Faʻaaliga Faʻapitoa 8.0.3648

O nisi taimi matou te matua leai ni galuega i totonu o se polokalama faapitoa. E foliga mai e na o le faʻapipiʻiina o se tasi o galuega laiti ma o le a vave ona faigofie ma sili atu le manaia o le susu. Ae ui i lea, e tatau ona malamalama e talafeagai le faatumauina o le paleni, ma tuu na o na galuega e sili ona aoga ma faigofie. Ae paga lea, o nisi tagata atinaʻe galo lenei mea. Ma o se faʻataʻitaʻiga o lenei mea o le Faʻalauiloa Faʻatau.

Leai, e le leaga le polokalama. O loʻo i ai se galuega sili ona lelei e mafai ai e oe ona faia ni ata sili ona maualuga o ata vitio. Pau lava le faafitauli o le atinaʻe, lea e matua faigata lava ona valaʻau i totonu. I lenei itu, o nisi galuega e mafai ona pasia e le tagata faʻaaoga. Ae ui i lea, aua neʻi o tatou faia ni faanatinati faʻaiʻuga ma ia na o le vaʻavaʻai i le faʻatinoga o le polokalama.

Faaopopo ata ma vitio

Muamua lava, e manaʻomia e le faʻataʻitaʻiga mea e manaʻomia - ata ma ata vitio. O i latou uma ma isi e aunoa ma ni faafitauli e lagolagoina e la matou suʻega. Faʻamatalaga faʻamatalaga e ala i le tagata suʻesuʻe, ma e faigofie tele. Ae peitai, e tatau ona amanaia le mea moni e faapea, o le Proshow Producer, e pei ona i ai, e le o faauo i le alafapeta a Cyrillic, o lea e mafai ai ona faaali atu lau laupepa e pei ona i luga o le sikipi i luga. O le tele o faafitauli e le o matauina - o faʻatulagaga talafeagai uma e lagolagoina, ma o ata e mafai ona faʻaaogaina pe a uma ona faʻaopopo.

Galulue faʻatasi ma laulau

O le mea tonu lenei e te le o faamoemoe e te vaʻaia i le polokalame o lenei ituaiga. O le mea moni, i le tulaga o palapala, matou te maua se avanoa faigofie e faʻaopoopo ai ni ata i le 1 slide. E le gata i lea, e mafai ona siitia uma i latou i le pito i luma poʻo le talaʻaga, faʻasaʻo (silasila i lalo), ma suia ai le tele ma le nofoaga.

Faʻatuina ata

O se seti o mea faigaluega mo le faʻataʻitaʻia o ata i lenei polokalama o le a mataʻutia e se isi faila ata faʻataʻitaʻi. O loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga lanu lanu, o loʻo faʻatusalia e sliders, malamalama, faʻatusatusa, saturation, ma isi, ma aʻafiaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga ma le faʻafefe. O lo latou tikeri e faigofie ona faʻatulafonoina i se tulaga lautele, lea e mafai ai ona e iloa manino le suia o se ata i le polokalama. E tatau foi ona tatou taʻu atu le avanoa e liliu ai le ata. Ma e le o se mea faigofie faigofie, ae o se eseesega atoatoa o le vaaiga, fatuina o se aafiaga i le 3D. Faʻafefiloi ma le auiliiliga saʻo (lea, i le ala, o loʻo i ai foi o ni faʻataʻitaʻiga), e foliga mai o se mea manaia tele.

Galue ma tusiga

Afai e tele taimi e te galue ai ma le tusiga i se faʻataʻitaʻiga, Faʻaaliga Faʻapitoa o lau filifiliga. E i ai moni lava se seti tele o faʻaiʻuga. O le mea moni, o le mea muamua, o le vai papatiso, lanu, lanu, uiga ma le faʻaogaina. Ae ui i lea, ei ai taimi e sili ona manaia, e pei o le manino, suiga o le tusiga atoa ma mataitusi taʻitasi eseese, vaʻai tusi, malamalama ma ata. E mafai ona faʻatulagaina faʻamautu taʻitasi taʻitasi. I se tulaga lautele, e leai se mea e faitio ai.

Galulue ma le leo

Ma le isi, o le polokalama e tatau ona viia. E pei ona uma ona e malamalama i ai, e mafai ona e faʻaopoopoina lipine leo iinei, e saʻo. Ma e mafai ona e faʻapipiʻiina ni faamaumauga se tele i le taimi e tasi. E faʻatusatusa i nai faʻavae, ae o loʻo faia lelei. O le mea lenei o le masani masani lea o le auala, ma e patino lava mo le Fade i totonu ma faʻamalo ese faʻataʻitaʻiga. E ese lava, ou te fia matauina i le taimi o le toe faafoiina o le vitio, o le siʻitia o le musika e faʻaititia sinamu, ona faasolosolo malie lea i lona uluai kopi pe a uma ona faʻafeiloaʻi i ata.

Faʻasologa o siaki

E mautinoa lava, e te manatuaina i Microsoft PowerPoint o loʻo i ai se numera tele o faʻataʻitaʻiga lea e mafai ona e faʻapupulaina ai nisi taimi o le faʻaaliga. O lea la, o lo tatou toa e aunoa ma ni faʻafitauli e maua ai lenei lapoa e le numera o faʻataʻitaʻiga. E 453 i latou iinei! Ou te fiafia o nei mea uma e vaevaeina i vaega masani, e pei o "Luma" ma le "3D".

Aafiaga tau soloaiga

Sauniuni e faʻalogo atili sili atu le numera numera? 514 (!) Aafiaga o le suia o le faʻataʻitaʻi. Seʻi mafaufau pe o le a le umi e mafai ai e le faʻataʻitaʻiga ona faʻaalia e aunoa ma se tasi e toe faia ai le faʻafiafiaga. O le le mautonu i nei ituaiga uma o le a le faigata, ae na toe faʻasalalauina ma le faʻaeteete e le au atinaʻe mea uma i vaega, ma faʻaopoopo ai foi se "Faʻamamago", lea e mafai ona e faʻaopopo ai i ou sili ona fiafia i ai.

Le lelei o le polokalama

* Lelei galuega
* Se numera tele o faʻataʻitaʻiga ma aʻafiaga

Le lelei o le polokalama

* Le lava gagana Rusia
* Telefoni faigata
* Suavai lapopoa i luga o le ata faasolo mulimuli i le faamasinoga

Faaiuga

O le mea lea, o le Faʻalauiloa Faʻafoe o se polokalama sili lea e mafai ai ona e faia ni ata mataga matagofie. Pau lava le faafitauli o le ae faʻaaogaina mo se taimi uumi ona o le faʻalavelave ma e le o taimi uma faʻatusatusa.

Faʻamatalaga Faʻamatalaga Faʻatinoina o Faʻamatalaga

Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia

Polokalama mo le fatuina o ata faʻasolo Polokalame mo le fatuina o ata vitio mai ata Movavi SlideShow Foafoa Bolide Slideshow Tagata Foafoa

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Faʻaauau le Faʻatinoina o se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa faʻataʻitaʻiga ma le faʻatinoina o le polokalama.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Photodex Corporation
Tau: $ 250
Toa: 3 MB
Gagana: Igilisi
Version: 8.0.3648