a faʻapipiʻiina nei e le Mail.Ru lenei mea, e tatala ai lona saite i taimi taʻitasi.

Mo le mautinoa o lenei mea, muamua teu ai afifi avanoa e tatau ai, tapuni ma tatala le masini. Nai lo le vasega talu ai, o le a e vaʻaia se tasi faʻamau i le Mail.Ru amata itulau.

O nisi o 'upega tafaʻilagi e ono lapatai atu ia te oe e uiga i le suia o lou itulau fale ma fautua mai e toe faʻafouina le faʻafouina o suiga fou (e aofia ai le ituaiga faʻataʻitaʻiga). Faʻesea pe afai e te fuafua e faʻaauau ona faʻaaoga "Home page Mail.Ru".

E le gata i lea, o le ai ai se faamau i luga o le laulau ma faʻaopoopoga. A e kilikiina, o le ae vave alu i le Mail.Ru.

Ia mautinoa e fautuaina oe ia faamasani oe lava i faatonuga mo le aveeseina o faaopoopoga ina ia mafai ai ona e aveeseina i soo se taimi.

Faitau atili: Faʻafefea ona aveese faʻaopoopoga i Google Chrome, Mozilla Firefox

Metotia 2: Faʻasinomaga lau sailiga

O se tagata e le manaʻo e faʻapipiʻi soʻo se polokalame faʻaopoopo i lona suʻega e mafai ona faʻaogaina le faʻatulagaina o tusi lesona. Muamua lava, e faigofie mo tagata e maualalo ni PC ma komipiuta.

Google chrome

I le fale sili ona lauiloa a Google Chrome o le itulau o le fale e le tele se taimi e te faʻaaluina. Tatala i luga "Faʻatonu", ona lua ai lea o filifiliga:

  1. Faʻatoaga le paramita "Faaali le faamau o le Aiga"pe afai e te manaʻo e faʻaauau pea ona maua se avanoa vave e oso ai i Mail.Ru i le lumanaʻi.
  2. O se ata i foliga o se fale o le a faʻaalia i luga o le meafaigaluega, ma o le a maua ai se filifiliga o le 'upega tafaʻilagi o le a tatalaina pe a e kiliki i luga o lenei ata:
    • Faʻafeiloaʻi Page - tatalaina "New Tab".
    • Ulufale le tuatusi imeli - mafai ai e le tagata faʻapipiʻi ona faʻapipiʻi saʻo le itulau.

    O le mea moni, tatou te manaʻomia le filifiliga lona lua. Tuu se togi i luma, ulufale i ai.mail.ruma ina ia siaki, kiliki le ata i le fale - o le a toe tuʻuina atu oe i le Mail.Ru.

Afai e le lava lenei filifiliga mo oe poʻo le faamau i le itulau o le home e le o manaʻomia, fai se isi seti. O le a tatala Mail.Ru i taimi uma e te tatalaina ai le masini.

  1. I totonu o tulaga, saili le parakalafa "Taovale Chrome" ma tuu se togi e faʻafeagai ma le filifiliga "Itulau Faʻatonuina".
  2. O le ai ai ni filifiliga se lua e filifili ai "Faʻaopoopo le itulau".
  3. I totonu o le pusa, ulufalemail.rukiliki "Faaopoopo".

E totoe na o le toe amataina o le siaki ma siaki pe matala le itulau faapitoa.

E mafai ona e faʻaopoopoina ia filifiliga e lua e fai ai se suiga vave i le nofoaga manaomia i soo se taimi.

Mozilla firefox

Download Mozilla Firefox

O le isi laupepa taʻalolagi iloga, Mozilla Firefox, e mafai ona faʻatulaga e faʻalauiloa Mail.Ru i le auala lenei:

  1. Tatala i luga "Faʻatonu".
  2. O loʻo i luga o le faʻailoga "Manatu taua"i le vaega "Amataina Firefox" seti faatufaʻatasi "Faaali le itulau autu".
  3. I lalo ifo, i le pusa vaega "Home Page" ulufale mail.ru poʻo le amata amataina o le tuatusi, ona filifili lea o le fautuaga na tuʻuina atu mai le lisi.

E mafai ona e siaki pe afai e saʻo mea uma e ala i le toe amataina o le masini. Aua nei galo e teu le afifi matala muamua ma ia maitauina, o le a le toe faʻaleleia faʻafouina fou fou o le upega tafaʻilagi.

Ina ia maua vave le Mail.Ru i soo se taimi, kiliki le ata i le fale. I le lisi oi ai nei, o le saite e te manaʻomia mai Mail.Ru o le a vave ona tatalaina.

Opera

I Opera ua uma ona faʻaulu mea uma e sili atu ona faigofie.

  1. Tatala le lisi "Faʻatonu".
  2. O loʻo i luga o le faʻailoga "Manatu taua"sue vaega "I le amataga" ma tuu se togi i luma o le mea "Tatala se itulau faapitoa poʻo itulau e tele". Kiliki i luga le sootaga iinei. "Seti itulau".
  3. I le faamalama e tatala, ulumail.ruma kiliki "Lelei".

E mafai ona e siakiina le taotoga e ala ile toe amataina Opera. Aua nei galo e teu le afifi avanoa muamua ma ia maitauina o le a le faasaoina le aso mulimuli i le lumanai - faatasi ai ma le faalauiloaina o le upega tafaʻilagi, na o le Meli Mail.Ru o le a tatalaina.

O lenei ua e iloa le faiga o Mail.Ru o se itulau amata i luga o sailiga taatele. Afai e te faʻaogaina se isi masini komepiuta i luga o le Initaneti, faʻagasolo i le faʻatusatusaga ma faatonuga o loʻo i luga - e leai se eseesega i le metotia o le faʻatulagaina.