Java update on Windows 7

O le faʻaaogaina o se avetaʻavale mo se lomitusi o se gaioiga e aunoa ma se mea e le mafai ona mafaufauina i le faʻaaogaina o se masini. E masani lava, o lenei faʻamatalaga e faʻaaoga foi i le Samsung ML-1865 MFP, le faʻapipiʻiina o se polokalama faʻapitoa lea o le a matou talanoaina i lenei tusiga.

Faʻapipiʻi le avetaʻavale mo le Samsung ML-1865 MFP

E mafai ona e faia sea ituaiga o auala i ni nai auala, talafeagai ma galue. Sei o tatou tilotilo ia i latou taitoatasi.

Metotia 1: Upega tafailagi aloaia

O le laasaga muamua o le siakiina o le maua o le avetaʻavale i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa. O lea e mafai ona e mautinoa o le polokalama faʻapipiʻi o le a saogalemu ma fetaui.

Alu i le uepisaite a Samsung

  1. I le ulutala o le saite o se vaega "Lagolago", lea e manaʻomia ona tatou filifili mo nisi galuega.
  2. Ina ia vave maua le itulau talafeagai, ua ofoina mai ia i matou e faʻaaoga se fale suʻesuʻe faapitoa. Tatou ulufale atu iina "ML-1865" ma taomi le ki "Ulufale mai".
  3. O le itulau tatala o loʻo i ai faʻamatalaga talafeagai uma e uiga i le lomitusi o loʻo fesiligia. E tatau ona tatou alu i lalo e saili "Manatu". Manaomia kiliki "Vaʻai faʻamatalaga".
  4. O le lisi atoa o faʻamatalaga uma e talafeagai i le Samsung ML-1865 MFP o le a faʻaalia pe a uma ona matou kiliki "Vaʻai atili".
  5. E sili atu le faigofie ona faʻapipiʻi le avetaʻavale e fetaui mo soʻo se faiga faʻaogaina. O lenei polokalama e valaʻau "O le avetaavale eletise 3". Push button "Download" i le itu taumatau o le faamalama.
  6. O le taimi lava lea e amata ai ona sii mai se faila ma le faʻaopoopoga .exe. A maeʻa le download, ia tatala.
  7. "Master" ua ofoina mai ia i matou ni filifiliga se lua mo le atinaʻe atili. Talu ai e manaʻomia le faʻapipiʻiina o le masini komepiuta, e le maua mai, ona matou filifilia lea o le filifiliga muamua ma kiliki "Lelei".
  8. E tatau ona e faitauina le maliega o laisene ma faitau ona tuutuuga. O le a lava le tusi ma kiliki "Lelei".
  9. A maeʻa lena, filifili le auala faʻatulagaina. I le lautele, e mafai ona e filifilia le filifiliga muamua, ma le lona tolu. Ae o le mea mulimuli e faigofie i lena mea e leai ni talosaga faaopoopo mai le "Master" o le a taliaina, o le mea lea matou te fautuaina ai le filifilia ma le oomi "Lisi".
  10. "Matai" e ofoina atu foi polokalama faaopoopo e le mafai ona e gaoioi ae filifili "Lisi".
  11. Faʻapipiʻi faʻapipiʻi e aunoa ma le faʻaogaina o le tagata, o lea e tatau lava ona e faʻatali mo sina taimi.
  12. O le taimi lava e maeʻa ai mea uma, o le "Master" o le a faʻaalia i se savali le mautonu. Na o le lolomi "Fai".

Faʻaaogaina lenei metotia.

Metotia 2: Polokalame Tolu

Ina ia faʻapipiʻi se avetaʻavale mo le masini o loʻo fesiligia, e le tatau ona e alu i punaoa a le gaosiga aloaia ma sau mai le polokalama mai i. I lou lava taimi o loʻo i ai le tele o faʻatinoga aoga e mafai ona faia le galuega tutusa, ae televave ma faigofie. O le tele lava o taimi, o lenei masini komepiuta e tilotilo i le komepiuta ma iloa po o le a le avetaavale ua misi E mafai ona e filifilia na oe lava polokalama, e faʻaaoga ai lau tusiga, pe a filifilia sui sili ona lelei o lenei vaega.

