Fly IQ4415 Era Style 3 Fofo Telefoni Mamao

O telefoni feaveaʻi ua maua le lauiloa ona o le lelei tele o uiga faʻapitoa ma i le taimi lava e tasi le tau maualalo. O se tasi o vaifofo sili ona taatele - o le Fly IQ4415 Era Style 3 e mafai ona avea o se faʻataʻitaʻiga o se oloa sili ona lelei i le tulaga o le paleni o tau / gaioiga, ma o loʻo faʻaalia foi ma le mafai ona taʻavale ituaiga eseese o Android, e aofia ai le 7.0 Fougat fou. Faʻafefea ona toe faʻaleleia le polokalama, faʻafouina le faʻaogaina o le OS, faʻapea foʻi ma le toe faʻafouina o le Fly IQ4415 programma, o le a talanoaina i le mataupu.

Fly IQ4415 atamai na fausia i luga o le faʻavae o le Mediatek MT6582M, lea e faʻaaogaina ai mea masani masani ma masani ai mo le firmware o le masini. Faʻalagolago i le tulaga o le masini ma mea e manaʻomia, o auala eseese e faʻaaogaina. E fautuaina le taʻutaʻua o tagata taʻitasi i le auala e faʻapipiʻi ai le faʻaogaina o le masini faʻapitoa, faʻapea foʻi ma taualumaga sauniuni.

O le matafaioi mo le taunuuga o manipulations o loo faatinoina ma le telefoni e faalagolago atoatoa i le tagata e faaaogaina. O taualumaga uma, e aofia ai faʻasinoala nei e faia e le e ona le masini i lou lava tulaga lamatia!

Sauniuniga

E pei o le mataupu i isi masini, o faiga faʻaola mo le Fly IQ4415 e manaʻomia ai nisi aʻoaʻoga. O nei laasaga o le a mafai ai e oe ona faʻapipiʻi vave ma faigofie le polokalama.

Avetaavale

Ina ia mafai e le PC ona fegalegaleai ma le masini, ia auina atu / maua faamaumauga, ave avetaavale ua faʻapipiʻiina i le polokalama.

Faʻatulagaina o mea

O le auala sili ona faigofie e faʻaogaina ai le tino ma vaega mo le faʻafefeina o le Fly IQ4415 ma le polokalama moli, o le faʻaaogaina lea o le taʻavale afi o avetaavale mo masini MTK. Driver_Auto_Installer_v1.1236.00. Faʻapipiʻi le upega tafaʻilagi ma le faʻapipiʻi i le fesoʻotaʻiga:

Faʻasaʻo avetaʻavale masini faʻapipiʻi mo Fly IQ4415 Era Style 3

Afai ei ai i le PC le Windows version 8-10 faʻapipiʻi e pei o se masini komepiuta, faʻamaonia le faʻamaonia o saini mamanu o avetaavale!

Faitau atili: Faʻatonu le faʻamaonia le saini o le saini

  1. Tuʻu le archive ma faʻatautaia le faila mai le tusi e maua mai Faʻamau.
  2. O le faʻatulagaga faʻapipiʻi e otometi ma e le manaʻomia le faʻaaogāina o tagata.

    E tatau ona e faʻatali mo le faʻapipiʻi e faʻauma.

Faʻasalaga, sei vagana ai le taʻavale, o le 'upega o loʻo i luga o loʻo aofia ai foi se upega tafaʻavale o loʻo i ai avetaavale ua mamanuina mo le faʻatulagaina o tusi. Afai i le taimi o le faʻatulagaga faʻapipiʻi i totonu o le masini faʻapipiʻi o loʻo i ai ni faʻafitauli, faʻaaoga vaega mai le fale teu ALL + MTK + USB + Driver + v + 0.8.4.rar ma faʻaaoga faatonuga mai le tusiga:

Lesona: Faʻatulagaina o avetaavale mo le firmware firmware

Siaki

Mo le manuia o le faʻaaogaina o le firmware Fly IQ4415, e tatau ona faʻamalamalamaina le masini i le faiga e le gata o se avetaʻavale aveeseina pe a faʻafesoʻotaʻi i totonu o se setete

ma se masini ADB i le USB debugging ua mafai,

ae faʻapea foi i le faʻatulagaga na fuafuaina mo le faʻafeiloaʻi o faila o ata i le mafaufau o le masini. Ina ia faʻamautinoa ua faʻapipiʻi vaega uma talafeagai, fai mea nei.

