Faʻafeiloaʻi-siaki faʻasalalau - siaki le tusiga mo tulaga ese mo le saolotoga

Le aso lelei!

O le a le faʻasalaga? E masani lava, o lenei vaitaimi e malamalama e le o ni faʻamatalaga tulaga ese o loʻo latou taumafai e pasi e pei o latou lava, aʻo solia le tulafono o le puletaofia. Faʻafeiloaʻi - o loʻo faasino atu i auaunaga eseese e faʻatau ai faʻamatalaga e le faʻapitoa e mafai ona siakiina se tusitusiga mo lona tulaga ese. Ioe e uiga i ia ituaiga auaunaga ma o le a talanoaina i lenei tusiga.

I le toe manatuaina o laʻu tamaititi aʻoga, pe a iai ni a matou faiaoga e siakiina galuega mo tulaga tulaga ese, e mafai ona ou manatu o le a aoga le tusiga i tagata uma o le a siaki foi a latou galuega mo le fiafia. Ae sili atu, e sili atu le siakiina o lau galuega ae leʻi oʻo i luma oe ma faʻalelei, nai lo le toe faʻaleleia 2-3 taimi.

Ma o lea, ia tatou amata ...

I le lautele, e mafai ona siakiina le tusiga mo le tulaga ese i le tele o auala: faʻaaogaina polokalame faʻapitoa; faʻaaoga nofoaga e maua ai nei auaunaga. O le a tatou iloiloina uma filifiliga taitasi.

Polokalame mo le siakiina o le tusiga mo tulaga tulaga ese

1) Advego Plagiatus

Upega Tafaʻilagi: //advego.ru/plagiatus/

O se tasi o polokalame sili ona lelei ma sili ona vave (i loʻu manatu) mo le siakiina o soo se tusitusiga mo tulaga tulaga ese. O le a le mea na mafua ai lana faatosina:

- leai se totogi;

- pe a uma le siakiina, e le o ni tulaga tulaga ese e faamamafaina ma e mafai ona faigofie ma vave ona faasaʻoina;

- galue vave.

Ina ia siaki le tusiga, faigofie ona kopi i le faamalama ma le polokalama ma kiliki le siaki siaki . Mo se faʻataʻitaʻiga, sa ou siakia le tusiaina o lenei tusiga. O le taunuuga e 94% le tulaga ese, ae le o le leaga (o le polokalame e maua ai ni suiga i taimi uma i isi nofoaga). I le auala, o nofoaga na maua ai ia lava fasipepa o loʻo maua o loʻo faʻaalia i le faamalama pito i lalo o le polokalama.

2) Etxt Antiplagiat

Upega Tafaʻilagi: //www.etxt.ru/antiplagiat/

Ae o le Analogue Advego Plagiatus, e ui i lea, o le siaki tusi e umi atu ma e siaki lelei atili. E masani lava, i lenei polokalama, o le pasene o tusitusiga tulaga ese e maualalo ifo nai lo le tele o isi auaunaga.

E faigofie foi ona faʻaaoga: muamua e te manaʻomia e kopiina le anotusi i le faamalama, ona kiliki lea o le faamau. Pe a ma le luasefulu lua sekone, o le polokalama o le a maua ai se iuga. I le auala, i loʻu tulaga, o le polokalame na tuuina atu tutusa 94% ...

Faʻailoga faʻasalalau i luga o le initaneti

E i ai moni lava (pe a le o le fiaselau) o auaunaga talitutusa (saite). Latou te galulue uma i ni faʻamaumauga faʻamaonia eseese, faatasi ai ma gafatia eseese ma tuutuuga. O nisi o auʻaunaga o le a siakiina oe 5-10 tusiga mo le leai o se totogi, isi tusitusiga mo na o se totogi faaopoopo ...

O le mea lautele, sa ou taumafai e aoina le tele o auaunaga sili ona manaia na faʻaaogaina e le tele o tagata asiasi.

