Faʻamatalaga 0.12.10

O le lalolagi faʻaonaponei o loʻo pipii i telefoni, o komepiuta ma tusi masani na amata ona paʻu i tua ma le oʻo mai o tusi faʻaeletoroni. O le faatulagaga masani o e-tusi o le .fb2, ae le mafai ona tatalaina e ala i meafaigaluega faʻapipiʻi i luga o se komepiuta. Ae peitai, e foia e le FB Reader lenei faafitauli.

FBReader o se polokalame e mafai ai ona e tatalaina le .fb2 format. o lea, e mafai ona e faitau i-tusi i luga o lau komepiuta. O le tusi talosaga ei ai lana lava initaneti i luga o le initaneti, ma se seti tele o faʻataʻitaʻiga mo i latou lava.

Matou te fautuaina e vaʻavaʻai: Polokalama mo le faitauina o tusi faaeletonika i luga o se komepiuta

Tusi a le tagata lava ia

I lenei faitauga e lua ituaiga faletusi. O se tasi oi latou o lau lava mea patino. E mafai ona e faʻapipiʻi faila mai luga o le initaneti ma tusi na sii mai i lau komepiuta.

Faletusi Faletusi

I le faʻaopoopoga i lana lava faletusi, o loʻo i ai avanoa i nisi o faletusi lauiloa i le initaneti. E mafai ona e mauaina le tusi talafeagai i ai ma lafo i lau lava potutusi.

Talafaasolopito o

Ina ia aua nei tatalaina faletusi i taimi uma, o le polokalame e vave ona maua i latou i le faaaogaina o talafaasolopito. O iina e mafai ona e mauaina ai tusi uma na e faitauina talu ai nei.

Faʻafoʻi vave i le faitau

Tusa lava po o le fea vaega o le tusi talosaga oei ai i totonu, e mafai ona e toe foi i le faitau i soo se taimi. E manatua e le polokalama le nofoaga o lau taofi, ma o le a faaauau pea ona e faitau atili.

Folau i totonu

E mafai ona e tafe tusi i ni auala se tolu. Muamua o le liliu lea o le itulau, o fea e mafai ai ona e toe foi i le amataga, toe foʻi i le itulau mulimuli e te asiasi i ai, pe liliu i le itulau i soo se numera. O le auala lona lua o lo o taʻavale ma le uili poʻo uʻamea i luga o le komepiuta. O lenei auala e sili ona talafeagai ma masani. O le lona tolu auala o le tapuni lea o le lau. O le lolomiina o le pito i luga o le tusi o le a toe tatalaina ai le itulau, ma le pito i lalo - agai i luma.

Lisi o mea

E mafai foʻi ona e alu i se mataupu faapitoa e faʻaaoga ai le laulau o mea. O le faʻatulagaina o lenei lisi autu e faʻalagolago pe faapefea ona foliga le tusi.

Saili i tusiga

Afai e te manaʻomia se suʻega poʻo se fuaitau, e mafai ona e faʻaogaina le sailiga e ala ile tusiga.

Faʻasalalauga

O le polokalama e matua lelei lava le tali mo ou manaʻoga. E mafai ona e faʻavasega le lanu o le faamalama, le vai papatisoga, tape le flick e ala i le faʻamalosi ma sili atu.

Suʻe tusitusiga

E i ai foi se galuega o le liliu o le tusitusiga.

Saili i le initaneti

O lenei ata e mafai ai e oe ona maua le tusi manaʻo poʻo le tusitala i le igoa poʻo le faʻamatalaga.

Faamanuiaga

  1. Faletusi Initaneti
  2. Russian version
  3. Taoloto
  4. Suʻesuʻega i le Initaneti
  5. Faiga faʻavae

Faʻafitauli

  1. Leai se tusi taʻavale
  2. E leai se tomai e tusia ai ni faʻamatalaga

FB Reader o se meafaigaluega faigofie ma faigofie mo le faitauina o tusi faaeletonika ma le tele o faatulagaga e mafai ai e oe ona faʻapipiʻia lenei faitau mo oe lava ia. Faletusi i luga ole Initaneti e sili atu le lelei o le tusi, talu ai e mafai ona e mauaina le tusi saʻo e aunoa ma le tapunia o le faamalama autu.

Faʻasaʻo le FB Reader mo se saʻolotoga

Talia le lomiga lata mai mai le upega tafaʻilagi aloaia a le polokalama

Caliber ICE Tusi le Faitautusi Faʻafefea ona faʻaopoopo tusi i iBooks e ala i iTunes Faʻafiafia le faitau

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
FBReader o se polokalama saoloto, faigofie ma faigofie-faʻaaoga mo le faitauina o tusi faaeletonika i le lauiloa FB2.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: FBReader.ORG Limited
Tau: Faʻatau
Toa: 5 MB
Gagana: Rusia
Version: 0.12.10