  1. Ave ese le Fly IQ4415, ia vavae le masini mai le PC. Ona tamoe lea "Pule Sili".
  2. Vaʻai foi: Faʻapefea ona tatala le "Pule Faʻatonu" i le Windows 7

  3. Matou te faʻafesoʻotaʻi le masini i le port USB ma mataʻituina le vaega. "Pusa COM ma LPT".
  4. E tatau ona iai le masini i totonu o le ports mo se taimi puupuu. "Preloader USB VCOM Port".

Lagolago

O le fatuina o se faʻamaumauga o faʻamatalaga taua aʻo leʻi toe faʻaofiina pe suia le polokalama komepiuta o se laasaga taua aʻo leʻi faʻafefe i le mafaufau o se telefoni, aua e leai se tasi e manaʻo e leiloa a latou faʻamatalaga. E tusa ai ma le Fly IQ4415 - e te manaʻomia le teuina e le gata o faʻafesoʻotaʻiga, ata, vitio ma isi mea e faaaoga ai tagata, e manaʻomia le fatuina o se faʻaaogaina o le masini faʻapipiʻiina. Ina ia iloa pe faapefea ona fai lenei mea, e mafai ona e aʻoaʻo mai mea nei:

Lesona: Faʻafefea ona toe faʻaleleia lau masini komepiuta ae leʻi faʻamalamalamaina
 

O le mea pito sili ona taua mo le vaega o le mafaufau o le MTK-devices, o loʻo afaina ai le faatinoga o fesoʻotaiga "NVRAM". O le faia o se faʻamaumauga o lenei vaega o loʻo faʻamatalaina i faatonuga mo le firmware i auala eseese mulimuli ane i totonu o le tusitusiga.

Faamaumauga

E tusa ai ma auala e faʻaaogaina ai polokalama faʻapipiʻi polokalama e faʻaaogaina i le masini o loʻo fesiligia, e mafai ona fai mai e faʻasalalau ma e faʻaaogaina mo le tele o masini e faʻavae i luga o le Mediatek platform. I le taimi lava e tasi, o nisi faʻamatalaga o le vaega o le Fly IQ4415 ma le masini komepiuta e manaʻomia le tausiga pe'ā faʻaaogaina se tasi poʻo se isi meafaigaluega e faʻafeiloaʻi ai ata o polokalama i le masini.

E fautuaina e alu i lea laasaga ma lea laasaga, faʻatinoina le faʻatulagaga o Android i soo se auala mai le muamua e ausia ai le mea e manaʻo i ai, o lona uiga, ia maua le faʻataunauga ole OS ole masini. O lenei faiga o le a mafai ai e oe ona aloese mai mea sese ma ausia le tulaga sili ona lelei o le polokalame o le vaega Fly IQ4415, e aunoa ma le faʻaaluina o le tele o le taimi ma taumafaiga.

Metotia 1: Faʻamaumauga faʻapitoa

O le auala pito sili ona faigofie e toe faʻaaogaina ai le Android i le Fly IQ4415 o le faʻapipiʻiina lea o se pusa zip i le toe faʻaleleia o falemaʻi (toe faʻaleleia). O le mea lea, e mafai ona e toe faafoi le telefoni i le "fafo mai le pusa" setete, faʻapea foʻi ma le faʻafouina o le lomiga o le polokalama faʻanatura na ofoina mai e le kamupanī.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona faʻamalo Android e ala i le toe faʻaleleia

E mafai ona e siiina le afifi mo le faʻapipiʻiina e ala i le toe maua mai o le faʻaleleia faʻapitoa e ala i le sootaga i lalo O le lomiga lata mai lea o le SW19, na faʻatuina e le kamupanī mo le faʻataʻitaʻiga i le fesili.

