Fausiaina o se taavale faʻamalosi vaʻaia ma WinToFlash

A faʻaaogaina masini ma le polokalama o le Android, e ono oʻo mai se faamalama faʻamatalaga i nisi taimi, ma taʻu atu ia te oe ua i ai se mea sese i le Google Play Services. Aua e te fefe, e le o se mea matuia ma e mafai ona faasaʻo i ni nai minute.

Faʻamau se pusa i le Google Play Services app

Ina ia aveesea le mea sese, e tatau ona iloa le mafuaʻaga o lona amataga, lea e mafai ona natia i se gaoioiga sili ona faigofie. E le gata i lea, o mafuaʻaga mafuaʻaga o le toilalo o Google Play Auaunaga ma auala e foia ai le faafitauli o le a iloiloina.

Metotia 1: Seti le aso ma le taimi o loʻo i luga o le masini

E foliga taua, ae o le aso sese ma le taimi e mafai ona avea ma se tasi o mafuaaga talafeagai mo le toilalo i le Google Play Services. Ina ia siaki pe a saʻo le faʻamaumauga, alu i "Faʻatonu" ma alu e tusi "Aso ma le Taimi".

I le faamalama e tatala, ia mautinoa o le taimi atofaina ma isi faailoilo e saʻo. Afai latou te le saʻo ma ua faasaina le suiga o tagata, ona faʻamaʻi lea "Aso ma le Taimi o Fesootaiga"e ala i le faʻaaogaina o le paʻifaga i le itu tauagavale ma faʻamau saʻo le faʻamatalaga.

Afai e le fesoasoani nei gaioiga, ona e alu lea i filifiliga nei.

Metotia 2: Faʻamaʻo le faʻaoga o Google Play Services

Ina ia soloia faamaumauga lē tumau a le talosaga, "Faʻatonu" masini e alu i "Talosaga".

I totonu o le lisi, saili ma tapuni "Google Play Services"e alu i le pulega o le talosaga.

I luga o lomiga o le OS OS i lalo 6.0 Clear Cache o le a avanoa i le taimi muamua i le uluai faamalama. I luga o le ata 6 ma luga, muamua alu i le itu "Manatua" (po o le "Teuina") ma na o le maeʻa pe a maeʻa ona e vaʻaia lea o le kulupu e manaʻomia.

Toe amata lau masini - pe a maeʻa ona leai lea mea. A leai, taumafai le metotia lenei.

Metotia 3: Aveese Google Updates Updates

E le gata i le faʻamamaina o le faʻaoga, e mafai ona e taumafai e faʻamalo faʻamaumauga, toe faafoi atu i lona uluai setete.

  1. E amata i le taimi "Faʻatonu" alu i le vaega "Saogalemu".
  2. Le isi, tatala le mea "Pule o Meafaigaluega".
  3. Ma le isi, kiliki le laina Saili se masini ".
  4. I le faamalama e aliali, kiliki "Taofiofia".
  5. O lenei la "Faʻatonu" alu i Faauluuluga. E pei o le metotia muamua, kiliki "Menu" i le pito i lalo o le lau ma filifili ai "Aveese Faʻamamau". I luga foi o isi masini, o le lisi autu atonu o le pito i luga taumatau (tolu vaega).
  6. A maeʻa lena, o le a aliali mai se savali i le laina faʻasalalau e taʻu mai ai e te manaʻomia le faʻafouina o Google Play Services e lelei le galuega.
  7. Mo le toe faʻaleleia o faʻamaumauga, alu i le mataala ma luga o le Play Market page, kiliki "Toe faafou".

Afai e le fetaui lenei metotia, ona mafai lea ona e taumafai se tasi.

Metotia 4: Aveese ma toe faʻafoi lau faʻamatalaga

Aua e te tape lau tala pe afai e te le o mautinoa oe manatuaina le nusipepa ma le upega tafaʻi lata mai. I lenei tulaga, e te ono lamatia le tele o faʻamatalaga taua e fesoʻotaʻi ma lau teugatupe, o lea ia mautinoa e te manatuaina le imeli ma le upega tafaivale mo ia.

  1. Alu i "Faʻatonu" i le vaega "Faamatalaga".
  2. Le isi filifili "Google".
  3. Alu i lau meli meli.
  4. Tapuni "Aveese le teugatupe" ma faʻamaonia le gaioiga e ala i le kiliki i le kesi talafeagai i le faamalama e aliali mai. I luga o nisi masini, o le aveeseina o le a natia i le lisi o loʻo i le pito i luga taumatau, e faʻaalia e tolu togi.
  5. Ina ia toe faʻafoʻi lau faʻamatalaga, toe foʻi i le lisi "Faamatalaga" ma i le pito i lalo o le lisi kiliki "Faaopoopo le tala".
  6. Filifili nei "Google".
  7. Ulufale i totonu o le nofoaga faʻamaufaʻailoga se numera telefoni poʻo meli mai lau faʻamaumauga ma tap "Lisi".
  8. Vaʻai foi: Faʻapefea ona resitala i le Faleoloa Taʻaloga

  9. Mulimuli i le upu faʻamalo ma kiliki "Lisi".
  10. Faitau atili: Faʻapefea ona toefaʻoto se palakalafa i lau Google account

  11. Ma le mea mulimuli, faʻamaonia le masani ma "Aiaiga Faalilolilo" ma "Tuutuuga o le Faaaogaina"i le kilikiina o se ki "Talia".

A maeʻa lena, o le a faaopoopo lau tala i le Play Market. Afai e le fesoasoani lenei metotia, e aunoa ma le toe faʻafoʻiina i le fale gaosi oloa, e le mafai ona faia faʻamalo uma faamatalaga mai le masini.

Faitau atili: Toe faʻafouina faʻavae ile Android

O le mea lea, o le faatoilaloina o le sese o Google Services e le faigata tele, o le mea autu o le filifili lea o le auala manaomia.