AverTV6 6.3.1


Faʻamauina mea masini komepiuta AVerMedia e tuʻuina atu polokalama faʻapipiʻi mo le matamataina o TV i lau komepiuta. O le polokalame AverTV6 mo le faʻaaliga ata e faʻaaogaina le fesoʻotaʻiga o le lipine i le PC. O le avetaavale muamua na faʻaalia le masini ma faʻataʻalo le vitio. O le tele o faʻasalalauga o le a faʻatagaina ai oe e faʻataʻitaʻia mea na maua, faʻapitoa foi ona faʻavasegaina ia i luga o lau iloiloga. O le atinaʻe o lenei polokalama e maua ai le faʻatinoga o le faʻasalalau faʻasalalauga, ma e mafai ona e vaʻaia taimi ua puʻeina i soo se taimi.

Toulo faʻamalosi

O le kulupu e faʻaaogaina ai le faʻatonuga o loʻo i ai le foliga o le mamao ese. E fesuisuiaʻi i le va o polokalama TV, tala / taofi le vaitafe, ma tusi foi i se faila eseese. E le gata i lea, o loʻo i ai se galuega e mafai ai e oe ona ave ata o vaega e manaʻomia. Faʻaalia le taimi i le faatulagaga numera o loʻo i luga o le mata o le poloka. O le faʻamafanafanaga e tuʻuina atu i se isi faamalama, ma o lea e alu ai i so o se vaega o le mataʻituina.

Pātini o fuainumera, na manatu le au atiaʻe e talafeagai le aveese mai le tulaga faʻatulagaina o lenei laulau. O le mea lea, e mafai ona fesuiai i lenei faiga faʻafetai i le fetaui tutusa ma le faʻata.

Taimi taimi

O le pusa taʻavale i le pito i lalo e mafai ai e oe ona faʻasolo i taimi tau faasalalauga pe saili mea e te manaʻomia. E lua faamau e faʻaopoopo i itu uma e lua, ae o loʻo i ai foi se faʻatonuga o le tusi lesona, e faʻaaoga ai le fetuu.

Faʻasalalau leo

Faʻasalalau laina i luga o laina Digital TV. O le polokalama lava ia o le a fuafua ai le telefoni i le faatulagaina o igoa. I le pito i luga o le a avea ma igoa o le masini lea e faasalalauina ai le ata.

Vaʻaia le tafe

O le maualuga o le faʻaleleia o le maualuga, e pei o le AverTV6 interface tatou te maua se faʻafesoʻotaʻiina o ata.

Faamaumauga

Faʻatautaia filifiliga e mafai ona i ai i totonu o faatulagaga. O lenei mea e popole i le filifiliga o le faatulagaga lea ua faaopoopo ai le tele o filifiliga i le siosiomaga, ma le toe foi i luga o masini e pei o le iPod o loʻo i ai iinei. O le faamalama o le a faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i le toe gaosia o le leo ma le ata vitio, faʻapea foi le faatapulaaina o le maualuga o le tau. I le taimi lava e tasi, o le punavai autu i lenei tulaga e le na o le vitiō ma le leo, ae faʻalogo lelei lava.

Faailoilo analog

E faʻaopopo i le faʻalauteleina o fesoʻotaʻiga, o loʻo i ai ma analog. I le tulaga masani, i lenei tulaga, o le suʻesuʻeina o mea faitino e maua ai se numera sili atu oi latou, ae o iinei e fetaui ma le lelei.

Faʻasaʻoina o laina

I lenei polokalama, o loʻo i ai le lagolago mo le suia o le tele o filifiliga o televise. I lenei tulaga, e mafai ona faʻasalalauga taʻitasi e le tagata faʻaaoga, ma o le a faavae i luga o latou manaʻoga. Faatasi ai ma filifiliga e pei o numera, suafa, filifiliga o leo ma le tele o isi.

Mo ia gaioiga, o le a faʻalauiloa ai ni faamalama, o le muamua o le lisi lava ia, ma o isi mea uma lava o mea ia. I lenei faʻataʻitaʻiga, o le a faʻapipiʻi le mea i le faamalama o le faatulagaga, ma o lana filifiliga o loʻo i totonu o le eria faʻatasi ai ma le faʻaaliga o lisi.

FM lagolago

AverTV6 e mafai ai ona e mauaina le leitio o latou telefoni e 62-108 MHz. O le faagasologa o le numera FM e tutusa ma le siakiina o laina, ma o le mea lea o le ae vaai i se lisi numera. E tatau ona maitauina o le leitio o loʻo maua i le tulaga faʻataʻalo.

Mama

  • Tele vaega;
  • Faasalalauga faʻasalalauga;
  • Faʻatau Rusia.

Faʻafitauli

  • Le lagolagoina e le atinaʻe.

Faʻafetai i se tali e pei o AverTV6, e mafai ona e matamata i polokalama TV i numera numera ma analog. Faatasi ai ma isi mea, o le masini komepiuta e faʻaaogaina le galuega a le FM-leitio, lea e lagolagoina ai le tele o nofoaga. O le mea lea, o le masini komepiuta fesoʻotai i lau PC o le a mafai ai e oe ona faʻaaogaina e avea ma televise TV.

SUPER IP-TV Polokalame mo le numeraina o lipine vitio ProgDVB

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
AverTV6 o se polokalame ua fuafuaina e taʻalo televise i luga o se komepiuta. O galuega faʻatino e mafai ai ona e faʻaaoga suiga eseese i taila taʻitasi.
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: AverMedia Technologies
Tau: Faʻatau
Toa: 50 MB
Gagana: Rusia
Version: 6.3.1