Faʻamau le firmware aloaia Fly IQ4415 mo le faʻapipiʻiina e ala i le toe faʻaleleia o fale

  1. Faʻapipiʻi le upega tafaʻilagi ma le faʻamaumauga aloaia o le OS ma, e aunoa ma le tapenaina, tuu i luga o le kalama pelemu ua faʻapipiʻi i le masini.

    Filifiliga. O le afifi mo le faʻapipiʻiina e mafai ona tuʻuina i totonu o le mafaufau o le masini, ae i lenei tulaga o le ae faʻafefe le parakalafa 4 o lenei tusi lesona, lea e le fautuaina, e ui lava e faatagaina.

  2. Totonu totogi le smartphone ma tape.
  3. Faʻalagolago i le toe faʻaleleia o tupe. Ina ia amataina le siosiomaga, e tatau ona i ai le masini e fesuiai ai le masini ao taina "Volume +" kiliki se faamau "Meaai".

    Faʻaofuofu pea seia oʻo i luga o le mata le mea autu.

    Alu i pito e faʻaaoga ai le ki "Tusi-", faʻamaoniga o le valaauina o se galuega faapitoa - le ki "Volume +".

  4. Matou te toe faʻafoʻiina le telefoni i fausaga faʻanatura, ma faʻamamaina ai vaega autu o le masini e manatua mai faʻamatalaga o loʻo i ai. Filifili "solo faamaumauga / toe fausiaina fale"ma faʻamaonia - "ioe - solo uma ...". Faatali mo le faaiuga o le faiga o le faatulagaga - igoa "Ua maeʻa faʻamaonia faʻamaumauga" i le pito i lalo o le lau o le Fly IQ4415.
  5. Alu i "faʻaoga faʻafou mai sdcard", ona filifili lea o le pusa ma le firmware ma amata le faʻatulagaga faʻapipiʻi.
  6. I le maea ai o le faʻaogaina o le tino ma foliga mai o le tusiga "Faʻamau mai le sdcard maeʻa", filifili "toe faʻafouina nei", lea o le a oʻo atu ai i le tapunia o le masini ma ona toe maua mulimuli ane i le faʻafouina o le aloaia aloaia o le Android.

Metotia 2: FlashToolMod

O le auala aupito sili ona aoga o le faafouina, toe faʻaleleia, suia o polokalama faʻapipiʻi, faʻapea foʻi ma le toe faʻafoʻisia o masini komepiuta e faʻaogaina i le MTK hardware platform, o le faʻaaogaina lea o se vaifofo mai le Mediatek - SP FlashTool flash driver. Mo se malamalama atoatoa i le uiga o faʻatinoga o loʻo faʻatinoina e le talosaga, e fautuaina e faitau le mea i le sootaga:

Lesona: Faʻamamaina o masini Android e faʻavae i le MTK e ala i le SP FlashTool

Ina ia faʻaaogaina le Fly IQ4415, matou te faʻaaogaina se faʻataʻitaʻiga o le avetaavale vevela na faʻaleleia e se tasi o tagata faʻapitoa, e igoa ia FlashToolMod. O le tusitala e le gata na faaliliuina le initaneti i le gagana Rusia, ae na ia faia foi suiga e faaleleia ai le faagasologa o fegalegaleaiga i le va o le meafaigaluega ma Fly smartphones.

O le mea lautele, na avea ma se meafaigaluega lelei e mafai ai e oe ona toe faʻafouina masini atamai, toe faʻaofi le firmware, ma faʻamalosi ai le toe faʻaleleia ma faʻapipiʻi tu ma agaifanua masani.

