Faʻasologa Faʻatulagaga 4.3.0.0

O se tasi o galuega autu a le polokalama Skype o loʻo faia ni vitio. E saʻo lava lenei avanoa, i se tulaga lautele, o Skype e ala i lona lauiloa ma tagata faʻapitoa. I le uma, o lenei polokalame o le muamua lea e faʻaalia ai le faʻatinoina o fesootaiga i luga o le telefoni i le tele o avanoa. Ae, o le mea e leaga ai, e le o tagata uma e iloa le auala e faia ai pulou vitio, e ui o lenei faiga e faigofie ma e le mafai ona maua. Sei o tatou malamalama i lenei fesili.

Faʻamaumauga o masini

Aʻo e leʻi valaʻauina se tasi e ala mai Skype, e manaʻomia lou faʻafesoʻotaʻi ma faʻatautaia meafaigaluega na fuafuaina mo le telefoni, pe afai e leʻi faia muamua. O le mea muamua e te manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi ma fetuutuunai le masini faʻaleleia o masini faʻapipiʻi - masini faalogologo poʻo failauga.

E tatau foi ona e faafesootai ma fetuunai le masini faaleotele leo.

Ma, ioe, e leai se telefoni feaveaʻi e mafai e aunoa ma se 'upega tafaʻilagi fesoʻotai. Ina ia mautinoa le maualuga o le lelei o le ata na lafoina e le tagata faʻasaga, e tatau foi ona e faʻaogaina le ataata i le polokalama Skype.

Faia o se telefoni i Skype 8 ma luga atu

A maeʻa ona faʻapipiʻi meafaigaluega, ina ia mafai ona faia se telefoni e ala mai Skype 8, e manaʻomia ona e faʻaogaina maniputi nei.

  1. Filifili mai le lisi lisi i le itu tauagavale o le faamalama o le polokalama le igoa o le tagata e te manao e valaau ma kiliki.
  2. Ma le isi, i le pito i luga o le itu taumatau o le faamalama, kiliki i luga o le ata vitio vitio.
  3. A maeʻa lena, o le a alu le faailo i lau tagata vaʻaia. O le taimi lava e kiliki ai le ata vitio vitio i lana polokalama, e mafai ona e amataina se talanoaga ma ia.
  4. Ina ia faamaeaina le talanoaga, e tatau ona e kiliki i luga o le initoneti i lalo o le telefoni.
  5. A mavae lena o le a mulimuli mai le valavala.

Faia o se telefoni i Skype 7 ma lalo ifo

O le faia o se telefoni i le Skype 7 ma muamua atu lomiga o le polokalama e leʻo ese mai le algorithm faʻamatalaina i luga.

  1. A uma ona faʻapipiʻi meafaigaluega uma, alu i lau teugatupe i le polokalama Skype. I le vaega o fesoʻotaʻiga, lea o loʻo i le itu tauagavale o le faamalama o talosaga, matou te maua ai le tagata matou te talanoa i ai. Tatou kiliki i lona igoa ma le kī saʻo o le kusi, ma i le lisi o faʻamatalaga faʻaalia ua tatou filifilia le mea "Valaau Vitio".
  2. O se valaau e faia i le tagata ua filifilia. E tatau ona talia o ia. Afai e teena e le failautusi le valaau, pe faigofie foi e le taliaina, o le a le mafai ona faia le vitio.
  3. Afai na taliaina e le tagata suʻesuʻe le valaau, e mafai ona e amataina se talanoaga ma ia. Afai ei ai sana mea pueata fesoʻotaʻi, e le gata e mafai ona e talanoa ma le isi tagata, ae ia matamata foi mai le mata mata.
  4. Ina ia faamaea le valaau vitio, ia kiliki i luga le ki mumu ma le lima paʻepaʻe sinasina i le ogatotonu.

    Afai e le o le vaeluaga o le vitio, ae i le va o se numera tele o tagata auai, ona taʻua lea o se konafesi.

Skype mobile version

O le Skype talosaga, o loʻo maua i luga o masini feaveaʻi ma Android ma iOS, na avea ma faavae mo se faʻafouga fou o lenei polokalame i luga o se PC. E le o se mea e ofo ai e mafai ona e faia se telefoni i totonu i le toetoe lava o le auala lava lea e tasi i luga o le komepiuta.

  1. Tatala le app ma maua le tagata e te manao e faafesootai e ala i le vitio. Afai na e talanoa talu ai nei, o le a iai lona igoa i le lisi "Talitonuga"pe a vaʻai i ai i le lisi "Faʻafesoʻotaʻi" Skype (nusipepa i le pito i lalo o faamalama).
  2. A e tatalaina se faʻatalatalanoaga faʻamatalaga ma le tagata faʻaoga, ia mautinoa o loʻo i luga o le initaneti, ona kiliki lea o le atigipusa i le pito i luga taumatau e fai ai se telefoni.
  3. O lenei ua tumau pea naʻo le faatalitali mo le tali i le valaau ma amata se talanoaga. Faʻaauau i le faagasologa o fesoʻotaiga, e mafai ona e fesuiaʻi i le va o kamera o le masini feaveaʻi (muamua ma le pito i luga), liliu le failauga ma le masini faaleotele leo, ma faia ni faʻataʻitaga i le talanoaga, ma tali atu e ala i mea fiafia.

    E le gata i lea, e mafai ona auina atu i le tagata faila faila eseese ma ata, lea na matou faamatalaina i se isi tusitusiga i luga o la matou upega tafaʻilagi.

    Faitau atili: Faʻapefea ona lafoina ni ata ile Skype

    Afai e pisi pe le tuusaʻo le tagata suʻesuʻeina, o le a e vaʻai i se faʻamatalaga talafeagai.

  4. A maeʻa le talanoaga, ona faʻapipiʻi lea o le lau i se nofoaga e le faʻasalalau e faʻaalia ai le lisi (pe a natia), ona faʻafesoʻotai lea o le afifi toefaʻasili - o le lima o loʻo i totonu o le lanu mumu.
  5. O auiliiliga o le umi o le valaau o le a faʻaalia i le talatalanoaga. E ono talosagaina oe e iloilo le lelei o le sootaga o le vitio, ae o lenei talosaga e mafai ona le amanaiaina ma le saogalemu.

    Vaai foi: Faamaumauga i le Skype

    O lea e na o oe lava e mafai ona valaʻau le tagata faʻaoga i le telefoni feaveai o Skype e ala i le vitio. Pau lava le tulaga mo lenei mea o lona i ai i totonu o lau tusi faʻasalalauga.

Faaiuga

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le faia o se telefoni i le Skype e faigofie lava pe a mafai. O faʻataʻitaʻiga uma mo le faʻatinoga o lenei faiga e faʻaogaina, ae o nisi tagata fou faatoa fenumiai i le taimi o le faia o le latou telefoni vitio muamua.