Liliuina o le pule i luga o Google Maps

Aʻo faʻaaogaina Google Maps, ei ai tulaga e talafeagai ai le fuaina o le mamao tuusaʻo i le va o vaʻai faatasi ma le pule. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona faʻaaogaina lenei mea faigaluega e faʻaaoga ai se vaega faapitoa i le lisi autu. I lenei tusiga o le a tatou talanoa e uiga i le faaaofiaina ma le faʻaaogaina o le pule ile Google Maps.

Liliuina o le pule i luga o Google Maps

O le mafaufau i luga o le initaneti ma le telefoni feaveai e maua ai ni auala i le taimi e tasi mo le fuaina o le mamao i luga o le faafanua. O le a tatou le taulaʻi atu i luga o auala, lea e mafai ona e maua i se isi tusitusiga i luga o la tatou upega tafaʻilagi.

Vaʻai foi: Auala e maua ai faʻamatalaga i Google Maps

Filifiliga 1: Upega Tafaʻilagi

O le faʻaaogaina masani o Google Maps o le 'upega tafaʻilagi, lea e mafai ona oʻo mai e ala i le sootaga i lalo. Afai e te manaʻo ai, ia e ulufale i lau Google i le taimi muamua ina ia mafai ai ona faʻafeiloaʻi faailoga ua e setiina ma le tele o isi vaega.

Alu i Google Maps

  1. Faʻaoga le fesoʻotaʻiga i le Google Maps ma faʻaaoga mea e faʻaogaina ai sailiga e maua ai le amataga i le faʻafanua e amata ai le fua. Ina ia mafai ai e le pule, kiliki i le nofoaga ma le kiliki mautu ma filifili le mea "Fua mamao".

    Manatua: E mafai ona e filifilia se mea, pe o se nofoaga poʻo se nofoaga e le o iloa.

  2. A maea le faʻaalia o le poloka "Fua mamao" I le pito i lalo o le faamalama, kiliki i luga i le isi itu e te manao e tusia se laina.
  3. Ina ia faaopoopo ni mea faaopoopo i luga o le laina, mo se faataitaiga, afai o le fuafaatatau o le fua e tatau ona faia i se foliga faapitoa, toe kiliki i le faamaumatau i le itu taumatau. Ona o lenei mea, o le a aliali mai se mataitusi fou, ma le taua i le poloka "Fua mamao" o le a faʻafouina e tusa ai.
  4. E mafai ona faʻaipoipo ia mea faaopoopo e ala i le uuina i le LMB. E faatatau foi lenei i le tulaga amata o le pule na faia.
  5. Ina ia aveese se tasi o manatu, kiliki i le faamaumatau i le itu taumatau.
  6. E mafai ona e faʻamaeʻa le galuega ma le pule e ala i le kiliki i luga o le satauro i le poloka "Fua mamao". O lenei gaioiga o le a otometi lava ona tape uma ia seti e aunoa ma se avanoa e toe foʻi mai ai.

O lenei 'upega tafaʻilagi e faʻapipiʻiina lelei i soʻo se gagana o le lalolagi ma ei ai se atinaʻe faʻaoga. Ona o lenei mea, e le tatau ona i ai ni faafitauli i le mamao mamao e faʻaaoga ai se pule.

Faʻasalaga 2: Talosaga Taeala

Talu ai o masini feaveai, e le pei o komepiuta, e toetoe lava o avanoa uma, Google Maps mo Android ma iOS foi e sili ona lauiloa. I lenei tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina le seti o galuega tutusa, ae i se tulaga e ese lava le eseesega.

Faʻasolo Google Maps mai le Google Play / Faleoloa Store

  1. Faʻatonu le talosaga i le itulau e faʻaaoga ai se tasi o sootaga o loʻo i luga. I tulaga o le faʻaaogaina i luga o faʻavae e lua, o le polokalama e tutusa.
  2. I luga o le faʻamatalaga tatala, saili le amataga mo le pule ma uu mo sina taimi. A maeʻa lena, o le moli mumu ma le faʻamatalaga faʻamatalaga ma faʻamaumauga o le a faʻaalia i luga o le lau.

    Kiliki i luga le igoa igoa ile poloka ua taua ma i le lisi e filifili ai le mea "Fua mamao".

  3. O le mamao o le fua o le talosaga e tupu i le taimi moni ma e faʻafouina i taimi taʻitasi e te vaʻaia ai le faʻafanua. I lenei tulaga, o le pito faaiu e faailogaina i taimi uma i se faailoga pogisa ma o loʻo tu i le ogatotonu.
  4. Faasolo le faamau "Faaopoopo" i luga o le pito i lalo e latalata i le mamao e toe faatulaga ai le mata ma faaauau ai le fuataga e aunoa ma le suia o le pule ua i ai nei.
  5. Ina ia aveese le pito mulimuli, ia faʻaaoga le faʻata a le arrow i le pito i luga.
  6. E mafai foʻi ona faʻalautele le lisi ma filifili le mea "Faʻamaonia"e faʻamalo mea uma ua faia sei vagana ai le tulaga amata.

Matou te iloiloina uma itu o le galulue faatasi ma le pule i luga o Google Maps, e tusa lava pe o le a, ma o le mea lea o le a oʻo mai le iʻuga.

Faaiuga

Matou te faʻamoemoe e mafai ona matou fesoasoani ia te oe i le fofo o le galuega. I se tulaga aoao, o galuega tutusa tutusa i luga o auaunaga tutusa uma ma talosaga. Afai i le faagasologa o le faʻaaogaina o le pule o le ai ai au fesili, fesili ia i latou i faʻamatalaga.