Tikiai SP FlashTool mo Fly IQ4415 Era Style 3 firmware

I le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo, o le lomiga aloaia o le SW07 o loʻo faʻaaogaina mo le faʻatulagaina, ae o faʻasalalauga masani e faʻavae foi, e faʻavae i luga o faʻaliliuga Android e oo i le 5.1. Faʻapipiʻi le upega tafaʻilagi i le polokalama faʻapitoa, faamolemole kiliki ii:

Tikiake Fly IQ4415 firmware mo le faʻapipiʻiina e ala i le SP FlashTool

Lagolago ma toe faʻaleleia NVRAM

  1. Tatou amata le firmware mai le vaega o le faila "NVRAM". Faʻasaʻo le polokalama i le faʻaluaina o le ata. Flash_tool.exe i le lisi e mafua mai le le tatalaina o le upega tafaʻilagi na siiina mai le fesoʻotaʻiga i luga.
  2. Faʻaopoopo se faila i le polokalama i le kilikiina o le ki "Faʻasalalau-utaina" i le polokalame ma faʻamalamalama le ala i le faila MT6582_Android_scatter.txtlea o loʻo i totonu o le pusa faʻatasi ma le firmware unzipped.
  3. Alu i le lisi "Faitau i tua" ma tulei le faamau "Faaopoopo", lea o le a faʻaopopo ai se laina i le vaega autu o le faamalama.
  4. Faʻasua-lua i luga o le laina faaopoopo e tatala ai le matalama o Navu lea e te manaʻomia e faʻamaonia ai le ala i le nofoaga o le lumanai ma lona igoa.
  5. A maeʻa ona faʻasaoina tulaga faʻasolo o le faʻaaogaina o le ala o le nofoaga, e tatalaina le matala pito i tua lea e te manaʻomia e te faʻaoga ai tulaga taua:

    • Faatoaga "Amata le Tuatusi" -0x1000000
    • Faatoaga "Umi" -0x500000

    I le ulufale ai i le faitau faitauga, kiliki "Lelei".

  6. Faʻasese le telefoni mai le USB USB, pe a fai e fesoʻotaʻi, ma tape atoa le masini. Ona oomi lea o le faamau "Toe faitau i tua".
  7. Matou te faʻafesoʻotaʻi Fly IQ4415 i le uafu USB. A maeʻa ona filifilia le masini i totonu o le polokalama, o le a vave amata ona faitau faʻamatalaga mai lona mafaufau.
  8. O le NVRAM le tuʻuina atu o le foafoaga e mafai ona mafaufau atoatoa pe a uma se faamalama ma se liʻo lanumeamata e aliali mai. "Lelei".
  9. O le faila o loʻo i ai faʻamatalaga mo le toe faʻaleleia ua i ai le maualuga o le 5 MB ma o loʻo i luga o le ala o loʻo faʻaalia i le Laasaga 4 o lenei tusi lesona.
  10. Mo le toe faʻaleleia "NVRAM" Afai e iai se manaʻoga e tulaʻi mai i le lumanaʻi, e tatau ona e faʻaaogaina le lisi "Tusi le Manatua"valaau mai le lisi "Matapi" i le polokalama.
  11. Tatala le faila faila e faʻaaoga ai le ki "Faʻamatalaga Faʻamaumauga Lautele"filifili mafaufau "EMMC", faʻatumu nofoaga o faʻasalalauga i tulaga tutusa e pei o le faitau faʻamatalaga ma kiliki "Tusi le Manatua".

    O le faagasologa o le toe faʻaleleia e muta i foliga vaaia o le faamalama "Lelei".

Faʻatonuina o le polokalama

  1. Faʻalauiloa FlashtoolMod ma faʻaopoopo le faʻasalalauga i le auala lava lea e pei o le laasaga 1-2 o le faʻasalaga faatonuga "NVRAM" i luga.
  2. Seti (manaʻomia!) Pusa faʻamau "DA DL TASI MA Checksum" Aveese le faailoga mai le atigipusa "Preloader".
  3. Toto "Download"

    ma faʻamaonia le manaʻoga e faʻafeiloaʻi ata faʻamaonia i le faʻamatalaga fesili fesili e ala i le kiliki "Ioe".