1) //www.content-watch.ru/text/

E le o se auaunaga le lelei, e vave ona galue. Na ou siakiina le tusiga, i totonu o le 10-15 sekone. Tusi resitala mo le faʻamaonia i luga o le 'upega tafaʻilagi e le talafeagai (talafeagai). Pe a tapunia, e faʻaalia ai foi lona umi (numera o mataitusi). A maeʻa siakiina, o le a faʻaalia ai le tulaga ese o le tusiga ma tuatusi na maua ai kopi. O le a se mea e sili ona talafeagai - o le mafai ona le amanaʻiaina soʻo se nofoaga pe a siaki (aoga pe a siaki le faʻamatalaga na tuʻuina i luga o lau 'upega tafaʻilagi, pe leai se tasi e kopiina?).

2) //www.antiplagiat.ru/

Ina ia amata galue i lenei auaunaga, e tatau ona e lesitala (e mafai ona e faʻaaogaina le lesitala mo le lesitala i soʻo se fesoʻotaʻiga lautele: VKontakte, tagata aʻoga, twitter, ma isi).

E mafai ona e siakiina e fai ma faila faila faigofie (e ala i le lafoina i luga o le 'upega tafaʻilagi), pe na o le kopiina o le tusitusiga i totonu o le faamalama. E manaia tele. Siaki vave vave pasi. Mo tusiga taʻitasi na e faʻapipiʻiina i luga o le saite o le a tuʻuina mai ai se lipoti, e foliga mai (vaai ata o loʻo i lalo).

3) //pr-cy.ru/unique/

Faʻamatalaga masani lauiloa i totonu o le fesoʻotaiga. E le gata ina e siakiina lau tusiga mo tulaga tulaga ese, ae ia maua foi nofoaga o lo o lomia ai (i se faaopoopoga, e mafai ona e filifilia nofoaga e le manaomia ona amanaia pe a siakiina, mo se faataitaiga, le kopi na e kopiina ai le tusitusiga).

Siaki, i le ala, e faigofie tele ma vave. E le tatau ona resitala, ae leai se mea e tatau ona faʻatali mai le auʻaunaga i tua atu o faʻamatalaga faʻamaumauga. A maeʻa le faʻamaoniga, e foliga mai se faamalama faigofie: o loʻo faaalia ai le pasene o le tulaga ese o le tusitusiga, faʻapea foi ma se lisi o tuatusi o nofoaga o loʻo iai lau tusitusiga. I le lautele, e faigofie.

4) //text.ru/text_check

Faʻamaumauga i luga o le initaneti, leai se mea e te lesitala ai. E sili atu ona vave galue, pe a uma ona siakiina, e maua ai se lipoti ma se pasene o tulaga tulaga ese, o le numera o tagata faʻatasi ma aunoa ma ni faafitauli.

5) //plagiarisma.ru/

Lelei tele le siakiina o auaunaga i luga o le faʻaleleia. Faʻatautaia faʻamaumauga a Yahoo ma Google (o loʻo maua nei avanoa pe a maeʻa le resitalaina). O lenei mea o loʻo i ai ona manuia ma faʻasoa ...

Mo le faʻamaonia saʻo, e tele ni filifiliga iinei: siakiina o tusitusiga faigofie (lea e sili ona aoga mo le toatele), siakiina o se itulau i luga o le Initaneti (mo se faʻataʻitaʻiga, lau portal, blog), ma le siakiina o se faila faila (silasila i le ataata i lalo, ufanafana moli) .

A maeʻa le siakiina o le 'auʻaunaga e tuʻuina atu le pasene o le tulaga ese ma se lisi o punaoa pe a maua nei po o isi fuafuaga mai au tusitusiga. Faatasi ai ma ni faaletonu: o le auaunaga e mafaufau e uiga i tusitusiga tetele mo se taimi umi (i le tasi itu, e lelei i le siaki lelei o le punaoa, i le isi - afai e tele au tusitusiga, ou te fefe o le a le aoga mo oe ...).

Pau lava lena. Afai e te iloa le tele o auʻaunaga fiafia ma polokalame mo le suʻeina o faʻasalaga, o le a ou matua faafetai lava. O mea lelei uma!