Faitau atili: Polokalame mo le faʻatonutonuina o avetaavale

O se tasi o ia polokalama o le Avetaavale Booster. O lenei talosaga o loʻo i ai se faʻamalamalamaga manino, faʻatonutonu faigofie ma faʻamaumauga tele o avetaavale. E mafai ona e mauaina le masini komepiuta mo soʻo se masini, e tusa lava pe leʻi maua e le laiga aloaia na faila mo se taimi umi. E ui lava i tulaga lelei uma o loʻo taʻua i luga, e aoga tele le maua o se malamalamaga lelei i le galuega a le Avetaavale Booster.

  1. A uma ona e siiina le faila i le polokalama, e tatau ona e tamoe ma kiliki "Talia ma faʻapipiʻi". O sea faʻataʻitaʻiga o le a mafai ai e oe vave ona uia le tulaga o le faitauina o le maliega laisene ma faʻagasolo ai le faʻatulagaga.
  2. I le maea ai o lenei faagasologa, o le a amata le faiga o le polokalama. E manaʻomia le faʻatinoga, o lea ia naʻo faʻatali e faʻauʻu.
  3. O le iʻuga, matou te maua faʻamatalaga atoatoa e uiga i masini uma i totonu, ma, sili atu, e uiga ia latou avetaavale.
  4. Ae talu ai matou te fiafia i se tasi tusitala faapitoa, e tatau ona matou ulufale "ML-1865" i totonu o se fale suʻesuʻe faapitoa. E faigofie ona maua - o loʻo tu i le tulimanu pito i luga.
  5. A maeʻa le faʻatulagaina o le a toe faʻafouina le komepiuta.

Metotia 3: Saili e ID

Soo se tasi o masini e iai se numera tulaga ese, lea e mafai ai e le masini faʻaoga mea ona iloa. E mafai ona tatou faʻaaogaina lenei faʻamatalaga e suʻe ai le avetaʻavale i luga o se 'upega tafaʻilagi ma sau ai e aunoa ma le faʻaaogaina o polokalama ma mea e faʻaaoga. O faʻamatalaga nei e talafeagai mo Meafaigaluega Multifunction ML-1865:

LPTENUM SamsungML-1860_SerieC0343
USBPRINT SamsungML-1860_SerieC0343
WSDPRINT SamsungML-1860_SerieC034

E ui i le mea moni e faapea o lenei metotia e iloga i lona faigofie, e tatau ona masani lelei i le faʻatonuga, o fea o tali i fesili uma ma faʻalauiloa eseese.

Lesona: Mauaina o avetaavale e le ID ID

Metotia 4: Faʻamaumauga Faʻasinomaga Windows

E i ai se auala e le manaʻomia ai nisi faʻaopoopoga mai le tagata e faʻaaogaina. O gaioiga uma e faia i le siosiomaga o le faiga o le faʻaogaina o Windows, lea e maua ai avetaavale masani ma faʻapipiʻiina oe lava ia. Tatou taumafai e malamalama atili i lenei mea.

  1. E amata, tatala "Taskbar".
  2. A maeʻa lenei mea matou te faaluaina le kiliki i le vaega. "Meafaigaluega ma Lolomitusi".
  3. I le pito i luga tatou te maua "Faʻatuina le Lomitusi".
  4. Filifili "Faʻaopoopo se lomitusi lolomi".
  5. Faʻamatala i le taumatau e le mafai
  6. Ona e manaʻomia lea ona e suʻeina le lomitusi ile fesili i lisi o loʻo tuʻuina mai e le Windows system.
  7. O le mea e leaga ai, e le o lomiga uma o Windows e mafai ona maua ai se avetaʻavale faapena.

  8. I le faʻasalaga mulimuli, ia na o le fatuina o se igoa mo le lomitusi.

O lenei auiliiliga o le metotia ua uma.

I le faaiuga o lenei tusiga, ua e aʻoaʻoina le tele o auala e 4 e faʻapipiʻi ai le avetaavale mo le Samsung ML-1865 MFP.