  4. Faʻafesoʻotaʻi le USB cable i le Fly IQ4415 i le setete.
  5. E amataina le faagasologa faʻasalalau, faʻatasi ma le faʻatumu o le tulaga alualu i luma ma se lanu samasama.
  6. O le iuga o le faʻapipiʻiina o le faʻaalia mai o le faamalama "Tatalo OK".
  7. Ave ese le masini mai le komepiuta ma taʻalo i luga i le uumi o le ki. "Enable". E totoe na o le faatalitali mo le amataina o vaega ua faʻapipiʻiina ma fuafua ai vaega autu ole Android.

Metotia 3: New Markup ma le Android 5.1

Fly IQ4415 o se telefoni lauiloa ma le tele o vaʻa eseese ma ua faʻapipiʻiina le firmware mo ia. Ole vaega o masini o le masini e mafai ai ona e faʻaauau i luga o le gagana faʻaonaponei o le faʻaogaina o le polokalama, ae ae leʻi faʻapipiʻi le tali e te manaʻo ai, e tatau ona e mafaufau e amata i le firmware mo le Android 5.1, i le tele o tulaga, e manaʻomia le toe faʻavaeina o le mafaufau.

Ia faʻaeteete i le siiina o le firmware mai punaoa a isi vaega ma ia mautinoa e mafaufau i lenei tulaga le mafuaʻaga o le faailoga o le mea na faamoemoeina ai le afifi!

E mafai ona e faʻapipiʻi le siaki fou e ala i le tuʻuina o OS ALPS.L1.MP12 faʻavae faʻavae e faavae i le Android 5.1. O le upega tafaʻilagi e sii mai le fesoʻotaʻiga i lalo, ma e manaʻomia ona e faʻaogaina e faʻaaoga ai le FlashToolMod ua faʻamatalaina i luga.

Download Android 5.1 mo Fly IQ4415 Era Style 3

  1. Tuʻu le archive ma ALPS.L1.MP12 i se isi pusa.
  2. Faʻasaʻo FlashtoolMod ma mulimuli i laasaga e fatu ai se faʻamaumauga "NVRAM"pe a fai e leʻi faia muamua le vaega o le faʻamaumauga.
  3. Alu i le lisi "Download" ma tuu se faailoga "DA DL TASI MA Checksum", ona tatou faaopoopoina lea o le faataapeapeina mai le fafautusi faatasi ai ma le firmware ua suia.
     
  4. Ina ia manuia le fofoina o le vaifofo i le fesili, e tatau ona sui uma vaega o le mafaufau o le masini, e aofia ai "Preloader"o le mea lea matou siakiina o siaki tusi latalata i pusa uma faʻatasi ma vaega mo le faʻamaumauga o loʻo setiina.
  5. Firmware na gaosia i le faiga "Faʻaleleia faʻamalosi". Faasolo le faamau o le igoa lava e tasi ma faafesootai le telefoni feaveai i le USB.
  6. Faatali mo le iuga o le firmware, o lona uiga, o foliga mai o le faamalama "Faʻalelei le faʻamaonia lelei" ma vavae le telefoni mai le PC.
  7. Liliu le masini ma pe a maeʻa le taamilosaga muamua, tatou te maua le Android 5.1,

    faigaluega toetoe a leai se faʻamatalaga!

Metotia 4: Android 6.0

O le sili ona mausali ma le gaioiga i le manatu o le tele o tagata faaaoga le Fly IQ4415 version o Android o le 6.0.

Marshmallow o le faʻavae o le tele o OS faʻaleleia mo le masini fuafuaina. I le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo, e faʻaaogaina se taʻaloga le aloaia mai le lauiloa lauiloa a CyanogenMod romodels. Maua tali maua ile:

Download CyanogenMod 13 mo Fly IQ4415 Style Era 3

E mafai ona faia le faʻatulagaga faʻapitoa e ala i le fetuunaiga o le TeamWin Recovery (TWRP). Faamolemole ia matau o le fofo ua faamoemoe mo le faapipiiina i luga o se manatua fou. O le suiga toe faaleleia ma le faailoga fou o le ai ai i le telefoni ona o le faatinoga o le Numera 3 o le faʻapipiʻiina o le OS i totonu o le masini, o le mea lea, o lenei laasaga ao lei tuʻuina CyanogenMod 13 o se mea tatau!

O le faagasologa o masini puʻeina Android e ala mai i le TWRP o loʻo faʻamatala auʻiliʻili i mea o loʻo i lalo i le fesoʻotaiga i lalo. Afai e te vaʻaia se toe faʻaleleia aganuʻu mo le taimi muamua, e matua fautuaina lava e te faamasani i le lesona. I totonu o le faʻavae o lenei tusiga, naʻo faatinoga masani i se suiga faʻaleleia o le siʻosiʻomaga o loʻo iloiloina.

Lesona: Faʻapefea ona faʻamalosi se masini Android i le TWRP

  1. Faʻapipiʻi le afifi mai CyanogenMod 13 ma kopiina i le kalama komipiuta ua faʻaogaina i le masini.
  2. Toe amata i le TWRP. E mafai ona faia lenei mea mai le faʻafaʻasalaga o le faasologa i luga o le auala na faatulaga i luga o le atigi ALPS.L1.MP12po o le uuina o le tuufaatasiga i luga o le masini e tape ai le masini "Volume +"+"Meaai".
  3. A maeʻa le uluai faʻafale i totonu o le siosiomaga faʻaleleia masani, tatou te fesuiaʻi le ki "Faataga le Suiga" i le taumatau.
  4. Faia se faiga faʻaoleo. O le mea lelei, matou te faailogaina vaega uma mo le faʻamaumauga, ma e tatau ona faia se kopi "NVRAM".
  5. Matou te faʻatulagaina le faʻatulagaina o vaega uma seʻi vagana "Microsd" e ala i le lisi "Faamama" - aitema "Faamamaina Filifilia".
  6. A maeʻa ona fufulu, e tatau ona toe faʻafouina le siosiomaga toe faʻaleleia e ala i le filifilia o le TWRP i luga o le mataʻitusi autu Toe toe faiona sosoo ai lea "Toe Maua".
  7. Faʻatu le afifi cm-13.0-iq4415.zip e ala i le lisi "Faʻatulagaga".
  8. A maeʻa le faʻapipiʻi, matou toe faʻaaogaina le masini e faʻaaoga ai le ki "Toe fai i OS".
  9. Android 6.0 uta vave vave mo le taimi muamua i le maeʻa ai o le firmware, o le a umi se taimi e faʻatali ai mo le amataina.

    A maeʻa le faʻafeiloaʻi o le matamata, matou te faia le uluai seti o le polokalama.

    ma faʻaaoga le faʻaonaponei, ma sili atu ona taua le faʻatinoina o le OS.

Filifiliga. Google auaunaga.

O le tele o uila masani, ma le CyanogenMod 13, faʻapipiʻiina e tusa ai ma faʻatonuga o loʻo i luga, e le o se faʻasalalauga, latou te le oi ai ma Google auaunaga ma talosaga. Afai e manaʻomia le faʻaaogaina o nei vaega, e manaʻomia le faʻatulagaina o le afifi Gapps.

E mafai ona e suʻeina le tali mai le nofoaga aloaia o le OpenGapps project e ala i le faʻatulagaina o suiga e faʻamatala ai le tuufaatasiga o pusa ma le faiga o le polokalama i tulaga talafeagai.

Download Gapps mo Fly IQ4415 Era Style 3

O le faʻaaogaina o Gapps e faia e ala i le TWRP i le auala lava e tasi e pei o le faʻapipiʻiina o le masini firmware, e ala i le ki "Faʻatulagaga".

Metotia 5: Android 7.1

O le faʻapipiʻiina o le polokalama i auala o loʻo faʻamatalaina i luga, o le tagata faʻaaogaina o le Fly IQ4415 e mafai ona faʻatautaia le faʻapipiʻiina i le Android 7.1 Nougat device. O mea uma e tatau ai ma meafaigaluega e mafua mai i le faʻatinoga o le firmware i luga ua maeʻa ona maua. I le faʻaaogaina o le fou o le OS OS, e mafai e tagata e ona le masini fesili ona fautuaina e faʻaaoga le laina LineageOS 14.1 - firmware ma se numera aupito maualalo o faʻamau ma pine. Faʻafeiloaʻi le faʻaoga masani mai le faʻamau i lalo.

Download LineageOS 14.1 mo Fly IQ4415 Era Style 3

Aua nei galo e uiga ia Gapps, pe afai e te fuafua e faʻaaoga auaunaga Google.

  1. O faʻamaumauga na faʻapipiʻiina o loʻo tuʻuina i luga o le kalama o le masini.
  2. LineageOS 14.1 ua mamanuina mo le faʻapipiʻiina i luga o le faʻailoga tuai, o lea e tatau ai muamua ona e faʻapipiʻi le lomiga aloaia o le polokalama e faʻaaoga ai le FlashToolMod. O le mea lautele, o le taualumaga e toe faia le auala numera 2 o le faʻatulagaga Android, talanoaina i luga i le tusiga, ae o le fesiitaiga o ata e tatau ona faʻatinoina i le faʻatulagaga "Faʻaleleia faʻamalosi" ma aofia i totonu o le lisi o vaega ua faamauina "Preloader".
  3. Faʻatu le TWRP mo le faʻailoga tuai. Mo lenei:
    • Tikia ma tatala le 'upega tafaʻilagi i se faʻamatalaga:
    • Tusia le TWRP mo le taʻaloga tuai Fly IQ4415 Era Style 3

    • Faʻaopoopo se faʻasalalauga faila mai le faʻasalalauga aloaia o le polokalama i FlashToolMod ma aveese siaki siaki i luma o vaega taʻitasi, vagana ai "Toe faʻaleleia".
    • Faalua ona kiliki i le mea "Toe faʻaleleia" ma i le Matalama Matala e tatala, filifili le ata recovery.img, lea na faʻaalia i le tusi talafeagai i le maeʻa ai o le faʻamauina o faamaumauga faʻatasi ma le TWRP.

    • Toto "Download" ma faʻamaonia le manaʻoga e faʻafeiloaʻi se ata se tasi i le faʻamatalaga o fesili fesili e ala i le kiliki "Ioe".
    • Faʻafesoʻotaʻi le tapeina o le Fly i le port USB ma faatalitali mo le faʻaleleia o le toe faʻaleleia o aganuʻu.

  4. Faʻatonu LineageOS 14.1
    • Aveese le telefoni mai le PC ma amata le toe faʻaleleia, ma uuina le kulini "Volume +" ma "Meaai" seia oʻo i luga o le aliali i mea e lisi TWRP.
    • Fausia se faʻamaumauga "NVRAM" i luga o le kata manatua.
    • Matou te tauaveina "solo" o vaega uma vagana ai "Microsd"

      ma toe amata le toe faʻaleleia.

    • Faʻapipiʻi OS ma Gapps faʻapipiʻi i le lisi "Faʻatulagaga".
    • Faitau atili: Faʻafefea ona faʻamalosi se masini Android i le TWRP

    • A maeʻa maeʻa uma, ona matou toe faʻaaogaina lea o le telefoni "Toe fai i OS".
    • O le faʻaaliga muamua o le a le umi, e le tatau ona e faalavelave i ai. Na o le faatalitali mo le ata o le faʻafeiloaʻi e sii mai le lomiga sili ona lata mai o Android mo le Fly IQ4415.
    • Iloilo vaega autu o le polokalama

      ma faʻaaoga uiga uma o le Android 7.1 Nougat.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o meafaigaluega o le telefoni Fly IQ4415 e mafai ai ona faʻaaoga le polokalama sili ona lata mai i le masini foi. При этом инсталляция операционной системы может быть осуществлена пользователем самостоятельно.E na o le tatau lava ona faia se paleni auala i le filifiliga o afifi ina ia faʻapipiʻiina, ia faʻatino sao ia auala sauniuni ma faʻaaoga meafaigaluega e maua, faʻamaoni mulimuli i faatonuga.